Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
válasz
westlake #1350 üzenetére
Gondolom azert teszteled a modulokat egyesevel is, mert a lassab, ill. amelyik instabilla valik visszafogja a jobban teljesito parjat!?
A 2.35V 3-3-4-3 sok ramnak szuk lehet! Otthon nem a jo 800-as modulok az elterjedtek sajnos. Az is igaz, aki Core 2-t vesz es hasznal, annak illik jo memoriat is rakni a proci melle.
Megprobaltam valami hasonlot csinalni a ramjaimmal 3-3-3-4-be, de 2.55V-nal meguntam! A masik gondom, hogy tenyleg nemmennek 2.2V alatt a ramok, de ezt az elvarazsolt SPD-re vezetem vissza! Igy nez ki az SPD-m
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest