- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie88
csendes tag
Már lassan fél éve használom a gépemet P5LD2 VM alaplappal. Eddig minden jól működött, de pár hónapja igen sok gond van vele. Nemegyszer előfordult mostanában, hogy magától újraindította magát, és utána be sem engedett a Windowsba. Addig csinálta egymás után az újraindítást, míg gombbal ki nem kapcsoltam. A Windows természetesen nem jött be. Elvittem szervizbe, ott azt mondták hogy az árammal lehet valami a lakásban, ami tönkre tette a tápot, és azt kicserélték. Egy hónapig jól működött aztán megint elkezdte, de szerencsémre az automatikus újraindítás után bejött a Windows. Nos ekkor eszembe jutott hogy én vettem bele RAM-ot, és esetleg nem e az csinálhatja az egészet? Eddig ami benne volt az egy GOODRAM DDR2 1GB PC 6400 (GR800D264L5/1G). Lehet hogy az alaplap nem csípi ezt a memória típust? Azért gondolom mert amikor probléma volt vele, kiszedtem a RAM-ot és a haverom RAM-ját tettem bele amit kölcsönbe adott, akkor nem jelentkeztek problémák.Szeretném ha valaki segítene ebben, hogy tényleg a RAM-e csinálhatja az újraindításokat, hogy érdemes e vennem másik típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest