Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
ehh, úgy döntöttem, mivel tanulás közben mehet a memtest, ezért jövő héten megnézem a múltkor kibeszélt mushkin ascentjeimet egy p35ds3-ban, hátha ott többet kihozok belőlük... mindenesetre jövő héten meghirdetem őket eladásra, kérdés mennyiért... mert túl sokat nem tudtam kihozni belőlük... 2x2GB 1066 MHz 5-5-5-15 Mushkin Ascent, 2.05V-on tudja ezt asszem... meg 1101 MHz-et is tudott ezen a feszen, de többet nem tudott nagyobb feszen sem... legalábbis nálam... de lehet fsb-mem-arányt is állíthattam volna, de mindegy már... berakom abba a lapba, megnézem tud-e ott többet... de ha nem tud, akkor eladni sem tudom olyan jó pénzért... itt ph!-n most a legolcsóbb 2x2 gigás cucc 1066-on kingmax volt 10-ért... na de ezen mégiscsak van vapor chamberes hűtő, még ha nem is ér olyan sokat, de van és kész.
meg a neve mushkin... indítom majd 18-ról, aztán lesz ami lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest