- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
gyurman #4046 üzenetére
kicsit képzavarban vagy de nem a te hibád. ami neked 667-es ramok az valójában 333. ez a ram valódi órajele a 667 ennek a kétszerese vagyis az effektív órajel. ami a procinak neked 533 az valójában 133. ez a valódi fsb az 533 az effektív. szóval. ha te a ramokat szinkroban akarod hajtani az fsb vel akkor 133*2*2-n azaz 533-as ramokat kell minimum venned. a 667-es ramokat ugyanúgy tudod használni csak más lesz az fsb:ram arány. értem?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Beowulf_78 #4044 üzenetére
nem. a mushkin 1100 at tud 2.3v körül a gskill pedig 1120-at viszont kevesebb feszen. mondjuk én 1:1 be néztem őket szóval más arányban az fsb vel akár mehetnek is többet.
-
subaruwrc
félisten
válasz
keszegduda #3927 üzenetére
mondom hűtsd őket és igen. lehet 4 modul de ha elég feszt kap az északi híd akkor nem lesz gond a meghajtásuk.
-
subaruwrc
félisten
válasz
keszegduda #3923 üzenetére
akkor nem probléma. hűtsd őket és bírják simán.
-
subaruwrc
félisten
válasz
keszegduda #3919 üzenetére
milyenek azok a ramok?
gyártó/ típus. ha kingmaxok az illetők akkor sok.
Cadal ez az egyik fsb/ dram arány jobban működik mint a másik lapfüggő. a lapod illetve a procid ezt a beállítást szereti jobban. -
subaruwrc
félisten
válasz
s7evcsenko #3867 üzenetére
látszik még nem próbáltad
-
subaruwrc
félisten
válasz
s7evcsenko #3865 üzenetére
rakjál oda egy ventit ami hűti őket.
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
LALA_kiraly #3683 üzenetére
standup rulez
Curse elég. -
subaruwrc
félisten
válasz
LALA_kiraly #3681 üzenetére
én ezt inkább szép lassú halálnak hívnám. vagy ha tetszik degradáció. az elektromigrációt ilyen későn már nem is mondom.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Johnny Cage #3412 üzenetére
idáig senki nem panaszkodott nem kéne rémhíreket kelteni párolgó ramok címen
-
subaruwrc
félisten
válasz
Johnny Cage #3408 üzenetére
mert mi baj is van a garanciával?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3320 üzenetére
R.I.P. crucial
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3317 üzenetére
blitz 3v felett tud adni a ramoknak nemde? isten irgalmazzon nekik
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3310 üzenetére
állat
-
subaruwrc
félisten
kérdésem lenne.
adott mostmár csak 1*1gb 1066-s tracer. jelenség a következő. test drive unlimited közben megfagy a képem de a hang megy tovább.alig tudok kilépni vagy nem is az asztalra. mindezt 1200-1066-1000és 800mhz en is. cl5 2.2v.mind2 modullal eljátsza közben a prime vígan fut félóráig memtest hibátlan. ez memó probléma lenne? proci meg a lap alapon most semmit nem állítottam. 3dmark lefut ötletem 0. valakinek esetleg?
éjszakára otthagytam a gépet mert a wcg számol és reggelre csontra volt fagyva 1200 cl5-n. kivettem egy modult és egy pár órára megjavult de játékra már használhatatlan. proci és lap most alapon. -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
na ez a tuti
A-Data ln2 cooling for memories
-
subaruwrc
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3189 üzenetére
kékhalál,fagyás,tűzforró teszt alatt. ha csökkentett feszen is stabil marad akkor is sok volt neki.
-
subaruwrc
félisten
most 960on megy a ram az 100. 1.87-es feszen az közel sem lehetetlen de azért egy 1200 1.87 elég durva lenne. ha jól látom auton vannak az időzítések és 5-7-7-20at ad a lap. állítsd 5-5-5-15re és nézd meg 1200on 1.9v-tal. ha be is bootol tuti nem lesz stabil. ha mégis de a cpu-z is 960at mutat akkor 960on megy.lehet az elindul leáll elindul közben visszaáll 960ra. 1200hoz adj 2.3v-t és nézd meg hogy úgymarad e.
-
subaruwrc
félisten
hogy érted mennyin érdemes?
mondd mit akarsz kihozni belőle.
azok a ramok tudnak 1000+ cl4et lazán és 1200 cl5-t lazán. 1200felett még kicsivel lehet őket stabilizálni ha muszáj de ottan már nemigazán szeretnek menni.
1000-1100 1100+ cl4 is bennevan elég sok kitben ami azért üt egy p965.s chipsetben például. de hogy kérdésedre válaszoljak 900-1100 cl4 illetve 1150 és felette cl5-ben érdemes használni max 2.3v feszen 24/7be. -
subaruwrc
félisten
válasz
fiftyke #2895 üzenetére
760mhz en tulajdonképpen igen. a kingmaxoktól jó eredmény,
emre33 nem fognak olyannyira melegedni hogy xtc kelljen. nem tudom mennyire van a foglalat a ramslotoktól de lehet hogy xtc nélkül elfér a venti.rágumizhatsz egy 80as ventit a ramokra az is elég légmozgást biztosít és a hűtésnek is van hely.ha ragaszkodsz a ramhűtéshez és nem húzod az égbe a procit akkor a ninja túloldalára is rakhatod a ventit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Rendszergazda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged