Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
válasz
hangyesz #2072 üzenetére
Tegnap voltam iponban, garis srácok épp a ddr3 a sakat tesztelték. mutatak ocz platinumot, corsairt , azt mondták mind2 széthibázta magát memtest alatt, csak az éppen akkor futó 2*1gb 1600 cl7 es Kingmax tünt hibátlannak, rohantam sajnos és elfelejtettem megkérdezni hogy milyen lapban tesztelnek, ebből nekem az jött le hogy kb majdnem mind1 mit veszek ddr3 ból, de a kingmax al nagyot nem hibázhatok...
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2063 üzenetére
Igen, ez teljesen jogos, mindenestre én kíváncsian várom hogy a kevesebb ram nagyobb sávszéllel vajon lassulást hoz, gyorsulást vagy semmit se, én úgy gondolom hogy most annak aki xp -t használ és húzza a procit is, annak megérheti a 2gb nagy sávszél, és elég jövőre meglépni a 4gb -t, de fene tudja, mindenesetre nekem most vagy 5-6K ba lesz ez a cser és az is lehet hogy nem is éri meg nem tudom, még civódok, lehet inkább veszek 2gb ocz reaper 1200mhz -t most és jövőre még kettőt, mert ddr3 4gb hez lehet gyenge lesz a hibrid deszkám, vagy a pénztárcám, mert úgy tűnik az "ocsó" 1*2gb modul kingmax nem nagyon megy pariban, legalábbis lentebb ezt sugallták nekem,
mod : jahjah, Vista 4gb
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2061 üzenetére
igen 4 et tud megcímezni, vagyis annyit lát a vram al együtt, de az Xp az alkalmazásoknak alpvetően csak 2gb oszt ki, boot.ini átírása után is csak 3 at, xp memóriakelzelése , a lényeg a végén van,
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2059 üzenetére
igen ez a 1600 as fogott meg engem is, de az XP alá bővebőven elég a 2GB, nekem folyamatosan megy az everest a g15 kis lcd -én és a legdurvább helyzetben sem volt 40% se a memória kihasználtság (4gb), én ezért váltok, inkább 2gb DDR3 1600 -ra
, persze vista 64 alá már biztos kell 4gb, de ki használ olyat ? szerintem min fél év mire érdemes lesz elgondolkozni az XP leváltásán, a Vistá -val még mindig vannak kompatibilitási problémák, persze van fent nekem is egy XP mellett, mert mindig reménykedek a DX10 csodában, de eddig csak szívás volt vele
, (ráadásúl a Vista32 se oszt ki 3 nál többet a programoknak de ezt lehet rosszúl tudom)
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2057 üzenetére
miért nem
zso73 : az nem túl bíztató, de ez csak a 2gb modulra igaz ? 2*1 az megbízhatóbb ?
-
BemAnyó
senior tag
válasz
TazLeacher #2048 üzenetére
amit találtam össze vissza hogy valakinek nem indult el a 2db 2gb kingmax modul ha mind2 őt berakta, külö-külön meg hibátlanok nak tüntek, ez az ok amiért nem vegyek 2gb-s modult ? nekem elég, persze nem örülök neki, vajon a többi gyártó 2gb moduljai jók ? ez nem egyedi eset volt, és deszka függő ?
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok, tervezem hogy belépjek a ddrII as klubb ba, kb 20-20K van a történetre egyenlőre 1 db 2gb -s modult tervezek venni, kérdésem hogy mit érdmes ill. nem érdemes, egyenlőre a Kingmax 1600 CL7 est néztem ki, 20,5K, minden tanácsot szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Háztartási gépek
- Vicces videók
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Windows 10
- Milyen egeret válasszak?
- Vallás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest