- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi az infókat!
Azért annyira nem kínai, csak még nem nagyon foglalkoztam a témával, és azt hittem ha belerakok 1600-osak akkor azon fog menni. Igazából az tudom hogy 1600-as kell az 1600-as mellé, vagy magasabb ha magasabbon is lehet/akarom járatni ha bírja a ram. Egyedül ezekkel az időzítéses dolgokkal nem vagyok tisztában, nem tudom hogy a 9 9 9 24 az fix-e, ileltve ha emelem a feszt vagy a herzet akkor ez változik-e vagy ez a ram sajátossága és világ életvbe így marad-e.
Gondolom a legjobb ha ugyanezt a ramot venném, de ha jól értem, hogy odafigyelek arra hogy 9 9 9 24 és CL9 legyen ileltve megfelelő legyen a herz akkor nem lehet gond?Az user manual-t értem, csak hiába nézegettem a könyvet, Chapter-ekre van oszta, és úgy oldalazva, nincs benne egy Chapterben sem a 74 oldal, tehát nincs is 74 oldalam
.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ASRock Z790 Steel Legend WiFi DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő