Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Köszi az infót!
Ez engem is érdekelt, már csak egy apró kérdés, mi az a ns?(#99798) SQX_Barto: Grat, szép szint!
Én is neki álltam reggel fejlődős kavics fegyverbe, piros kavics sisakba (ha már jön az xp akkor jöjjön rendesen aztán solo gr 60 1 kör után rá hagytam...
Nem baj, majd meglesz egyszer csak a para 800... -
H_András
tag
válasz
KubanitoS #99787 üzenetére
Valahol logikus, hiszen mindegyik nonseasonos karakter hasznalhatja pl. a ladat is. A nekromanta kieget megveve es elerve a hetvenes szintet vele megkapta a kozel ezres paragon szintemet is. Ha nem kell vele annyit dolgozni, mint ha full nullarol indultunk volna, hiszen a mar meglevo
nyersanyagokkal negyed ora alatt kiporgettem ami a buildjehez kellett, akkor nekem is realisnak tunik, hogy mindegyik kapjon primal cuccot akkor is ha csak egyik karakterrel vagyok op. Pl a regi kedvenc hota barbom aligha nyomna le a solo 70-et mara valaszokat koszonom
-
Elemental
addikt
válasz
MegalodonS #99789 üzenetére
Nekem is volt egyszer ilyen.
Engem az zavar nagyon, hogy ha nem egyedül vagyok a játékban, akkor elkezd ugrálni a kép, mintha nem egyezne a frame rate. Próbáltam vsync- kel és anélkül is. -
rumkola
nagyúr
válasz
MegalodonS #99789 üzenetére
csá
soha nem láttam ilyet
nv driver control panel->3D beállítások kezelése-> kis ablak alján visszaállítás. Általában megoldja az ilyesmit. -
AnginaP
aktív tag
Ömm az normális, hogy dupla XP hétvége van, de GR zárásért csak ugyanannyi XP-t ad, nem duplát? (14 milliárd - GR80)
-
H_András
tag
Egy régebbi karakterrel, aki eddig még nem tudott ilyet, megfutottam a solo 70-et. ha jól értem, ezentúl akkor neki is eshet majd primal ancient cucc? Minden karakterrel külön meg kell futni, vagy elég eggyel, és akkor a többinek is eshet? sorry a hülye kérdésért, ha az
-
havri1
félisten
Bountyba volt régen olyan, hogy bonus. Ha azt csináltam, dupla ládát kaptam. Megszünt, vagy én benazom?
-
GabN73
addikt
Csak nálam kezdte el a játék enni a RAMot?
Eddig simán elment egy chorme mellett, most szaggat és kifagy időközönként. (90%-on zabálja)BTW, aki akar felvehet. NS-ben nyomulok.
t4x#21583 -
Phausto
tag
válasz
havri1 #99776 üzenetére
A Goldwrap öv nem arra jó hogy sok aranyad legyen, hanem hogy rohadt nagy védelmed. A felvett arannyal megegyező értékű armor-t kapsz 5 sec-re. Erre rásegít az avarice band gyűrű, ami a pick up radius-t növeli. Ha netán még boon of the hoarder gem-ed is van berakva, akkor meg el is érted a halhatatlanságot, mindaddig amíg folyamatosan ölsz. Ez persze csak sima nephalem rift-re jó, GR-ben el lehet felejteni, mivel ott a mob-ok nem dobnak aranyat.
-
havri1
félisten
Köszi. Nulla, értem én, de T6 -on játszom, oda meg jó. Persze megpróbálok erősebbet is összerakni, csak öreg fejjel már nem olyan egyszerű, ezt azért vegyétek figyelembe
Próbálom egyelőre feldolgozni az infókat. Sokhoz "szótár" kell..
Pl most azon agyalok, az attack speed vajon valóban erősebb sebzésben, mint a critical hit damage vagy change?! Mert ha pl egy 8% change helyett 8% attack speed van, magasabb a sebzés értékben..
Csak valahogy az "életben" nem tudom elképzelni, hogy gyorsabban hadonászik a varázslatokkal a karakter?Kanaiba furnance-n kívül mit rakjak? Arany nem nagyon vonz, mrd felett van, nem tudom elkölteni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
havri1 #99768 üzenetére
Kapard össze inkább a helltooth szettet, ha szólózol. Ez így kb nulla. Ezzel kb. GR50- ig vagy jó.
Kanaiban a furance-on kívül minden kuka.Ugorj fel icy venys-re és ott csekkold a buildeket. Ahogy gorneck mondta, a helltooth elég kezdőbarát. Egyszerű és hatékony. Egy alap gearben lejön a 65-70 simán.
-
Gorneck
legenda
-
Phausto
tag
válasz
havri1 #99768 üzenetére
Ha tetszik az Arachyr set, akkor ezt a build-et próbáld megépíteni: [link]
A Soul Harvest a mob-októl szív le energiát, mob-onként 3% int-et adva 30 sec-re. Ez 5x tud stack-elni, tehát 15% a max. Ezt ki lehet tolni 10 stack-re ezzel a késsel.
A legtöbb set kettes bónusza még nem nagyon elég semmire, tehát mindenképp érdemes valamelyik set-et teljesen kigyűjteni és arra építeni. A kockába a shi-mizu vért és a pandemonium gyűrű kb. felesleges. Helyette speed farm-nál pl. jól jöhet a goldwrap öv+averice band gyűrű páros.
A puzzle ring-el inkább goblin-os portált nyiss a kockával
A sisakba inkább diamond kő a cooldown miatt. -
Phausto
tag
válasz
faragojof #99770 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve szerintem.
A Diablofans-on nem a te saját karaktereid vannak. Az csak egy oldal ahol tudsz saját magadnak build-eket tervezgetni a játéktól függetlenül. Szerintem még regisztráció se nagyon kell hozzá, bár ebben nem vagyok biztos. Ahhoz hogy a te saját játékbeli karaktereidet megtudjuk nézni csak a battletag-edre van szükség. Erre rákeresve a Blizzard saját weboldalán tudjuk megnézni a karaktereidet és a cuccaidat.
-
faragojof
őstag
válasz
rumkola #99767 üzenetére
Sajnálom, hogy ennyire érthetetlen vagyok.
Elölről kezdem, lassabban.
Nem a játékmechanikával van bajom. Tudom, hogy játék közben változhatnak az értékek a skillek függvényében.
Elindítom a játékot. Rendezgetem a ládáim. Nézem a statokat. Majd kilépek, mert dolgom van. Egy óra múlva újra indítom a játékot, és teljesen más értékeket látok, jelen esetben pl. a recovery fogy el.Én is szívesen kérnék tanácsot a hozzáértőktől a tárgyaimat illetően. Látom, hogy a "diablofans.com"-ról mutatjátok az aktuális karaktert.
Próbáltam regisztrálni, hátha az kell megmutatáshoz. A "twitch"-re meg is csinálta az acc-ot, pedig azt nem is szerettem volna. Azt hittem, ez feltétele a "diablofans"-ra jutásnak. De nem, mert oda csak accountal enged. Azt mondja, előőbb a twitch.Belépek a twitch-re, megkérdi, akarok e a diablofansra! Mondom, akarok. Erre azt kéri, adjam meg a nevem meg a jelszavam! Melyiket? Még nem is regisztráltam! Csak a qrva twitchre, de azt azonnal megcsinálta!
Küldte az ellenőrzést az emilcímre rögtön!
Akkor azt kérem, új tag vagyok, kérek belépést. Megadom az adataim, azt mondja, érvénytelen, mert a twitchen már van egy ilyen nevű!!!!Tudom, b@zmeg én csináltam, de én nem is oda akarok regisztrálni!
Gondoltam, kitolok vele! (Meghát én is lehetek egyszerű, talán egyszer már regisztráltam csak elfelejtettem)
Elfelejtettem a jelszavam. Magabiztosan megadom az emilcímem (gondoltam, sínen vagyok mint a Kandó Kálmán), mire: ilyen ímélcím nincs is az adatbázisban.
Nnna! És most, hogy ezeket leírtam rájöttem, nem is kérdeztem semmit.Eddig is haladtam a játékkal, papír ceruza kell a tárgy statok összehasonlításához, a működésük megértéséhez meg ott a youtube, meg a józan paraszti ész.
Bocs, hogy raboltam az időtöket!MOD:
Edge: Faragojof#2617
-
havri1
félisten
Pár napja kezdtem egy WD-t a lányoknak. Annyira megtetszett, hogy azzal tolom most
Nem nagyon értek igazából a passzív varázslatokhoz. A Soul harvest mit csinál pontosan? Nem nagyon jöttem rá..A jelenlegi skillekhez milyen Kanai tulajdonságot lenne érdemes belerakni, illetve milyen köveket?
Melyik szettet lenne érdemes megtolni inkább? A spider nagyon durva Arachyr's -nál..
Illetve, ha egy kő bent van egy másik karakternél, azt le lehet valahogy duplázni, hogy 2 karakternél is lehessen adott esetben ua? -
rumkola
nagyúr
válasz
faragojof #99766 üzenetére
Mondjuk pont aktív egy skill amikor ránézel a statokra, legközelebb meg inaktív. MInden buildnél folyamatosan változnak ezek az értékek játék közben, pont az a cél, hogy folyamatosan maxon tudd őket tartani /jókor lődd el a skilleket, jó passzívokat használj, stb./.
Link nélkül nem tudunk segíteni.
-
faragojof
őstag
válasz
DaveHutt #99764 üzenetére
Nagyon szívesen megmutatnám, ha tudnám hogyan kell.
Egy kis segítség kellene.De az értetlenségem az okozza, hogy miért van, hogy a statisztikai adatok indítástól indításig változnak. Visszagondolva, több karakternél is feltűnt már. De egyikkel sem jutottam el ilyen messzire. Így nem is foglalkoztatott a dolog.
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #99755 üzenetére
Szép
... én is ezt próbálom összerakni, medál még hiányzik, meg a gem - ek még alacsonyak
-
ooooobi
senior tag
Ha havernak csak az alap D3 van meg akkor milyen multi lehetöségünk van közös játékra? Csak az alap végigjátszás?
-
betyarr
veterán
válasz
errorcode06 #99757 üzenetére
és Cathfaern: köszi a válaszokat!
-
faragojof
őstag
válasz
proci985 #99758 üzenetére
Tegnap este keresztfiammal duáloztunk. GR53 lement. A recoverym, damagom picivel 1milla felett. Még mentem soloban egy normál riftet. Statok ugyanazok. Ma reggel felkeltem és és regret of frightot indítottam TX!!-en. Eddig ez ment gond és halálozás nélkül. Most gyakorlatilag megsebezni tudom Diablót, az első támadása gyakorlatilag halál!
Nézem a statokat: damage 1milla felett, thougness 26milla. Ezek nem változtak. Recovery 444ezer!Ez meg mi a pöcköm? Witch Doctorról van szó.
Megnéztem TX-en bountyban, még a normál ellenfelek is fektetik!Pedig ez eddig odafigyelés nélkül ment.
Már máskor is észrevettem más karakternél, hogy időnként esik-kel a karakter indításkor. Aztán egyszer csak megtáltosodik, és hozza a szokott formáját.
Esetleg valami tipp, hogy ez mitől lehet?
-
DeckardCain
senior tag
-
betyarr
veterán
rég jártam itt,meg rég toltam a diát.most ez a nekró felkeltette az érdeklődésemet.érdemes beruházni rá?jó kari lett?
-
DaveHutt
őstag
válasz
errorcode06 #99751 üzenetére
Nincs sajnos.
Viszont a setbe öltözve marha vagány, vérvörös harcos leszel.
-
shotika
őstag
válasz
proci985 #99748 üzenetére
Jaja, ráadásul Rachnar supp nekro volt, ő hányta a globeokat a mágusaimnak. Volt olyan, hogy a 93-ason kb 2mp volt egy elit pakk. Ő benyomta a globe-okat, én meg Simulacrummal a mágusokat. Még a boss se volt több 15-20 mp-nél. 94-et már nem tudtuk megcsinálni (fáradtak is voltunk
), de nagyon oda kell figyelni, itt már egyébként nem is az elitekkel van a gond, hanem a trashhel. Sok kis winged assasin vagy lacuni... kb tényleg azon múlik, hogy milyen mapot kapsz.
-
DeckardCain
senior tag
Aki akar vegyen fel, NS-ben maradok.
Tomiie#2351 -
reelc
veterán
válasz
Phausto #99742 üzenetére
Alapvetően 2 féle játékos van.
Aki komolyan veszi, sokat játszik, és főleg a metát nyomja csapatban. Az ilyen játékosoknak van Paragonja bőven.
A másik tábor nem így csinálja.
Az illetőnek bőven lehet az a tapasztalata, hogy 2-3e az alap az ismerőseinél, ha egyszer olyan közegbe küzdötte fel magát.(#99736) pruzsi: Alapvetően nem változik sem a játék, sem az azt játszó emberek.
Patchenként jó esetben pár GRrel megy fentebb a szint. Szóval aki 1 éve top xy és és számottevő Paragonja volt, akkor most is ott van, még nagyobb szinttel ha még nem unta el az egész játékot, és nem hagyta abba.Valamivel P1400 alatt vagyok. Ha a játékos óráimat nézem, és úgy játszottam volna, ahogy a játékos társadalom elvárja tőlem (meta), akkor kb.P2300 körül lennék. De ez nem érdekel.
Sosem érdekelt komolyabban a meta, játszok ahogy akarok, és tudomásul veszem, hogy ilyen szemlélettel nem lesz partym.
Nekem a szezon jó esetben kb.2 hétig szokott tartani, ha nem nyomom túl keményen.
A Blizz is mindent megtesz, hogy a "tartok 1 hét szünetet" a játékban dolgaim egyre hosszabbak legyenek.(#99743) pruzsi: Munkatárs benne van a 800-as klánban. Mondta van pár kemény arc ott.
-
pruzsi
őstag
válasz
mpierre #99741 üzenetére
Még a random publicba is,de a 2-3 ezer sem sok mert 4ezer fele is vannak sokan már.
9 millás lon wd 120 betört gemekkel nekem meg 3,5 millana ezért rossz a rendszer. A rivális gamebe is beletoltam 3000+ órát jobb egyedül is fejlődhetsz nem vagy rászorulva másik 3 emberre.
karcolja az 5k-t
klán satisztika -
mpierre
veterán
válasz
pruzsi #99736 üzenetére
Hol? Még épphogymeglett a 975... Persze teszek magasról a divat buildekre. Sz'al nincs sírás... Nekróból is valami hullarobbantós valamit tákoltam össze, az első hulláig kicsit papírsárkány, de utána letakarít mindent. T6-ig.
Épp most készülök az egyik barbimat visszarakni a jó öreg pajzsos, odaballagok oszt nyakon b@szom az ellent stílusra. Esett egy igen jó kis anci pajzs. Meg akad hozzá valami rissz-rossz in- geom is. Majd meglátom mi sül ki belőle.
-
pruzsi
őstag
válasz
Phausto #99735 üzenetére
Igen várom a tolongást 1 évet kihagytam és most is ugyan az van mint akkor nincs játékos illetve klikkesedés van,már akkor is gr 100-at mentünk csapatban. A többség jócskán para 2-3 ezer körül szaladgál és már ezzel a különbséggel is kinézik az embert vagyis engem aki 1950 para van, nekem kellek mert low
-
pruzsi
őstag
válasz
KubanitoS #99733 üzenetére
Ezért kellene eltörölni átalakítani a para rendszert több játékos lenne és hamarabb lehetne összehozni egy partit mert jelenleg LFG GR100+ ezt írogatom a kommuni-katiba 1-2 órán keresztül aztán talán összejön egy csapat 2-3 gr erejéig és ennyi. Paraszint alapján válogatnak nameg klánom belül is klikkesedés van.
Megjegyezném hogy a mostani bug annyiból jó volt hogy egy 800-as dh volt a bosskillerünk a 2000+ os csapatban,így ez a szint is érvényesült.
-
Bennyboy
őstag
ezzel az xp bonus hétvégével megvárhatták volna a seasont. Aki ns-t tol annak kb semmit sem fog jelenteni de lvl1-ről elég nagy segítség lett volna szintezésnél.
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #99729 üzenetére
Lehet igazságod van
-
sith7
félisten
Ebben a build - ben miért ezt a kaszát használja, ami a kezében van, miért nem azt, amelyikkel a shiphon egyszerre 2 ellenfelet támad ?
a + dmg csak akkor van, ha Grim Scythe - ot használ , nem ?
-
H_András
tag
válasz
Cingáriusz #99704 üzenetére
Itt az én [kislányom], bár messze van a tökéletestől jócskán, már egy ilyesmivel is meg tudod futni a solo 70-et, aztán jöhetnek a jobb eredmények. Abszolút amatőr vagyok dh téren, ez faék egyszerűségű build, ahogy lentebb is írták, viszonylag elég gyorsan haladós, de ehhez a set és a többi ruha mind meg kell legyen. Utána csak finomhangolni kell. Bal gombbal lődözöl párat, egyes kettes skillek járjanak, négyes is , hármassal meg kiugrálsz ha bekerítenek mégis, de ne legyen ilyen, jobb gombbal ezért lősz mint állat amíg van hatred, ha fogy ballal kezded és így tovább. Videó van errről rengeteg, multishotos dh címmel keress rá. Gyakorlatilag szétlövöd a sarokból a pályát, és futsz szedni a tiszta terepen a gömböket, kb ennyi a lényeg, nekem azóta ez a kedvencem amióta megmutatták van ilyen
ha nekem ment, neked is fog, kis gyakorlás, erős sikerélmény, és én tényleg béna és amatőr vagyok. Majmoltam másokat, így megy nekem is.
-
Na. Nekró nerffel elvette a kedvem a diablótól megint a blizzard. gg.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Ez a build mennyire életképes még jelenleg? Változtatnátok rajta valamit?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Shadowguard #99723 üzenetére
UEre: ballistics helyett steady aim.
GR80 alatt nem kell ennyi vedelem, kanaiba mehet a cindercoat es ugy folyamatosan fogod tudni spammelni a multishotot. ovnek a string overkill, witching hour jobb helyette. focus / restrainton / sisakon / kesztyun ugyis van egy egy extra vedelmi skilled, tobb nagyon nem fog kelleni.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard #99710 üzenetére
Ez lenne az UE hunter, ott kószál a marauder is (Gorduin néven), de most döbbentem rá, hogy ahhoz annyira régen nem nyúltam, hogy még rakétás a szerencsétlen a gránátok helyett.
Lehet, hogy ki kellene próbálni felújítva, de valahogy nem csábít.
Esetleg valaki hozzáértő a crusira is ránézhetne. Vele élvezném a játékot, de szegénykém olyan papír, hogy ha nincs fent rajta az Iron skin+Akarat akkor szinte instant hal már 68on. Pedig a damage bőven meglenne benneDélelőtt már az egyik wizardomat is átöltöztettem Tal+Vyrbe, hátha az jobban megy, de még mindig nem szeretem az archonos buildet, egy kör után hagytam is a francba
-
ooooobi
senior tag
Ha valaki nem vágja a röviditéseket azt még megértem, én se tudom rögtön egy 3 betüs szóbol, hogy az melyik tárgy akar lenni. Viszont csak fel kell menni icy-veins-re ott képekkel mindennel kint vannak a buildek legalábbis az életképesebbjei, még angolul se kötelezö tudni simán le lehet másolni öket.
-
DeckardCain
senior tag
Na tegnap megneztem a petes setet.
1245 para gr 85 lement. Egyelore fura, szokni kell. De rg-t pillanatok alatt szetkaptam. -
SQX_Barto
addikt
Valaki hasznal Razer Nagat Diablohoz?
Ez a Lord Fluffy mutatta, o ezzel tolja.
-
MegalodonS
őstag
-
KubanitoS
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Shadowguard #99707 üzenetére
UEvel en HCban p600on a 71et meg stabilan le tudtam hozni a multishot builddel, ancient yanggal meg egyebkent elfogadhato nonacni, gemezetlen gearrel talan 60as gemekkel.
60-70kozotti gemekkel a gearben eleg jo anci felszerelessel es 80+os gemekkel anno olyan 83 kornyeken voltam. M6al szinten lement a 82-83, de az nagyon papir. Shadowval ugy 87 korul adtam fel a GR vadaszatot es inkabb mentem wizardozni.
az M6nal en raneznek a gearre, az egy glasscannon, megfelelo cuccban 85 korul se a damja fogy el hanem egyszeruen nem birja a strapat.
-
reelc
veterán
válasz
Shadowguard #99707 üzenetére
Nem tudom milyen followert használsz, én a DH mellé a Templart szoktam vinni. Menjen csak tankolni a farkassal. A Multishotossal (Fire) amúgy is fontos a távolság tartás. Nekem kb. GR77 körül kezdett anno kifulladni, és nehezen ment vele a GR80.
P900-zal is mennie kellene GR75 körül. -
Shadowguard
senior tag
válasz
proci985 #99703 üzenetére
Hmmm, akkor vagy én csinálok valamit rosszul vagy én csinálok valamit rosszul. Van két DH-m is (az egyiket egy régebbi szezon alatt csináltam) és egyik sincs a közelében sem a leírt maximumnak. P900, az UE+Multival 74 volt a plafon nálam, de az is csak azért, mert jó volt a rift, következő kettőnél inkább hagytam félúton, mert folyamat estem keltem (70 úgy, ahogy stabil vele, de már ott is volt, hogy inkább csuktam a riftet). A marát 71ig vittem, de már ott éreztem, hogy kezd kevés lenni a dam...
Pedig a két legjobban gearelt karakterem.
Nem kellett volna ez a nekromanta nerf, tegnap este még vígan (fogjuk rá) mentem egy 10 perc alatti GR78at, ma meg a 75 szenvedős volt (meg utána a 70 is, de az csak a vacak rift miatt).
Várhattak volna vele pár napot, akkor végre elértem volna a 80atCrusban lenne még kakaó a karaktereim közül, de magas rifteken nagyon papírnak érzem (ha nincs fent az iron skin egyet pislantok és halott).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #99704 üzenetére
ha nem erted menj fel diablofansra, keress ra a demon hunter kategorian belul a shadowra es ott nezd vegig a leirasokat.
ennel jobban roviden nem fogom tudni elmagyarazni, hosszabban meg nem fog senki itt a topikbol kisregenyt irni.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #99698 üzenetére
alapvetoen 7+1 eletkepes DH varians van:
LoN shi-mizu: legacy of nightmares seten alapul. eszmeletlenul nehezen gearezheto es legalabb ennyire nehez vele jatszani (szvsz a jatek legnehezebb buildje). GR100+, de GR pushon kivul semmire nem alkalmas, csapatjatekra pedig teljesen alkalmatlan
LoN: ez a shi-mizu egy variansa ami egy picit egyszerubb es mukodik HCben, de eleg sok idozitest kovetel. GR100+
S2+M2: a shadow es a marauder 2setes bonuszat hasznalja, gyakorlatilag a LoN build egy valtozata mechanikailag viszont hasonlo. famra mertekkel alkalmas a LoNhoz hasonloan, grenades Unhallowed Essence jobb. utobbi szezonban szerintem nem is nagyon lattam ilyet.
Unhallowed Essence + multishot: jellemzoen speedrunra tokeletes build, gyakorlagilag GR70ig az egyik leggyorsabb build, GR85-90 a vege (p600 alatt ez inkabb GR70-75), torekeny. a 6p set es a yang, a dawn es a dead mans legacy kotelezo hozza, kulonben nem mukodik mechanikailag.
Unhallowed Essence + grenades: generator DH, GR100 korul megy (magas paragonnal), majdnem olyan gyors mint a multishot de GR pushra is alkalmas
Shadow: jellemzoen impale build. konnyen gearelheto es pillanatok alatt lehozza a TXet. kezdoknek is tokeletes. GR100+ (de p600 korul is a 80at le lehet vele hozni, 70et meg p400 alatt WCpapirba csavarva).
Marauder: jellemzoen manticore build cluster arrowwal, bar lattam mar yang multishotot is. jellemzoen GR90+, egyeduli baja hogy par palyaelrendezest a mechanikaja miatt nem szeret es iszonyatosan papir
Natalya: T8-T10 speedben verhetetlen, folotte nincs eleg damja. igazabol annyival nem gyorsabb az UE multishotnal, hogy erdemes legyen vele foglalkozni.diablofanson vannak leirasok. en shadowot probalnek osszerakni.
-
MegalodonS
őstag
Az oreg Ninja avagy Shinobi Nekro buildje,aktualisan tobb variacioban!!
Magyarul,fussatok ...... mert ezzel sokat kell !!
-
reelc
veterán
válasz
Cingáriusz #99700 üzenetére
Magyarul nemigazán.
Ha a másik oldal nem jött be, próbáld ezzel, egyszerűbb.
Név szerint beállítod és felveszed, amiket kell.
A tárgyak alatti stat priority: azt jelenti, hogy az az ideális, ha a tárgyadon vannak azok a tulajdonságok. Ha nincsenek, akkor a mysticnél egy tulajdonságot átforgathatsz.
Ha a nyelvhiány miatt még ez is bonyolult, akkor most tedd le a játékot, és olvasgasd az egyik hazai Diablo-s oldalt, elsősorban a Diablo 3 és RoS menüpontokban amiket találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest