- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Corsair TR3X6G1866C7GTF
2000 7-7-6-20 1.60v hyperpi 32Mha lesz időm csinálok rendes tesztet c6-c7-c8-c9-ben a honlapra...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Molnárka007 #2545 üzenetére
mire vagy kíváncsi? garanciális ügyintézésben nagyon precíz a csx, a diablo szériával biztos nem lesz gondod, jó tuning alapok de hogy milyen lap/cpu-hoz passzol az ic függő, amit a csx mindig fel is tüntet a bordán. a többi szubjektív.
az elpida hyper iránt érdeklődőknek. ezek a ramok leginkább csak intel core i7 rendszerekben teljesítenek kiemelkedően 1800-2000c7 ~1.65v és hasonlók, viszont az egyik legdrágább ddr3-mas ic-ről beszélünk ami a piacon van, éppen ezért csak triple channel kitekre rakják őket (afaik). szóval kiskerekben nem valószínü hogy találtok ilyen ramokat, max rendelésre - csak mielőtt még hiába keresné vki.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2540 üzenetére
elvileg a bordán kéne rajta lennie [link]
persze, hogy nem mennek annyira, mert ez csak egy hétköznapi review sample, a team-eket pedig factory handpicked-ként kaptuk (ezt jeleztem is a 08.12.26.-ai S/N-el)
de ettől függetlenül sztem CSX-nek sincs semmi szégyenkeznivalója, 2000c8-at is sikerült Asus Gene-ben memtest stabillá tenni, ami HCF0-tól elég kemény. a másik pedig, hogy a DFI-n kívül egyetlen lapban sem tudtam még levegőn 2100~ fölé jutni, ugyanazzal az IMC (cpu)-val.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2537 üzenetére
JNx vagy HCF0 lesz szvsz.
ezt el is felejtettem linkelni
[OCTH] CSX DIABLO3-2000-3GB-3KIT with Samsung ICs
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2503 üzenetére
haha
igy van, mennie kell
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2501 üzenetére
akkor vegyél bele olyat, a véleményemet kérted, ha home user lennék fejlesztés előtt lehet, hogy énis inkább 3x2gb-t raknék bele, másrészt olcsobb is mint 2x2gb ram sokszor, vagy kb ugyanannyi mint a jo áru 6gb kitek.
az hogy a lap mit fog kezdeni a kezeid között ahhoz meg hadd ne legyen közöm, teis tudod, hogy jó alaplap ritkán adja be a kulcsot főleg profi kezek között -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2499 üzenetére
biztos azért mert már volt nálunk
hát ha i7 cserén gondolkozol és annyra nem izgat hogy most épp dual-ban vagy single-ben mennek-e a ramjaid, meg végülis 4gb mire nem elég, szóval 2-t a polcra is tehetsz ha épp nem játszol és valamit tesztelni akarsz amihez "sebesség" kéne. szóval 24/7-es user-ként én is az i7-es pakk mellett döntenék. hosszutávon jobban értékállóbb is mint egy 2x2-es csomag (vagy akár 2) amit később i7-ben nem fogsz tudni használni alacsony feszen, a másikat viszont igen mivel arra van binnelve
más kérdés, hogy az OCZ-kért annyira nem vagyok oda, sokkal inkább vennék G.Skill, Kingston, Corsair, CSX vagy más gyártó ramját amin sokkal jobban kiszűrhető, hogy milyen ic-vel szerelik. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2497 üzenetére
fizikailag belemegy, 3 ram-ot ugyanugy tud hajtani - igaz csak single channel-ben, de működőképes abszolute. az elképzelésed egyetlen helyen hibázik, hiába low voltage kitet teszel bele, 1.65v-n nem fogod tudni hajtani azon az órajelen amit i7-es rendszerben szavatolnak neked, ugyanis a c2d & x48 nem szükséges elmagyarázni mennyire gyökeresen eltér memóriavezérlésben tekintetében. egyszerüen ugyanazokat a chip-eket is ami i7-ben beéri jóval kevesebb fesszel, jobban meg kell küldeni (cirka 1.90v körül, chip-re válogatja). de ezt sok gyártó fel is tüntei a leírásban. core i7 platform: 1.65v , other ddr3 platform: 2.0v pl.
de itt egy konkrét példa. vannak samsung hcf0 alapú team xtreem ramjaim [link], core i7-ben 2000c9 1.6v alatt is memtest stabil, rampage extreme-ben 1.80v alatt meg sem indulnak. -
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
aeneon (előbb elirtam) még a quimonda-nál is gyengébb, legalábbis c2d alatt az volt - utóbbi van a gskill-jeiden.
1333-as bordás CEC jórészt samsung hch széria, 1600 szintúgy. hch9 elég jól megy x58-ban, jobban mint a kingmaxok~ 2000c9 is elérhető egy jobb darabbal (persze 1GB-s modullal, 2GB-sek sokkal gyengébben muzsikálnak)
hát mivel CSX feltüntei az ic-ket (90-95%-ban) a bordák cimkéin, érdemes megnézni fizikailag egy-egy 1333 kitet (mind1 dual vagy tri-ch) és amelyiken samsung kódot láttok azt vegyétek meg, mással nem igazán érdemes kisérletezni.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #2317 üzenetére
ezekt sem 1 féle ic-vel szerelik, de afaik a legtöbb aneon.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
SzlobiG #2192 üzenetére
nem feltétlen kell (főleg ha Pi, akkor lehet, hogy samsung-os, ami X58-ban nagyon jo), de hogy veszel melléjük 1db-ot? egyszerűbb eladni és venni rendes tri-ch kitet mint még1 kitet venni és 1 modult a polcon tartani. a dual ch-t ugyanis feleljtsd el, pont a nehalem egyik lényegét ölöld meg vele, a sávszélességet.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Urashima #1705 üzenetére
ne nagyon erőltesd ezt a ddr2 időzítést... 1333-mas CSX-eken quimonda van, a koraiakon samu, 7-7-7-21-ben próbálj inkább minnél magasabb órajelet elérni 1400 felett mondjuk, sokkal több sávszélességet nyersz vele, de a ram beállításokkal lesz egy játszmád p5q3-ban.
arra te is figyelj, hogy csak 2-4-es dimm. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Szatesz #1538 üzenetére
én 2.25-nél feljebb nem mentem, 24/7 pedig 2.10-nál feljebb sem, ezek felett előfordulhatnak problémák hosszú távon, de a GTS feszültség skálázódása kb ugyanaz mint a GTRé, stabil ezeken a feszültségeken (nem ugy mint a JNx), még feljebb is (vannak akik 2.3v felett tesztelnek GTR-el) de mind attól függ mennyire vagy bevállalós, hogy rma-zni kell majd a ramod. no meg persze mennyire hütöd
-
Achill3uS
nagyúr
jo ezt aláírom, de ha meg megy 500-at tessék nekiesni szűkíteni
jogos, hogy az egy jó p5k3 de kedves német ismerős nem forrasztotta szét és nem adott 1.9-es chipset feszt abban is biztos vagyok
viszont most, hogy megint CellShock-om van csak DDR2-ben, tutira nem kell más ram DDR3-ban legközelebb, verhetetlen a bordájuk/nyák-ic kombóik/és a gari ügyintézés, csak hát el is kérik az árát -
Achill3uS
nagyúr
azért vicces, hogy 790i igy x48 ugy és a P5K3-mas 2000mhz 7-6-5-18-as 32M-emet még meg se tudtátok közelíteni (team-nek szól)
(azért látszik, hogy nagyon jó stabil lap az, főleg annyiért emennyibe kerül)
-
Achill3uS
nagyúr
már amelyik ram(ic) birja stabilan, mert úgy néz ki ezek az OCZ-k 1.95v fölött hibáznak 24/7-re és nem az órajeltől hanem a fesztől, pedig ezis valami d9gtr... érdekes...
még játszok vele, de csak, hogy lenyomjam over-t
2000 8-8-8-24 1T 1,96v -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Achill3uS #1167 üzenetére
nah kivancsi vagyok Nyugdijas kollégánál mit produkálnak ezek a kitek, nálam p5k3-ban siralmasan mentek, most 790i-ben szórakozok, tegnap semmi jó nem sikerült már már hibásnak véltem a kiteket, de most ugy néz ki mégis csak jók lesznek ezek, bár már spd-t cseréltem rajtuk (persze azért nem CellShock szint), de már viszik a "stock" orajelet... heh
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #1164 üzenetére
lama riado
nálam ma landoltak az uj jövevények: OCZ DDR3 1600 7-7-7 Platinum
most tesztelem p5k3-ban... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
AirBooms #1062 üzenetére
hát olyan nagyon nem kellett azt tukmálni, én csak elhúztam a mézes madzagot és kend már is ráharapott
egyébként amit irtam, fenntartom, szerintem mindennapi használatban nincs akkora előnye mint amennyivel drágább egy gyors ddr2-nél, de sztem ezt te is tudod
a ferrari jöhet, kutya maradhat
btw. jól haladsz, a nissan legalább már piros
gardener: ki fogja, egyre gyorsabb lesz az uj chipsetekkel ebben biztos vagyok (és nem feltétlen mhz-ről beszélek)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
gardener #1060 üzenetére
nem. épp ezt mondom, a micron d9 ic-s ddr3-mak már elég "erősek", 1600-1800mhz cl7-8-ban már lever bármilyen ddr2-t sávszélességben, és elérési időben is, csak maga a platfom és a jelenlegi chipsetek nehezen profitálnak belőle, szóval egyelőre nem biztos, hogy megéri az árát minden felhasználási területen - gyakorlatilag a tuningon/teszteken kívül sztem sehol
de persze, ha van rá keret akkor miért ne, a sebesség az sebesség, ilyen filozofiával senki sem venne ferrari-t, hogy nem éri meg az árát
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
gardener #1058 üzenetére
hát az attól függ a ddr3-mason milyen ic van, mert ha valami jo kis d9gtn netán gtr/gts akkor nagyon jól járhat vele az illető, ugyanis elérhet vele olyan eredményeket mint a nagyok 1600mhz+ cl 7-8 körül...
de egy átlag mondjuk kingston 1066-os cl7-es ramnál, quimonda ic-vel amiben alig van tuning potenciál gyorsabb egy ddr2-es 1066 cl5 körüli ram... de erről van is tonnányi teszt a neten... -
Achill3uS
nagyúr
32M 1800 6-6-5-18 1T 2.20v (bios) / 2.25v (real) ; 1.88vmch
ezzel még tartoztam
egy kicsit most pihentetem a ddr3-mat, a Celleket megörökölte egy kolléga, a lap marad szebb időkre, sajnos magas fsb-re (wolfhoz ha ugy tetszik) nincsen igazan jo ddr3-mas lap... de sztem overnek megjön a Crucial-ja nemsokára, szoval lesz itt még bench... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
SimonYana #1029 üzenetére
attol mert valahova nem flémelnek naponta mar kihalt?
ettöl függetlenül, parancsolj egy Corsair DDR3 1800 oc report egy komoly embertől
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Adrián29 #1024 üzenetére
OCZ
pro: az 1600-as cl7-es már elég, bőven megy annyit mint bármilyen más 1800-asCellShock
pro: a legjobb ddr3 a piacon, nem kell nekem elhinni, elég ha megnézel pár komoly tuning eredményt, vajon miért mindenki ezt használja+ support kegyetlen jó
Corsair
pro: a ramok ősapja, nem lehet szarviszont egyelöre egy kiemelkedő darabot nem láttam közülük, átlag d9gtr szint, talán mert még kevesen használják... talán ezt venném legutoljára a 3 márka közül...
kontra mindnél az ár, itthon beszerezni egyik sem olcso jaték...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
SimonYana #1012 üzenetére
megy a siras rivas
látom corsair lett végül, kiváncsi leszek hogy fog menni... fsb függő lesz nagyban mennyire tudod kihajtani, de ha Q66-od is van ami képes 450-re az 1800 már meg is van, és a jobb ramok, igy a corsair is 7-7-7 / 7-6-6 / 7-6-5-ben simán tudják ezt az órajelet 2.0v körüli feszen... -
Achill3uS
nagyúr
sztem ez Abitnál van forditva, régen voltak lapjai, mostanában csak szenved...
Asus-nál sztem régen is megvolt az Intel platformokon a százaléka és sztem az évek alatt ez csak erősödött, nézd meg ma hány százalékban használnak Asus lapokat, és ne mondd, hogy nincs közötte egyetlen minőségi sem... persze vannak value lapjaik mint minden cégnek, és kevésbé sikerült modellek is pl p5k3 premiumjaja, meglássuk
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
32M 2000MHz 7-6-5-18 1T 2.20v (bios) / 2.24v (real) w/ 1.90vmch
(of course 8*500-on ment a proci, csak c1e bug van)
-
Achill3uS
nagyúr
nah, remélem holnap lesz időm (és procim) tesztelni, azt a lapot ami sokáig a "dream mobo" volt nekem, és egy kicsit még most is az
kiváncsi vagyok a ramkezelésére nagyon!
-
Achill3uS
nagyúr
x38 lapok gondja (random, ugyanis láttunk olyan lapot amiben megy, és a maximusokban is jó), énis ma találkoztam a jelenséggel, a p5e3 ws pro-nal
1:2 osztás ugye nem müködik, csak ha alapon indulsz, nekem 420-nal fagy csontraazonkivül droopol is a lap, és max fsb-re 530 körül megáll :S szóval asszem maradok a jo kis p5k3 deluxeomnal...
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Cosmic Gate #847 üzenetére
nem ajánlom, nem micron ic. max tesztre, megnézni, hogyan reagál rá, és ha nem megy jobban akkor felejtsd el.
-
Achill3uS
nagyúr
Asus P5K3 Deluxe
Wolfdale E8400
CellShock DDR3 1800
vmch: 1.90v+
vdimm: 2.20v / 2.24v -
Achill3uS
nagyúr
oc result-jaik elég csirkék (főleg ha azt nézem milyen feszeket adtak), nem akarom bántani őket, de több időt kellett volna vele foglalkozni, a corsair 1800 és a ballistix 1600 a cellshock után sztem a legjobbak (apropo azt nem is tesztelték, pedig több embernek van mint néhány más márka együttvéve)...
a többi részt átolvasom később, go sörözni
-
Achill3uS
nagyúr
bocs, kihagytam, azt hogy "tömegek számára olcsón elérhető"
tegnapi alkotás (csak meglett az a mocsok 2000 cl7, mennyit szivtam vele
):
vmch: 1.87v
vdimm: 2.20v (bios) / 2.24v (real) -
Achill3uS
nagyúr
hogy ne lenne
pl a CellShock gyári fesze 1.7-1.9v nekem a Cell rep. közvetlenül mondta, hogy nyugodtan toljam minden napra 2v körül, semmi baja nem lesz...
értsétek meg, a jedec szabvány nem alap semmire (elvileg a DDR3 maximumára 1600mhz-et mondanak - hehe), az h 1.5v a DDR3 szabványos feszülsége, nem azt jelenti, hogy a Micron nem képes kihozni olyan ic-t ami jóval magasabb feszültségen üzemel... persze az már a gyártók kockázata ha menet közben kiderül, hogy a chip amit ők kapnak mégse birja vagy valami, de ezért van a több év garancia...Kingmax meg jókor jön rá, hogy high-end-et akar kiadni, mikor a pult alól, összegumizott alapon se stabil full value ramgyártóként ismeri mindenki
-
Achill3uS
nagyúr
kicsit szórakozok ezzel a CL9-el és egész meglepett
2100-ról volt validom, de elfelejtettem 1.43 cpu-z-t felrakni, de majd mindjárt újracsinálom
-
Achill3uS
nagyúr
jah, amugy nemigen reagál semmire, 3ghz vs 4ghz, 2gb vs 4gb - szinte 0 különbség
Q9300-ról és társairól eddig nem sokat tudni, az ES-ekkel voltak érdekességek, tuningban sztem a QX-nál biztosan nem lesznek jobbak... érdekes, hogy az 500-at még extrém hütéssel se igen érik el... szóval aki fsb-t akar Wolfdale...
4magos sztem nem lesz, a ramok lesznek reflektorfényben
Nem mutatható ki vele magasabb sávszélesség ha erre gondolsz, arányaiban nézve meg teljesen mind1 ha van is különbség. -
Achill3uS
nagyúr
ne csak az fps növekedést nézzük, pl Crysis-ban a ddr3 sztem érezhető, jelentősen leredukálja a menet közbeni tizedmásodperces idegesitő röcögéseket...
egyébként 24/7 én most 1900 8-7-6-21-ben használom a ramokat, és sztem ez az elkövetkezendő chipsetekben azonos fesszel csak nőni fog... szóval ez most egy simán elérhető sebesség, csak fsb kell hozzá (450+)... pl Lalaboy azért nem tud ilyen órajeleken tesztelni sem, mert nem birja a York az ilyen magas fsb-t és az x38 lapok többségében még nem müködik az 1:2-es ramosztás...
egyébként a teszt várható résztvevői:
Asus P5K3 Deluxe + CellShock DDR3 1800
Asus P5K / Deluxe + OCZ Reaper 1150, CSX Diablo 1200, Crucial Ballistix 1066
proci Conroe vagy Wolfdale -
Achill3uS
nagyúr
értem, bár nemtudom, milyen igazamat kéne bizonyitanom, de rendben
nézd, aláirom, hogy nincs rá szüksége, de gyorsabb vele, hogy mennyire az megint más kérdés... azt pedig mint már 1x irtam, a te szemedben bohóckodás, az enyémben tesztelés (és szükséges "rossz" a WR-ekhez)...
a 2000-res lista meg mint látod, 2133-on kiadott ramokkal a jövőben sztem egy átlagos eredmény lesz, jelenleg még kemény tuning...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
ennek örülök, és lesz benne is is -
Achill3uS
nagyúr
a chipset azonos, de a ram foglalat nem, tessék már megérteni, hogy ddr3-ban más arányban használnak a userek p35 és x38 lapokat mint ddr2-ben
pont egy ilyen teszten dolgozom most, ugyanis sehol az egész nyamvadt neten nem találtam olyan normális ddr2 ddr3 összehasonltó teszteket (a tuningerek csak pi-t meg markot néznek, ami a tömegeket viszont nem elégiti ki, a teszoldalak pedig csak szar ramot kapnak szóval
) amik "normális" ddr3-mal készültek... és akkor ez még unfair is lesz, mert ddr3-mat teljesen kihajtó/kiforrott chipset még messze nincsen...
egyébként amig legalább 80ezer 2gb normális ddr3 téged és még nagyon sok embert úgyse fog meggyőzni, szóval erre fölösleges apellálni, olyan teszt nem lesz amiben jó ár/érték arány fog kijönni, egyelőre ez egy high-end termék, és azt hiszem ezzel semmi ujat nem mondtam -
Achill3uS
nagyúr
egy ddr3 topicban én nem a ddr2-es p35 lapok elterjedésére gondoltam, mivel abban kapásból nem is ütközöl abba a problémába, hogy 2000mhz fölött nem tud kommunikálni rendesen a chipset a mamóriáddal
az túlzás, hogy nem használja ki semmi a sávszélt, de egy ilyen vitába most nem mennék bele... és, már, hogy lenne mind1 az, hogy miben van benne?
a te szemedben igen
-
Achill3uS
nagyúr
demencia
2000 körüli stabil eredményért igencsak meg kell szenvedni normális időzitésekkel... egyébként ez a 2133 sztem p35-ben esélytelen... de kiváncsiságból énis megnézem ezt a cl9-10-et majd...
nah, 32M 2000mhz 8-7-6-21 1T done
(vdimm: 2.20v, vmch: 1.85v ...x38-ban tuti nem kéne ekkora ramfesz, de várom már az x48/p45-öt
)
-
Achill3uS
nagyúr
szép az 1800 cl6 32M
de sajna nem tudlak betenni, 1000mhz fölötti eredményeket szeretném csak feltenni, különben végeláthatalan hosszú lenne a lista, meg akkor tul. képp bármit beírhatnék... ígyis amint kijönnek az uj chipsetek, már egy 1000mhz-es eredmény nem is lesz nagy szám (akarom mondani 2000, itthon igy szokás)
-
Achill3uS
nagyúr
nem véletlenül mondom, hogy pofátlanság és egyben felelőtlenség kiadni 2000-res ramot amig nincs alá elég jó lap... egyelőre talán a maximus extreme kezeli a legjobban a ddr3-mat, viszont egyéb tulajdonságai miatt nekem nem jó, blitz-re meg nem cserélném a fain fullmodos droopmentes p5k3-mat
idén már bizonyosan... ld. OCZ 1333MHz ReaperX 6-5-5-18-as időzítéssel, ugyanaz a gtr ic van rajta mint az enyémen is, nagyon szépen mennek, és 70-80 körül van belőle 2x1gb...
-
Achill3uS
nagyúr
ja igen, van ám ilyen is, nyugodtan lehet rá jelentkezni nálam eredményekkel
-
Achill3uS
nagyúr
nem tudnal tesztelni 1900mhz fölött cas7 körül?
kiváncsi lennék neked hol dobja magát el a chipset...
persze ha birod fsb-velnekem ugy néz ki a lapom nem valami überjó ramkezelő darab... 2000mhz 8-8-8-24-ben se tudok 32M-et futtatni 2.2v-n
viszont nem a rammal van a "gond" ez látszik:
-
Achill3uS
nagyúr
szépnek szép, de a kérdés mit megy... bár a 6-5-5-18-as időzítés biztató, remélhetőleg d9...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #751 üzenetére
thx srácok
14k meglesz
Spi 1M @ 2000MHz 7-6-5-18 1T 2.20v -
Achill3uS
nagyúr
hát az a 2.3-2.4v nekem tul van a sajat biztonsagi hataraimon most, azért ez a ram nem egy olyan dolog amiből áll még pár a polcon, és azt mondom hogy hadd süljön... meg nem is kell neki akkora fesz az a szerencse
nah egy kis Everest
13785 MB/s read | 11600 MB/s write
(sry a képminőségért, asszem kicsit kicsire nyestem) -
Achill3uS
nagyúr
thx
nekem amugy 1600-as ST Project X vagy OCZ Platinum volt tervbe véve, ez a CellShock elég hirtelen dőlt el, de nagyon örülök neki, nem véletlenül az egyik legjobb DDR3
te 24/7 mennyin/milyen feszen használod a HZ-ket?
egyelöre nekem ezek a kitesztelt memtest stabil beállítások:450fsb, 1:2, 1800MHz 7-6-5-18 1T 1.95v
475fsb, 1:2, 1900MHz 8-7-6-21 1T 2.00v
(subokat nem irok mert X38-ban ugyis más a jó)1900MHz fölött a P35-re jellemző fluktuációs problémák elég erősen jelen vannak, 2000-ren is sztem simán stabilizáható lenne a ram, de egyszer lefut a Pi egyszer meg belefagy csak simán az intézőbe... mondjuk X38-ban se sokkal jobb a helyzet, azt hiszem semmi ujat nem mondok azzal, hogy nagyon várom a tavasz körül érkező P45-öt, az X48 sok ujat szvsz nem fog hozni...
-
Achill3uS
nagyúr
join da club
/thx to jugeen
/
ezt muszáj volt kipróbálni
500fsb, 1:2, 2000MHz 7-6-5-18 1Ttöbb eredmény később, egyelőre ismerkedem a DDR3-mal, de sztem nemsokára jóbarátok leszünk
-
Achill3uS
nagyúr
Crucial Ballistix DDR3-1600 eredmények
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest