- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
Hát én igazából rohadtul nem értem, hogy mi lesz ez az Ethereal cuccos. Leirná egy jótét lélek, hogy mi ennek a lényege? Hogy fog ez a játékban működni?
Mert egyébként meg alig nyúltak most valamihez, és elég gyengusznak tűnik így az új szezon nekem..... -
gdevil
aktív tag
http://hungarian-heroes.hu/a-diablo-iii-uj-kiralya-god-demon-hunter
Itt van egy jó kis leírás az új DH set-ről és a működéséről. Alul pedig egy magyar nyelvű magyarázós videó is található![ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz Daelion #111638 üzenetére
Én anno még a 2.6.1 idején, mikor jó darabig nem jött semmi új content a játékba, akkor végigküzdöttem az összes set dungit a szárnyak miatt. Nem volt semmi meló!
A legemlékezetesebben szívósak a DH Shadow meg a Barbi Wastes set dungeonja volt.
De akkor egyéb kihívás híján egy jó kis cél volt. És meglettek a szárnyak........ -
gdevil
aktív tag
+1
Kedvenc játékomra én is költenék.
Még akár időnként kozmetikai cuccokra is. Ha ez (is) kell ahhoz, hogy foglalkozzanak vele, akkor igen én is költenék.
Egyszerűen ma már ez van, ilyen lett a játékipar. Nem várhatjuk(?) el, hogy évekig ingyen peccset dobáljanak.
Illetve várhatjuk, de már nem így műxik a játékipar. -
gdevil
aktív tag
HOPPá!!!
-
gdevil
aktív tag
válasz reelc #105106 üzenetére
Ami bennem merül fel:
1. Paragon akár maradhat is, szerintem nem ezen múlik,hogy jó lesz-e,
2. Diablo 2 és 3 vegyesen, de hozzáteszem, hogy én már nem akarok/tudok több száz órát játszogatni egy-egy ütős build kedvéért. Úgyhogy inkább Diablo 3 felé hajlok...
És ami nekem NAGYON fontos. A D3-ben az tetszik, hogy ha akarom átteszem egyik rúnát a másikra, átöltözöm és ott egy másik build. Erre lehet mondani, hogy faék egyszerű, de szerintem nagyszerű is.
Ezért hagytam abba félúton a POE-t is, pedig nekifutottam többször is. Egyszerűen túl sokat kell grindelni ahhoz, hogy kialakíts 1(!) db ütős buildet. Ja és a skillpontokat sem tudod visszavonni, legalábbis nem mindet.3. A nézet nekem maradjon a mostani, de ha meg tudnak lepni mással, ami ugyanígy jól bejön, akkor jöhet.
4. Nekem nem gond a fizetős content, nos nem azért mert gazdag vagyok, hanem mert tudom, hogy változott a világ, most már ez van és kész. Jöhetnek a DLC-k, a kiegek, még a kozmetikai cuccok is. Ha lesz tartalom szívesebben vásárolok néha kedvenc játékomhoz
5. Nekem jó a megszokott class rendszer.
6.Nem multizom, max néha publicban.
7. Follower-ek, petek fejlesztése jó ötlet, lehetne pl. olyan petek, amelyek különböző tulajdonságaikkal járulnak hozzá egy buildhez.
plusz még jöhetnek set dungeonok, titkos helyek rejtett jutalmakkal (pl szárny, pet, stb).
Egyelőre ennyi....
-
gdevil
aktív tag
válasz SQX_Barto #105010 üzenetére
Én meg pont a "kari húzás" részét szeretem a játéknak. Izgalmas ahogy szépen fejlődök, esegetnek a cuccok, mindig kicsit lehet feljebb menni. És így még változatos is a játék.
Én már akkor unok bele inkább, amikor már minden megvan és csak a monoton farm megy, meg a gem húzás, meg a gr-ek ugyanúgy.... -
gdevil
aktív tag
válasz SQX_Barto #104839 üzenetére
Szerintem meg úgy vannak a "rewardokkal", pl a petekkel, hogy új szezon előtt kb 1 hétttel valaki odaszól, hogy
"Hé Józsi, basszus, mindjárt indul a következő d3 szezon, dobj már össze gyorsan egy petet a népnek!
Gyorsan skinezd már át valamelyik régit, azt hadd menjen!"Szóval szerintem nem gondolkodnak előre ebben már....
-
gdevil
aktív tag
Itt az S15 overview:
"all Horadric Caches earned from bounties will be doubled."
És kapunk egy át-skinezett "kéz" petet is
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20759281757?page=1
Ezt láttátok már?
Egész jó kis kívánság listát állított össze az illető. Ha ezt meglépnék Blizzék, vagy legalább néhányat közülük, akkor már kapnánk valamit megint.....[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Set Dungeon kérdés. Más néven, "harc a szárnyakért"
1 .Milyen nehézségi fokon kell minimum megcsinálni őket?
2. Összességében számolja a játék? Tehát, ha már múlt szezonban megcsináltam párat, meg most is párat amennyit sikerül, stb, akkor is teljesítettnek veszi a végén, ha végzek velük (valamikor)?
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz SQX_Barto #104633 üzenetére
Azért irtam , hogy "magas gr-re".
Tragoul: Corpse Lance
Pestilence: Corpse Lance
Rathma: Singularity Mage
Inarius: Singularity MageLand of dead, Devour, Simulacrum, és Borrowed Time decrepify. Ennyi
Az átkok 90-a kuka, a Revive kuka, és egy csomó skill csak dísznek van.Speedfarmra, meg gr70-80-ig van persze más is, de a lényeg a fenti.
S12 előtt vettem meg a nekrót, kb 2 hónapot töltöttünk "együtt", kipróbáltam nagyon sok mindent vele.
A kedvencem a corpse explosion volt, de 80-82 fölé már egyszerűen kevés volt. De azért megszerettem a kasztot, előtte D2-ben nem fogott meg, nem játszottam vele.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz proci985 #104625 üzenetére
Mondjuk a DH pont az a kaszt lett, amelynek tényleg sokféle buildet össze lehet tenni, ami feljebb is életképes.
Ennek ellenpéldája a nekró, amelyről anno a fejlesztők nyilatkozták, hogy arra törekednek, hogy sok változatos build-et lehessen neki csinálni.
Ehhez képest meg csak a Corpse Lance-el, ill. a Singularity Mágusokkal lehet nagy GR-t menni. Slussz passz.Ráférne egy csomó skilljére/itemjére az átdolgozás.
Na majd a Druida......[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
WD-t próbálgatok....
Helltooth firebat, miért nem "menő"? Az arachyrt látom, hogy top-nak irják/használják, de a Helltooth szett is dob a sebzésen 4400%-ot. Elvileg ugyanolyan erősnek kéne lennie, nem? -
gdevil
aktív tag
Nem pont Diablo.
A kérdés, hogy ha megveszem az Overwatch játékot (amivel a fiam játszana), akkor -egyidőben -,az én accountommal belépve a battle.netre játszhatunk-e úgy ,hogy én Diablózok, ő pedig Overwatchozik ?
Azért nem külön acc-on vennénk meg az Overwatchot, mert én így be tudom magamnak aktiválni a Mercy Wingset ..... -
gdevil
aktív tag
válasz errorcode06 #104230 üzenetére
A mai goblin runok alatt cavern of frostban nyitott egy rainbow portált egy goblin.
A szárny persze most sem lett meg, de a Spectrum kard igen!
Eddig azt sem tudtam, hogy ez a szivárványos kard is Whimsydale-ben esik.
Nagyon látványos.
Most már jöhet tényleg a CW.... -
gdevil
aktív tag
válasz Vistaboy #104208 üzenetére
Hmm.... ezek szerint kicsit többet kell elidőznöm act 2-ben.
Tegnap este -a változatosság kedvéért- goblin run estét tartottam.
Kb. Másfél óra mapozás után act 2. Eastern channel-ben spawnolt egy rainbow goblin.
Nagy örömmel rontottam be Whimsydale-be, de az a nyamvadt Lilian Princess persze most sem jött elő..
le a kalappal, akinek volt már türelme kifarmolni a cosmic wingset. -
-
gdevil
aktív tag
válasz chopin42 #104090 üzenetére
Ezzel a builddel én is gr91-ig jutottam, kb 800 paragon mellett, de nekem még nem volt/nincs Caldesann az itemekben. Pár cucc ancient mindössze.
Szerintem GR90 lehet az a határ, ami felett már KELL az augmentálás a gearbe. Mondom ezt úgy, hogy több karakter "menő" buildjeit összeraktam, nagyrészt ancient cuccokkal. És mind kb GR90-et tud (alapból), de azt is épphogy.
Viszont neked már ahogy látom már augmentes cuccaid is vannak, úgyhogy lehet hogy már többet kellene menned vele. Nekem ami feltűnt, az a CHD 311%, ami -szerintem- lehetne több is, biztos nagyobb sebzést tolnál vele...Crusit én is most próbálgatom, eddig eléggé idegenkedtem tőle, nem nagyon fogott meg a kari/skillei.
Pedig anno a D2-ben rengeteget Paladinoztam. A fene se érti....Most a jelenlegi TOP-os Akkhan(Condem buildet próbálgatom és tetszik!
Még gear-elgetem, de van benne erő rendesen, sima riftre is jó, mert gyokrlatilag szinte csak végigsétál a pályán és a Condemet nyomogatva halnak mellette a mobok.
Próbáltam a Blessed Shieldest is, de az nem jött be annyira, mindig meg kell állni és a shildekkel "körbelőni" a terepet, nem annyira haladós...Marad a Condemn egyelőre....
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Tal Rasha Meteor Wizard
Natalya/Marauder DH
Shadow DH
Sunwuko MONKParagon 850.
Ezek a Kasztok ezekkel a buildekkel, anci fegyverek, (nagyrészt) anci cuccok, kb 70-es gemek.
Mindegyikkel kb90-es GR a max. SoloJól gondolom, hogy feljebb már csak magasabb paragon és augmentálás kell?
Mondjuk GR100 lenne az "álom", de egyelőre a GR90-91 is épphogy lemegy.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz rumkola #102494 üzenetére
Tényleg jó a Madstone, haladósabb vele a game.
Viszont nálam az a bibi, hogy ha berakom, akkor ki kell venni a helyette a cube-ból a spirit guard bracert, és így rengeteg toughnesst veszítek...
Így is 80-as gr felett már halogat az Uliana monk, hátha még a SG-ot is kiveszem, akkor megaztán.....
Még a Cyclone strike-ot is lecseréltem egy Mantra of Salvation/Agility-re, hogy kevesebb sebzést kapjon a kis monk.
De ha van egy jó ötleted, akkor szívesen veszem, mert szivesen visszatenném a Madstone-t.....Még egy. Generátorozni meg a Madstone mellett is kell, mert elfogy a spirit.
-
gdevil
aktív tag
Új szezonban az új karakternek a primal "esély" is resetelődik?
Tehát először it is kell először a 70-es gr, hogy essenek a p.ancik? -
gdevil
aktív tag
Próbálta valaki a mostani Challenge riftet?
Számomra katasztrófa ez a Wizard most, alig sebez, viszont pikkpakk elvérzik a pályán.
Hogy lehet ezt 5:20 alatt megcsinálni?Elég impossible missionnak tűnik nekem.....
-
gdevil
aktív tag
És érdekes, hogy a legtöbb "top" a Marauder/Natalya buildes.
Most már lehet hogy kipróbálok egy ilyen buildet is..... -
gdevil
aktív tag
Nos még egy jó kis kérdés DH szakikhoz.
Melyik a "jobb" Multishotos variáns?
Alapból ugye a Fire Multishot megy, de a LB élén többnyire a Phisical-os rúnával látom fenn.
Pro és kontra erdekelne....[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz Peppo #103349 üzenetére
80-90 gr jó lenne ha nem kell pörfekt gear hozzá....
A necrómmal rengeteget kínlódtam mire összejött egy gr90 képes gear, most jobban esne egy kissé gyorsabb sikerélmény.
Akkor shadow impale lesz.
Speedfarmra mit javasoltok dh-nak?
Milyen build melyik szettel?[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Melyik az build dh-nak, amelyikkel most viszonylag a legkönnyebben lehet magasabb gr-t is menni?
Eddig idegenkedtem a dh-tól, de most megtört a jég, indítok egyet.
Van olyan buildje amihez nem kell agyon gemezni, ancientezni es tud menni nagy gr-t?
Pár ötlet?[ Szerkesztve ]
-
-
gdevil
aktív tag
válasz persil #103067 üzenetére
Igen, nagyjából erről szól ez a build, hogy csaknem folyamatosan aktiváld a LOTD-et.
Ez egy nagyon cooldown függő build. De ha megnézed a legtöbb karakternél is van ez így.... pl. A wizard archonos buildje. Hisz akkor sebzel a legtöbbet.
De visszatérve:
Amikor lejàr a LOTD 10 másodperce, a Bone Speart folyamatosan lőni, hiszen ahány elllenfélen áthalad, sebez is és a zodiac gyűrű miatt csökkenti a LOTD cooldownját is. Ha meg beleteszel a gyűrűbe egy gogok követ, akkor az is.
És a Bone Spear is sebez, nálam ha fel van stackelve (99) akkor eliteket is el tud intézni.
Persze alacsonyabb gr-en.
Mégegy dolog.
Nem elég "lemásolni" egy buildet, hanem meg kell érteni a működését és meg kell tanulni vele játszani. Ebbe a hibába én is beleestem anno...Próbáljátok ki esetleg a Death Novás buildet is. Én azzal kezdtem a Nekrót, nagyon jó az is, nincs cooldownozás.
Mondjuk nem is olyan erős. Max T13-om ment vele.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz persil #103061 üzenetére
Szia!
Megpróbálok segíteni. Mondjuk így, hogy nem irsz build-et, nehéz, mert nem tudom hogy mivel-hogyan próbálkozol....
Én sem vagyok pro játékos, most vagyok 698-as paragonon.Rathma:
Ezzel még nem sokat mentem, de a lényeg, hogy ez alapján nekem is sikerült 70-es gr-t menni.No augment, néhány cucc anci.
Pestilence:
Ebből több build is van, én a Lord Fluffy féle Blight Spear builddel nyomom a speedfarmot T13-on, de leküzdöttem vele a 78-as GR-t is.
Sok gyakorlás, főleg alacsonyabb szinteken, hogy ráérezz hogyan műxik.
A lényeg, hogy a Pestilence szett által adott bonuszok/stackek már a pályára lépés után szinte egyből beálljanak.Konkrétan:
Belépek a rift-be, az első szörnypakknál elnyomom a Bone Armort, hogy legyen védelem, majd a Land Of the Dead-et (LOD). Ez ugye a Devour nyomogatása után lövi ki szépen a Corpse Lance-eket és a Bone Spear stackek is szépen felmennek 99-re.
Szaladsz, nyomogatod a Bone Speart, Bone Armort, a cooldown lemegy a LOTD-ről, majd újra elnyomod a LOTD-ed, így tovább....
A cooldown legyen legalább 45-50%-on.Nagyon jó vele menni, ha ráérzel, pár perc alatt végig lehet szaladni egy T13-as riften (GR60 szint).
Itt sincs augment, néhány cucc ancient a többi normál.
Egyelőre ennyi.
Ha tudok segíteni, írj.Én nem bántam meg a necrót, nagyon megszerettem.... .
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz faragojof #102981 üzenetére
Szia.
Köszi a választ.
Persze ertem én meg tudom hogy kell bele energia/idő, csak nekem kevés van erre.
Max este 1-2 óra meló után.
Meghát sokan irták hogy a patch után tescos cuccokban is lehet nagyobb gr-t menni bizonyos buildekkel, nahát én még ilyet nem tapasztaltam.
A necrómban most már rengeteg időm van benne mégis gr.77 a max amit ki tudtam belőle sajtolni.
Szóval ezért kerdeztem, hogy pl. A barbárral mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Melyik az a barbár build most, amivel low paragonnal (634) anci tárgyak nélkül (vagy ha csak egykét db van.) lehet menni nagyobb gr-t?
Mondjuk olyan 80 körül?
Inditanek egyet de nem tudok éjjel nappal farmolni, de a sikerélmény viszont kéne -
gdevil
aktív tag
Töltődik valami peccs a játékhoz, ez vajon most mi lehet?
-
gdevil
aktív tag
Linkelnél egy karit?
Kicsit belefáradtam az Explosive blast-os wiz fejlszetgetésébe, GR60 után már nem haladtam vele....
Most belevágok egy Meteorosba, kérdés, hogy Tal Rasha-val, vagy Firebirddel járok e jobban?
Mindkét szett megvan, a kérdés a fenti, hogy melyik szettet "tegyem alá" pro és kontra, buildet mindkét szettel találok, de gyakorlati tapasztalat segítene, hogy melyik, mit, miért ,stb.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Nos, most ismerkedem a frissen vásarolt nekrómmal.
Kérdésem, hogy létezik hozzá olyan build, ami nem petes?
Én magam szeretnék irtani, ne az idézett lények csináljanak mindent körülöttem....
Néhány tippet szivesen fogadnék.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz errorcode06 #100985 üzenetére
Ilyenem nincs
Ezért még úgy látszik hogy farmolnom kell..... -
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
kb 3 éve nem játszottam a D3-mal, úgyhogy most rengeteg számomra az újdonság....
Tavaly megvettem ugyan a ROS-t, de csak most vittem végig egy Crusaderrel (lvl70-es).
A kérdésem a Season-hoz kapcsolódik.
Tegnap indítottam egy DH-t, Season-ost.
1. Ezzel most újra végig kell vinni a játékot az elejétől? Nem sok kedvem van hozzá....
2. Milyen bónuszokat és mikor ad a játék a "normál" módhoz képest?
3. Multizni nem akarok, (mert magyányos farkas vagyok ), solóban is van változás/bónuszok?Köszi!
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok, légyszives írjátok meg nekem, hogy mi ezen a karakteremen olyan borzasztó tré, hogy inf act2-ben egyszerűen alkalmatlan bármire is. Már a legelején szétszednek, mint foxi a lábtörlőt...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/gdevil-2216/hero/6178334
Már nincs is kedvem játszani......
köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Nitro AN517-51 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 500GB NVMe magyar vilbill gar