Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
A seasonnak pont az a lényege, h tiszta lappal indulsz. Az elején még minden upgrade stb. Meg van az újdonság varázsa.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Lehet még is a dh lesz nálam a befuto kövi seasonra. Azért szeretem mert mobilis és nagyon gyorsan lehet vele haladni. Azért még megnézem mik rá a meta buildek. Lesz aki tervezi még tolni a seasont csapatban és van nála hely? Jó lenne találni egy csapatot, h ne legyen annyira monoton.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz chopin42 #113534 üzenetére
Ezen kívűl még 100 hasznos infót is mutat (pl ktuális valid dps-t stb.) bár megértem, h nem fer a többiekkel szemben mert mutatja a mappon a fontos dolgokat is. Mondjuk mivel már rég nincs rmah ezért ladderen kívűl sztem nem sok vízet zavarna.
Más: Nem fogok barbizni a kedvetekért Olyan kari kéne ami nem melee és haladós. Monk mondjuk mindig favorit lesz de a dh és a wiz a legesélyesebb. Az dönt igazából, h mennyire fun az op buildjük mert pl necrot is azért utálom meert számomra rettenetes a gameplay vele.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
-
Bennyboy
őstag
Használ még vki turboHUD-ot? Bannolhatnak érte? Nem szeretném elveszteni a 2 CE-met emiatt de régen nagyon szerettem mert hasznos volt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz dante3 #113510 üzenetére
Tavaly is ez volt és semmi sem változott. Ilyen a világ.
Nem tudom még melyik karival kezdjem a kövi seasont. Mindenképp olyan kell amivel egyedül is jól lehet haladni mert főleg solozni fogok.
Dh mindig haladós de jó lenne egy kis változatosság barbi vagy crusi.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Új seasont lehet elkezdjük majd haverokkal és jó lenne találni fasza buildeket mert kb 1 éve nem dióztam és látom, h most jönnek változtatások (follower, új itemek stb.) Ránéztem a diofansra de ott csak 4-5 hónapos buildek voltak. Új seasonnál kerülnek még fel oda buildek?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
oks, thx
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
wd-hez milyen buildek ajánlottak? Régebben a diablofans-t nézegettem de annak sajnos már vége.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
én csak azt nem értem mi a szarért kellett nekik összeállni az activision-el.. Tudom milyen amikor a kiadó mindenbe beleszól és ezt ott sem volt másképpen.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
vki fel tud húzni 70-re season sc-be?
kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Kikerült egy kis immortal gameplay:
[link]ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
szánalmas ez az irány ahová a blizz elindult, lesüllyedt. Értem én, h van pénz a mobil piacban, nem is kevés de látszik mit is gondolnak a fanok erről. Most nem csak a dio-ra gondolok hanem arra, h több címet is terveznek mobilra. Azt is problémának érzem, h nincs már ott senki a régi nagyok közül és ennek biztosan az activision is az oka. Úgy érzem a blizz már csak egy bábu aki megcsinálja amit a kiadó parancsol és nincs már bennük semmi kreativitás és tökösség csak a nevükkel próbálnak eladni valamit. Ezért sem lett bejelentve a d4. Egyszerűen nincs egy ember aki mutatná a jó irányt. Blizzt ismerve jövő blizzconon bejelentenek egy dlc-t a 3-hoz esetleg egy d2 reworkot. Kövi évben talán bejelentik a 4-et de onnantól is lesz még jó pár év mire megjelenik amire mindenki vár. Addig is szurkolok a lost arc-nak ami elég ígéretesnek tűnik.
Emlékszem még arra amikor úgy vártam a futárt mint a kisgyerek a karácsonyt a 3 és ros CE miatt. Pedig ezt nem sok játékról mondhatom el.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
csak egy szó jut eszembe a tegnapiról: szánalmas
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #104882 üzenetére
én mindenképpen ajánlom, lehetőleg kieggel. Mostanra már nagyon user friendly és fluid a játékmenet és rengeteg benne a content. Nem hiába öltünk bele sokan már több ezer órát. Annyit még hozzátennék, h nem a d2-es hangulatot kell keresni és akkor nem fogsz csalódni benne. Switch-en tolod majd?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
annak aki nem játszott még vele vagy nem rengeteget annak máig remek választás ha szeret farmolni.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
én csak ennyit találtam de sztem nem is lesz több:[link]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
jól látom, h abból állt a diós rész, h a faszi rajzolt vmit meg jön switch-re amit már napok óta tudunk?
wowELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
az űrhajós petet csak holnaptól lehet megkapni? Én reggel beloggoltam de nem jött meg.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Tegnap este meghalt a monkom. Nyugodjék békében. Akkora sebzése volt, h azt hittem nincs lehetetlen. Ez a haragozós build nagyon fun. 1 perc néma csend
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Aki tolja a hc seasont és barátkozna az vegyen fel: Benny#2463 P50 Monk
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Goblinra melyik hangbeállítás érvényes? Azért kérdem mert zenét hallgatok közben és minden mást lehalkítanék. köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
én tuti dh-t kezdek aztán ha lesz még kedvem akkor egy monkot is
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Mostani patch-el milyen build ajánlott a dh-hoz soloban és groupban? Elég régen dh-ztam és mostani seasonba ezt szeretnék kezdeni. köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
vicces, h a blizz bejelentette nem fog semmit bejelenteni a dio-ról a blizzcon-on.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
A3 volt izgi mikor mindent 1hiteltek a legyek, meg a városig kergettek vissza a pakkok
régi szép időkELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz DaveHutt #100981 üzenetére
akkor gondolom kamu az is amikor tárgyakat hekkelnek és 1hitelnek mindent. Nemrég linkelte vki, h seasonba milyen bugot találtak konzolon (1-2-t kell visszalapozni kb). Engem nem izgat a konzol de nem kell elfogultnak lenni. Részemről ennyi nem izgat a téma csak gondoltam megosztom a véleményemet
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
kövi seasonba monkot kezdek, remélem az is op lesz
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
nekem most esett ki életem első használható primalje ami egy conviction. Sárgából lett mert avarice-t próbálok kiszedni de kevés sikerrel.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
SSD sem segít ha 64bit-en futtatod, én is visszaraktam 32-re pedig a gép bírná.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
necrohoz tudnátok ajánlani egy jó buildet amivel könnyen letolom a solo 70-et? Majdnem az összes set megvan már hozzá de még csak a ratmával próbálkoztam. Azzal kb egyhitelnek a sima mobok is 68-on. Abban mondjuk nem volt bone armor.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
nektek nem bugos a frailty meg a skeleton mage skill necronál? Arra gondolok, h néha hiába nyomom el nem történik semmi, néha meg csak később veszi be a játék. A többi skill jól működik de ez a 2 olyan mint ha laggolna. Tuti, h a netem jó meg a server is mert a többinél nem érzékelem ezt.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
partyra melyik petes build ajánlott necroval?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Tudja esetleg vki, h mennyi adatforgalmat generál a játék? Gondolok itt arra, h mennyire eszi a mobilnetet.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
ezzel az xp bonus hétvégével megvárhatták volna a seasont. Aki ns-t tol annak kb semmit sem fog jelenteni de lvl1-ről elég nagy segítség lett volna szintezésnél.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
szomorú, h végre bejött volna egy új gem a metába erre kinyírják
engem teljesen a sweeperes monkra emlékeztetett ez a build és ezért is szerettem volna ezt tolni. Remélem lesz más alternatíva.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
vajon mennyire lesz életképes a bonearmoros build a smite-os gem nélkül?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
lehet én értelmezem rosszul de miért csalás az ha a blizz nem gondolt arra, h 2 skill hogyan proccol egymással? Volt valami nyilatkozat a részükről, h aki ezt kihasználja az meg lesz büntetve? A HUD-ból meg jó pár dolgot átvehetne a blizz mert rengetek értékes plusz infót ad és nem a map-ra gondolok. Én egyiket sem használom (féltem a 2 CE-met) csak érdekel a dolog.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
nem tudom ki hogy van vele de nekem nagyon adja a necro. Túl sokat még nem toltam vele (egyik set sincs még meg teljesen) de nagyon fun a játék vele.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
tök jó, h bejött a necro de 5 perce várok, h belépjek egy game-be
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én már nem is olvasok más helyen hozzászólásokat a necróról mert mindenki rinyál.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
-
Bennyboy
őstag
Én arra tippelek, hogy a D4 MMO lesz. De hol van az még...
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
így már tényleg biztossá vált, hogy ezzel a seasonnal jön a necro.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
ha season hc-ban megvolt a solo 70 akkor softcore seasonban is eshet panci?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Ha valaki esetleg tolja a season hc-t és már simán megy 70-75-ös griftet az vegyen fel. P800 archon wiz vagyok. Benny#2463
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
vki kapott innen necro bétát?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
próbálgatom a solo 70-et season hc-ban wiz-el de eddig a dmo archon build tűnik számomra a legjobbnak. Tudom, h az archon build a menő most de nekem annyira papírnak tűnik, h el sem bírom képzelni hogyan lehet vele nagy gr-t menni, főleg soloban. Hogyan lehet túlélni azzal a buildel? Jó, h kapok stacket archonból de így is annyira kicsi a védelmem, h nem is merek nagy gr-t menni. Közben meg látom, h solo 97-et is lehet vele menni. Most asszem 65 a rekord nálam DMO-val.
Más: ez a main stat pakolás gearbe hogy működik? Gondolok itt arra, h mondjuk 30-as gemet török be érte akkor utána hozzá adódik ha nagyobbat rakok be? A maxos gondolom 500 csak azt nem tudom hogy érdemes elkezdeni.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz faragojof #97247 üzenetére
Nekem Delsere is nagyon haladós bár az igaz, h bele kell menni a mobok arcába. Próbálgattam a többi buildet is de hc-ban nekem elég parának tűnik a védelem, főleg addig amíg nincs stack a dolgokon. Melyik buildel lehet legkönnyebben letolni a solo 70-et? Lehetőleg olyan kéne ahol azért nem halok el
Ma reggel meló előtt mentem két gyors publicot T10-en erre kidobott egy ramaladni-t meg egy furnace-t :-D
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
köszi akkor megpróbálom majd azzal. Durva, h sima desire set-el is mennyire gyorsan lehet haladni hc-ban is. Kb para 200-250-nél járok és t10is kevés már lassan. Pedig csak 2 ancim van. Kemény volt tegnap, h 3x egymásutáni riftben kék goblin volt. Shrine-t sajnos még nem találtam. Nekem teljesen kimaradt, h átalakult a rainbow secret. Patch notes-ban sem láttam semmit. Tudjátok hol írták? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Wiz-ként melyik a legkönnyebb setdungeon? A desire-t próbáltam tegnap de nem igazán tetszett. Ebben a seasonban meglesz a solo 70 hc-ban. Mennyire ritka kb a primal anci, más néven punci?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Aki season hc-t kezd az írjon rám. Kb fél 8-tól leszek és wiz-t kezdek.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Az op wiz buildből van esetleg hc változat is? Gondolom 1 passzív mindenképpen cserére szorul de a melyik legyen az? Tervezi vki elkezdeni s10-et season hc-ban?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Jól van akkor az életben nem fogok találkozni a szuper anci itemmel season hc-ban. Jó lenne ha a blizz kicsit gondolna azokra is akik ebben a módban játszanak. Bár tökmind1 már ennek a játéknak számomra.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Van egyáltalán olyan ember akinek nem akad 64 biten a játék? Sokkal szebben néz ki a szűrő miatt de annyira röcög, h az már fáj. 32bit-en meg nem lehet beállítani a szűrőt Miért végez ilyen trehány munkát a blizz? Chat szoba elhagyása semmit sem ért nála.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Játékfejlesztésben dolgozom és semmi más konkrétumot nem tudok csak azt, h már készül. Hogy ki hiszi el vagy nem az nem az én dolgom. Én csak megosztottam veletek. Egyébként meg teljesen érthető, hogy már elkezdték fejleszteni, amire abból lesz valami az még vagy 5 év blizzt ismerve.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
A D3-on már szerintem nagyon kis csapat dolgozik már jó ideje. Ezért nem jön hozzá érdemi content (számomra a necro sem az, persze ettől még megveszem majd). A srácok már a 4. részt hegesztik de abból amire lesz valami az még nagyon messze van.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
csak abból indultam ki, h már új settek sem jönnek a játékba és kb 5 átalakított item lesz. A D1-es cucc meg kb egy run-ig lesz fun aztán ennyi. Kicsit visszamegyek hc-ra seasonba de sajnos már nem tud sok ideig lekötni a játék. Ez mondjuk legyen az én bajom.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
A mostani season-al bejön az armory és a dx 11 v 12 is? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
arról jött már infó, h januárban mikor jönnek az újítások? Aki tolja a ptr-t annak hogy tetszenek a változtatások?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Reggel streamelt Kripp és megnéztem milyen a szűrő. Őt sem nyűgözte le ez a dolog. Az egész egy gr amiben több boss is van. A nekrora kíváncsi vagyok de az még nagyon messze van. Ez a 30 euros ár azért elég korrekt az alapért meg a kiegért.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Polllen #94055 üzenetére
szóval szerinted ami nem előfizetéses az megérdemli, h hagyják megdögölni? A többi cég vajon hogy csinálja? Ha mondjuk tartották vna magukat ahhoz, h 2 évente kiadnak egy kieget abból biztosan futotta volna a költségekre de egy szaros dlc az semmi. Mind1 elfogadom, mást úgy sem tudok csinálni csak fáj belül.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Teljesen nyilvánvaló, h a dio az a project amire már kb szarik a blizz. Ami sajnálatos mert elég sok fant szereztek a szériával de ami tegnap volt az sztem pofátlanság. Tolják a hype-ot, h leesik az állunk, meg most aztán a fanok kedvében járnak, mindenki új kieget vár meg d4-et erre kapunk a wd-t átskinelve. Azt is 1 év múlva és fizetősen. Szép munka mondhatom. Ezen dolgoztak 2 évig? Mert, h érdemi content nem került a játékba már jó ideje az biztos. Az meg, h játszhatok majd vmi pixeles szűrővel rohadtul nem izgat. A dungeon kb gr csak hosszabb meg több boss-al. Hatalmas csalódás és nem csak nekem. Nagyon remélem, h rengeteg ember ezt elfogja nekik mondani, h ez kritikán aluli volt. Majd 2-3 év múlva előveszem ha jön érdemi content, addig is rip diablo és bassz*k meg de komolyan.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
HI. Aki tolja a season hc-t az felvehet. Benny#2463 Most monkot kezdtem, kb T6-ot bírom vele de hamar megy a fejlődés. Saját buildel megyek nem vagyok support.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
egyébként is látogatom a diablofanst mert ott vannak a legjobb és legfrissebb infók de tök jó, h ide is be van linkelve annak aki nem ismerné.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
az összefoglalóban lévő goblinfarm útvonal nagyon bejött. Tegnap 2. runba már találtam jetit. Hétvégén megtalálom az összeset.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
milyen tanácsokat tudnátok adni a cosmetic goblinhoz? Mentem egy teljes t10 bounty kört de még sosem találkoztam ilyen goblinnal pedig nagyon vágyom rá. Befolyásolja a torment nehézség? Spawnolhat goblinos shrine-ból? Mert már 2-t is láttam de ilyet nem idézett. Mennyire ritkák? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
cosmetic goblin sima riftben nem is jöhet?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
dh-val melyik set dungeont a legkönnyebb megcsinálni master szinten?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
tervez vki hc-t kezdeni péntek este seasonba?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én monk és dh között vacillálok season hc-ben. Sztem dh-val fogok kezdeni és ha megunom jön a monk.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Nem nagyon követtem a ptr-t de kövi seasonba érdemes hc dh-t v monkot kezdeni? Melyik kaszt lesz op? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
D3 hc stream on:http://www.twitch.tv/benny_stream
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
wizz tream on:
http://www.twitch.tv/benny_streamELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
247. voltam egy órája a hc eu ladderen wizzel úgy, h tegnap 7-12ig toltam, ma meg kb 7től megszakításokkal. Látszik, h itt nincs annyi bot mint sc-ben
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Stream on: http://www.twitch.tv/benny_stream
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest