Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2063 üzenetére
Igen, ez teljesen jogos, mindenestre én kíváncsian várom hogy a kevesebb ram nagyobb sávszéllel vajon lassulást hoz, gyorsulást vagy semmit se, én úgy gondolom hogy most annak aki xp -t használ és húzza a procit is, annak megérheti a 2gb nagy sávszél, és elég jövőre meglépni a 4gb -t, de fene tudja, mindenesetre nekem most vagy 5-6K ba lesz ez a cser és az is lehet hogy nem is éri meg nem tudom, még civódok, lehet inkább veszek 2gb ocz reaper 1200mhz -t most és jövőre még kettőt, mert ddr3 4gb hez lehet gyenge lesz a hibrid deszkám, vagy a pénztárcám, mert úgy tűnik az "ocsó" 1*2gb modul kingmax nem nagyon megy pariban, legalábbis lentebb ezt sugallták nekem,
mod : jahjah, Vista 4gb
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest