- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie88
csendes tag
Már lassan fél éve használom a gépemet P5LD2 VM alaplappal. Eddig minden jól működött, de pár hónapja igen sok gond van vele. Nemegyszer előfordult mostanában, hogy magától újraindította magát, és utána be sem engedett a Windowsba. Addig csinálta egymás után az újraindítást, míg gombbal ki nem kapcsoltam. A Windows természetesen nem jött be. Elvittem szervizbe, ott azt mondták hogy az árammal lehet valami a lakásban, ami tönkre tette a tápot, és azt kicserélték. Egy hónapig jól működött aztán megint elkezdte, de szerencsémre az automatikus újraindítás után bejött a Windows. Nos ekkor eszembe jutott hogy én vettem bele RAM-ot, és esetleg nem e az csinálhatja az egészet? Eddig ami benne volt az egy GOODRAM DDR2 1GB PC 6400 (GR800D264L5/1G). Lehet hogy az alaplap nem csípi ezt a memória típust? Azért gondolom mert amikor probléma volt vele, kiszedtem a RAM-ot és a haverom RAM-ját tettem bele amit kölcsönbe adott, akkor nem jelentkeztek problémák.Szeretném ha valaki segítene ebben, hogy tényleg a RAM-e csinálhatja az újraindításokat, hogy érdemes e vennem másik típust?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest