- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Sziasztok ha különböző MHz-ek a ramok akkor azt hogy célszerű használni? Vagy is mennyin fog menni a ram, a kisebben mind2-ő?
-
Roys
csendes tag
Inkább úgy fogalmaznám ha nem működik rendesen a memória az azért van mert nem támogatja a lap, de általában elmegy azokkal is ami nincs a támogatási listában.Ez jó áron van csak mivel jegelt a hirdetés így felejtős hacsak a vevő vissza nem lép!Egy kérdést megér az eladónak!
-
Roys
csendes tag
Geil black dragon bár elég húzós az ára de jelenleg csak ezt találtam ami 2x2 gb és jónak mondható, ha nem sürgős akkor nézegetni kell hátha lesz nekem Kingstone Hyper X-em volt nem rég adtam el, és most is az van csak már DDR3 ezek még jók amit még javaslok az az OCZ, Corsair és az alaplapod is ezeket támogatja !
-
Roys
csendes tag
-
R3pl3l
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy a DDR2, 800 Mhz Kingmax memóriáim 265 mhz-n mennek(CPU-Z szerint). Ez szorozva 2-vel 530. Az alaplapom (conroe1333-d667) 667 mhz-ig támogat és a processzor sem lehet gond (pentium D915), a memóriák mégis csak 530 mhz-n mennek. A kérdésem tehát: mi lehet ennek az oka, és tudok-e esetleg állítani valahogy rajta.(ha igen, akkor ezt hogyan tudom megtenni, mit kell állítani- gondolok itt az időzítésekre, feszre- , mert soha nem állítottam még memóriát)
A válaszokat előre is köszi. -
sry rossz topicba ment
-
Belako
tag
Hola!
Adott egy Asus m4a79 dulexe és hozzá egy ocz flex pc9200 ram ahhoz, hogy 1150 menjen a ramom cs a következő értékeket kell beállítanom cl-rcd-pr-ras + feszkó értékek vagy egyébhez is hozzá kell nyúlnom?
Annyit akarok, hogy a ram ezen az órajelen guruljon mást nem akarok tuningolni.
Alapból autó mellett 1,8v 800mhz
A másíná: M4a79 deluxe, Ocz flex 2*2, Phenomx6 1055T, Asus 5770 plusz egyéb.
Apropó az alaplap tudja különösebb piszkálás nélkül az 1067-t ha erre állítom auto értékek mellett akkor 1070 2.02. volton fut de nem indul újra a gép. Ha a korábban írt dolgokhoz hozzányúlok akkor marad 800Mhz-en megy. Ezért gondolom, hogy valamit még állítani kell.
Valaki legyen kedves felvilágosítani hogy is megy ez a tuningolás.B.
-
cracky86
aktív tag
nos visszatértem új tápegységgel, és sok állítgatás uan rájöttem, hogy nem kell az-az 1066mhz annyira, mert akkor az időzítések 6-6-6-16ra változnak. Most 969-en meg megy 5-5-5-15el, 2V-on(többet nem mertem adni) és a cpu 2900 mhz alatt van kicsivel(alapfeszen). ha húzok még az Fsb-n akkor instabil lesz a gép, de itt meg nem volt vele gond. valami tanács esetleg, hogy feljebb tudjam tornászni?
-
Roys
csendes tag
Halihó.
Kérdésem a következő, hogy mi hozható ki egy Kingstone HyperX 1066Mhz-es memóriából ha van egy Gigabyte 790X-UD4P alaplapom és egy Phenom X4 965Be procim.Elvileg az alaplap fogad 1200Mhz-es memóriákat is, de ha húzhatom is az sem lenne rossz! -
Tomic26
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem ddr2 800mhz ramot szeretnék kb 900mhz-en járatni. memoria hütőt vegyek rá mert most simán van és 830mhz jár de elég meleg és nem merem felvinni 900mhz-re. Tehát a kérdés memoria hűtővel lehetséges a 900mhz? Bár Én már 875tel is kiegyeznék.
-
Tomic26
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem ddr2 800mhz ramot szeretnék kb 900mhz-en járatni. memoria hütőt vegyek rá mert most simán van és 830mhz jár de elég meleg és nem merem felvinni 900mhz-re. Tehát a kérdés memoria hűtővel lehetséges a 900mhz? Bár Én már 875tel is kiegyeznék.
-
yolan
őstag
válasz
cracky86 #7172 üzenetére
cia2-őt felejtsd el, örökre.
A szájbarágós tuning topikban egy 24/7-es beállitáshoz javaslom hogy kérj útmutatást. Ha az megvan, egyszerűbb hozzá beállitani a ramokat. Szorzó a-b-c-d pld használt fsb-hez igazitja a dolgokat papiron, bár ez a gyakorlatban konfig függő.
Ha megvan a 24/7-es tuning, akkor a használt fsb-hez ugyebár a nagyságától függően 2a, 2b, 2c, 2d szorzó kell majd. Ez legrosszabb esetben is 4 lehetőség amit végig kell tesztelni, de 80%-ra az fsb-ből megmondható mit fog szeretni. A ramjaidat meg ha 1066-on (körül) szeretnéd 1:1-ben használni, akkor ugyebár a procinak és a lapnak is 533-as fsb-t kéne használnia, ami gyanús. Én egy 400-as fsb-t mondok, ami jó lehet számodra. Persze ezeket ki kéne tesztelni. A lapod birja-e, és ha igen milyen feszen. A procid birja-e, és ha igen milyen feszen. Ha ez megvan, a 400-as fsb-hez a 2.00D szorzó ami jó szokott lenni, de ez mint mondtam nem aranyszabály, konfig függő. Ha nem szereti akkor tippre B, de max végignézed mind a 4-et ugyebár. Ha egyiket sem szereti akkor ram/fsb piszkálás. Lehet hogy időzités ami bebasz, esetleg trd-t állitsd magasabbra ha van rá módod, vagy egy pici plusz fesz. Igy fogsz kapni egy 800-as ram órajelet, amihez ram függő de egy cl4-et lenne jó állitani, illetve ehhez egy stabil feszt kitesztelni.
És bumm, igy lett a csokapik. -
válasz
cracky86 #7172 üzenetére
Namost a CPU-dnak nem 1066, hanem 266MHz az FSB-je, ha alapon szinkronban járatnád a RAM-okat, akkor 533MHz-en ketyegnének, annak pedig nincs sok értelme. CIA2-t érdemes elfelejteni, mint minden, beépített tuningot. Javasolt beállítani vmi elfogadható, alapfeszes tuningot 24/7-re.
A szinkronhajtás egyébként a 2.00-s szorzókkal érhető el. Hogy az egyes 2.00-s szorzók között mi a különbség, az alaplapod leírása tartalmazza. -
cracky86
aktív tag
Jelenleg így néz ki a biosom(legalábbis a Ramokra vonatkozó része:
sima szorzóm nincs, csak ilyen 2.00a-b-c-d, és nem minddel indul 1066-on. azért gondoltam, hogy jobb lenne 1:1-ben, mert ugye mindkettőnek 1066 az fsb-je, és így a CIA2 vagy mi egyben húzná fel és le az órajeleket terheléstől függően, mivel nem fixen van tuningolva a gép mint látod, hanem csak ez van bekapcsolva, minden más alapon van.
-
cracky86
aktív tag
Üdv! Szinkronizálni szeretném a DRAM/FSB arányomat 1:1-re, de nem megy valamiért!
jelenleg 12:8-on van.Core 2 Quad Q6600 2800 MHz - G0
Gigabyte GA-EP45-UD3P v1.0/v1.1
Dual DDR2-929 5-5-5-15 CR2 7460 MB/mp - Geil Black Dragon 1066 2x2gbSemmi nincs átállítva, csak a ram 2V-on megy és a C2E vagy mi van felhúzva Racing-re!
-
válasz
Rolee87 #7166 üzenetére
Ez attól függ, mi lenne az elérendő cél. Pusztán attól, hogy a memóriák 800@cl4 helyett mondjuk 950/cl5-ön mennek, nem fog gyakorlatban gyorsulni a géped. Amitől gyorsulna az az, ha emelnéd az FSB-t, tehát húznád a procit, és a RAM-okat hagynád szinkronban, lazább időzítéseken. A proci és a RAM-ok magasabb órajele többet hoz teljesítményben, mint amennyit a lazább időzítésekkel veszítesz.
Egyébként ez a mostani beállításod teljesen jó 24/7-es használatra. -
válasz
Rolee87 #7164 üzenetére
A CPU nem különösebben érdekes, inkább a lap a kérdés. Egyèbként nehéz megbecsülni, időzítéstől, chiptől,, FSB/DRAM freki aránytól függően 900-1000 MHz-et mehetnek cl5-ön, vagy 750 MHz körül cl3-on. Hogy mindezt milyen feszen, az is egy jó kérdés. A lényeg, hogy ki kell próbálni, tesztelni.
-
Rolee87
tag
Sziasztok!
Ebből a memóbol,szerintetek mi hozható ki egy E6550-es procival társítva:
[link] -
Ricko
tag
Hi
Nem tudom, van-e esetleg aki tudna segíteni nekem, de az a helyzet, hogy eddig volt 2db 2x1GB Kingston HyperX 800Mhz ramom (5-5-5-18). Ezek alapból 667-en mentek, de BIOS-ban be tudtam állítani hogy 800Mzh-en 4-4-4-12-es időzítéssel menjenek.
Most szereztem egy 2x512MB GeIL 800Mhz (4-4-4-12) ramokat. Ezek alap járaton ezen a frekvencián mennek.
Na most mivel a HyperX alacsonyabb Mhz-en megy, ezért ugye lehúzza a GeIL-eket is.
Így szokásos módon BOIS-ban beállítottam, hogy 800Mhz (4-4-4-12). De ezzel a beállítással 10-15 perc után kék képernyő fogad a Windowsban, hogy memória hiba. Állítottam most +10V feszt. Azóta nem volt hiba, viszont futtattam a memtest-et az viszont míg 100%-ig elért detektált 4 hibát is.
Ha, hagyom alapon 667-en az egészet (5-5-5-15), akkor jól működnek.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak? Amúgy még csak érdekesség végett, amikor először betettem a GeiL-eket az enyémek mellé nem volt képem. Ki kellett szedni, elindítani úgy és aztán megint vissza tenni, hogy legyen képem
memtest-en kívül van valamilyen más jó memória tesztelő progi? -
Ha 1.8V a gyárilag megadott fesz, akkor BIOS-ból mehet nekik tartósan is akár a 2.1V. A melegtől nem lesz bajuk, 60 fok környékén kezdenek hibázni a chipek, ezt abból veszed észre, hogy instabil lesz a gép. Ha nem tapasztalsz ilyen problémákat, akkor nem vészes a melegedés.
-
GgG91
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Kingmax 512mb-os 800MHz-es cl5-ös(5-5-5-18) RAMom, amit próbálok összehangolni a többivel, a kérdésem csak az h mennyi a max volt amit athatok nekik mert most 2.1v-ot kapnak, amivel stabil de ha fogdosom hátulról már akkor is érzem, hogy elég meleg.. Mennyire bírja a meleget?
Válaszokat előre is köszönöm! -
lowtoneg
csendes tag
Vásároltam két drb ddr2-es 800 MHz, 2 Gigabájt, és így lett nekem 4 gb ram, de azt írja, hogy van 4 gb, és csak 3 használható belőle, win 7, 32 bit az operács rendszer, egy 64-es megoldaná hogy az összeset használhassam?
-
Viktor77
titán
válasz
lowtoneg #7147 üzenetére
Remélem nem ezt a ramot szándékozod megvenni, mivel ez DDR3-as, amit nem fogsz a lapodba rakni.
Másrészt a mostani ramjaid sem 400-asok, lévén DDR2-ben olyan már nincs (kivéve, ha valamelyik múzeumból loptad őket, de találni szinte lehetetlen, nem hiszem, hogy neked sikerült).
DDR2-nél szorozni kell 2-vel a kiírt MHz-eket, ha a program nem teszi magától. Szóval 800-as ramjaid vannak. -
válasz
lowtoneg #7153 üzenetére
A lapod oldalán, a CPU Support részben találod a kompatibilis CPU-kat, illetve a hozzájuk szükséges BIOS-t. Ugyanakkor ez a lap és a proci jól passzolnak egymáshoz, azonos kategóriába esnek ár/érték arányban és teljesítményben is. Ha mindenképpen fejleszteni szeretnél, akkor max egy E7200 környékén lehet érdemes nézelődni. De ez a téma kicsit OFF itt.
-
Sok értelme nincs, de tény, hogy léteznek.
#7144: a lapod a jelenlegi prociddal csak 800MHz-en tudja futtatni a RAM-okat tuning nélkül, tehát, ha nem tuningolsz, akkor elég lesz egy 800-as is. Emellett a lapod manual-jában a 2. oldalon írják, hogy slotonként 2GB a max memória, amit beletehetsz, tehát ez a modul semmiképp sem lesz jó a lapodhoz, ne vedd meg!
-
lowtoneg
csendes tag
köszi, akkor letöltöm és akkor be pirntscreenezem ide neked hogy lásd, egyébként meddig maradsz a fórumon?
na itt is vagyok itt a link amin megnézheted! http://prohardver.hu/dl/upc/2012-04/25/379101_pnymbiuabxwst9vw_untitled.jpg , a kártya meg ez: ram DDR 2 CORSAIR 4GB 1600Mhz
-
válasz
lowtoneg #7139 üzenetére
Az alaplapodtól és a procidtól is függ, hogy 1600MHz-en fognak-e futni, szal ezek típusát meg kellene írnod, csakúgy, mint a RAM pontos típusát, hogy kiderüljön, támogatja-e a lapod, kompatibilis-e, stb. Egyébként nem fogod tudni kihasználni az 1600MHz-et, ily módon meglehetősen felesleges ilyet venni, de mivel tulajdonképpen olcsó, éppenséggel meg is veheted.
-
lowtoneg
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, egyébként új vagyok itt, szóval kicsit mezei nyelven fogom megfogalmazni, hogy készülök vásárolni egy 4Gb DDR2es ram kártyát így egyben, egy egységben, és ez 1600 Mhz-es lesz, vajon működni fog? Slot az DDR2es! segítsetek! Win7est futtatok 32 bit!
-
yolan
őstag
válasz
tomy88trance #7136 üzenetére
nincs
-
yolan
őstag
válasz
tomy88trance #7134 üzenetére
vegyél egy 2x2-es kit-et én azt javaslom
-
tomy88trance
tag
Köszi, lehet az lesz ,jobbat nem tudok , megint kidobott 1 óra játék után out of memoryval,de érdekes volt amikor meg nem dobott ki ,ezért nem értem
na mindegy
amúgy 2db 1 gigás memóriám van és asszem a mhz-ük nem egyforma, az egyik 333 a másik meg kicsit kevesebb (ha jól emlékszem)
-
yolan
őstag
válasz
tomy88trance #7132 üzenetére
ha 3gb a minimum követelmény, akkor szerintem nem fog sokat javítani a helyzeten egy memória tuning. attól hogy a 2gb esetleg mondjuk 800 helyett 1000mhz-n fut, attól még 2gb lesz. egy próbát megér, mert sok mindent nem veszíthetsz vele, de ne bízd el magad, inkább kezd el nézegetni a használt piacot és a 2gb-ot lecserélni egy 2x2gb-ra, aztán azt pedig rántsd meg amennyire nem szégyelled
nem tudom ddr2 vagy ddr3 fronton vagy érdekelt, de ddr2-nél egy jobb 2x2-es kit kb 10k-ból megáll, ddr3-nál pedig 7k körül, a meglévőt ha betudod számíttatni vagy eladni, 2-3k-s befektetéssel tudsz bővíteni. vagy veszel a meglévő 2gb-os modul mellé egy ugyanolyat ha azt jónak találod
-
tomy88trance
tag
Érdemes egy játék miatt megpróbálkozni felhúzni a memóriát? Egyáltalán számítana valamit? A problémám a következő, nincs meg az ajánlott vagy minimum (most per pill nem tudom) 3GB ram csak 2 , elindul a játék ,van hogy tükör simán fut aztán beszaggat, rosszabb esetben kifagy vagy kidob :/ Rendszer újra rakás előtt jobban ment ez a másik érdekes dolog. Volt hogy órákig tükörsimán ment szinte.
-
klac
aktív tag
Igazad van.
Köszönöm a válaszod.
De, én ezzel így maximálisan meg vagyok elégedve.
Nálam felborult az az elmélet.
Mondhatnám úgy is kivétel erősíti a szabályt, meg hasonló közhelyek. -
yolan
őstag
gondolom 2.4v akart lenni. persze, egy szoval se mondtam, hogy annyit adj, vagy tobbet, vagy kevesebbet, csak, hogy ne legyen auto-n, a ram meg mondjuk mindig jobb mint hogy a cpu auto-n van. ha kitalalod hogy mennyit mersz adni max a ramnak, mondjuk 2.2v biosban, amibol lesz kb 2.16v, akkor ezt allitsd be fixen a biosban. a procit pedig azert ne hagyd auto-n, mert orajeltol fuggoen a lap maga talalja ki hogy mekkora feszt adjon a procinak. itt is jobb ha kiteszteled. pld ha azt mondod hogy szeretned 4ghz-n jaratni, viszont a vid-nel (gyari fesz) max +0.2v-ot adsz neki, akkor ha a vid pld 1.25v, akkor megnezed hogy ha 1.25v-ot adsz neki bioszban, amibol terhelve lesz kb 1.2, hogy ezen mennyit megy. lenyeg hogy legyen kitesztelve a fesz es az orajel. ha benezel a szajbaragos tuning topikba, es rakeresel a hozzaszolasaimra, lesz sok-sok soros hsz amiben szepen leirom lepesrol lepesre.
-
klac
aktív tag
Igen a tuningnál az az íratlan szabály, de nálam felborult ez a szabály.
Korábban is írtam, hogy elég rég óta mennek így.
Állítom, ha megadnám nekik a gyárilag javasolt 1.4 Voltot kinyírná őket.
Nem is merem kipróbálni.! -
klac
aktív tag
Nem állandóan mennek ezen a beállításon, de így is mennek eléggé stabilan.
-
klac
aktív tag
BIOS ban auto CPU és auto RAM feszekkel ez az eredmény a legjobb.
-
proper
őstag
stabil persze, lesz ez még huzva csak léggel nem akarom tovább nyuzni
jövöhéten ha minden jól megy összeáll a vizhütés akkor majd nekiesekneten találtam ugyanez a lap e8400.al 4ghz, memoriák 900mhz cl5
böven 10k felett volt az olvasás meg a többi is jobb voltwinrar "teszt" is 1444kb/s
proci kap 1.25v ugyhogy tud ez még, alaplapon nem huztam semmitalapfeszen megy minden
4200is ment a procinak ugyanigy de akkor már nagyon melegszik
-
proper
őstag
jok ezek az értékek vagy csak én keveslem
-
klac
aktív tag
Elég régóta így mennek, ez a lap nagyon szereti a CSX eket.
A 800Mhz. CSX ramok is így mennek benne.
Amit nem ajánlott AUTO beállításokkal.
Az AIDA 2.18 Voltot ír a RAM ok nak.
Az ídőzítések a gyári megadottak. -
klac
aktív tag
Ez pedig nem éppen tuning, mert CSX DIABLO 1200 MHz. 4x1GB. RAM ok, de ok 1200 MHz.-el.
-
petiww
tag
Háát érdekes... Nem tudom mi lehet a gebasz, csak annyit hogy láttam már msi alaplapot eléggé meghülyülődni...
Jobbat én nem tudok javasolni, próbaképp cseréld el valakivel hasonló, csak más márkájú ramokra, és próbáld újra. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a hibát amúgy, mert ha épp valami fontos dolgot csinálsz, lehet hogy pont akkor küld valami téves infót, és fagy be az egész gép.
Ha cseremodulokkal is ugyanezt a hibát ugyanott dobja ki, akkor nagy a valószínűsége hogy a lap kuka, legalábbis két giga ramnál nem tud többet "kezelni". Esetleg csere előtt egy biosfrissítést csinálhatsz, lehet megoldja a dolgot. -
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Tudom, a topik címe Tuning, de addig még nem jutottam egyelőre... Vettem 2db 2 gigás Samsung ddr2 modult, és ezt a hibát mutatja a memtest egész éjszakás futtatás után. Viszont, azóta a memóriákra külön-külön is lefuttattam 1-1 passt és úgy nem produkálják a hibát. Lehet, hogy az alaplappal van baj? Bios frissítés segíthet? A lap ez. 8 GB-ig támogatja a ddr2 ramokat.
Még egy érdekesség: amikor csak egy modullal futtatom a tesztet, azt ddr3-asnak írja...
A rendszer elindul, némi időt böngésztem benne, win 7 alatt nem produkált hibát, leállást, összeomlást, etc.
Mi okozhatja a bajt? Mennyire kell ezt komolyan venni?Előre is köszi!
-
Imilenni
addikt
Hello
Segitséget szeretnék kérni Memória feszültség növelésben
hogy,hol,meddig lehet meg effajta kritériumok nagyon fontos! -
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok
Lehet nem jó helyre írok, előre is bocsi.
Van egy asus m2n-sli alaplapom,Athlon X2 4200+ proci és benne 2x1gb kingmax ddr2 800mhz.
Ma húztam kicsit a procin, (4800-ra toltam fel), és miután nézegettem cpu-z vel vettem észre hogy a memóriára csak 400mhz-t ír. A biosban 800mhz-re van állítva, és 1,9 V van neki adva, mégsem megy 800mhz-en. Mit kell még állítani h elő csaljam belőle a tényleges 800mhz-t? a többi beállítás automatán van.
-
yolan
őstag
válasz
rola636 #7101 üzenetére
Hát, a 3.6ghz-hez 450-es fsb kéne, ami lehet sok lesz a lapodnak. Azt kéne megnézni, hol van a lap vége, tehát hogy mekkora max fsb-t bír adott feszültségen.
Elvileg 500-as fsb felett tud a p35, de ez persze minden egyes lapnál más és más, lehet a tied pont 425-nél áll meg akármennyi feszt is adsz neki, és akkor kenheted a hajadra a procid ami tudna 500-as fsb-t.
Kéne pár extra infó (bár lehet egy asrock szakinál gyorsabban meglenne, de próba szerencse)szóval, az fsb strap to nb-nél mik a lehetőségek? 266, 333, 400?
a dram command rate legyen inkább 2T-n, vagy 2-n nem tudom hogy van a lapodnál nevezve.
a dram timing controlal majd később foglalkozunka chipsetnek (nb) a north bridge voltage alatt tudsz feszt adni, de vigyázz, a max 1.3v legyen, annál többet csak jó hűtés esetén.
érdemes lenne benézned darálóhoz a szájbarágós tuning topikban, akár mondhatod is hogy én küldtelek
, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található
-
rola636
csendes tag
enemy107 mondta hogy te tudni fogod a megoldást.
A szorzó csökkentéses storyt próbáltam instabil volt nagyon.
- Hova adjak a lapnak és mennyit?
- Olyankor mi a teendő mikor a RAMnak adnék 2.0 Voltot de a boot képernyőre kidobja hogy Overclocking failed sok neki a technika és F1-el BIOSba irányít hogy vegyem visszább máskülönben el sem indul a rendszer?
A RAM most jelenleg valahol 850-860 közt áll. A célom hogy a procit feltegyem egy ilyen 3,6-3,8 közé csak a ha minden igaz a RAM megakaszt. Olvastam a cikkedet a hszeket de ez nekem nagyon kínai sry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bittorrent topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged