- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
CellShock-okat én is szerettem. Mivel anno 975-ös lapom volt, így szűk időzítéseken kellett őket hajtanom, így nem nagyon pedzegettem cl5-ös 1200MHz fölötti eredményeket. Ellenben 900MHz fölött ment 3-3-3-4-en. Azt azonban meg kell állapítanom, hogy sokat fejlődtek a RAM chipek, mert, ha anno meg akartál hajtani egy modult, akkor rengeteg feszt kellett alálapátolni. Nekem pl a fenti eredményhez 2.65V-t kért...
-
tom_tol
addikt
ami nekem bejött az a cellshock gkx-k voltak viszont nem lehet kapni nem tudom miért
ST-t sosem próbáltam nálunk nincs forgalomba
Team ramokról már olvastam igen jókat is de nincs tapasztalatom
van mushkin 2*1Gb 1066-s kittem de csak az egyik modul szalad (az nagyon) a másik átlagos ezek gmh-k
ez a lista 1300-ra vonatkozik
ha elég 1200 arra nagy a választék majdnem mindegyik 1066-os tudja több-kevesebb volttal
2*1Gb OCZ flex 9600-s megy nálam 2,1v-al , (ezeknek a vége 1250Mhz) nagyon jó a hűtésük -
Beowulf_78
addikt
Idáig mennyi volt a 4x1gb max. eredményed amit teszteltél?
És a 2x1?
Persze 24/7-be... Lehet hogy igazad van, de akkor mutass jobb 4x1-es KIT-et ami 1160mhz-et tud. Ne az XS-ről ha lehet... én direkt nem néztem meg 2,4-2,7V-vel egyik KIT-et sem. Ja és a DS4+Kingmax párosítást is hagyjuk ki, mert számomra az nem tuningram ami 1 lapban hajlandó csak jól menni.
-
barnam_
nagyúr
Engem kihagytál
[1183 Mhz]
2.25V-t adtam neki. -
szasanyi
félisten
Sztem fölösleges pld. pápának a farok.
A többi csak megítélés dolga. Másrészt sosem állítottam, hogy "szar a kingmax", sőt (!) az árához képest mindíg is jobbnak mint sok más gyártó lényegesen drágább (tuning) termékét. Nekem pld. csak jó tapasztalataim vannak a Kingmax RAMokkal.
Amúgy azért lehetnél szerényebb kicsit, és nem illik senkit a "sok béna user" és a "sok balfasz" jelzőkkel illetni, mert ennek senki sem örül... még akkor sem, ha te már nagyon okos vagy! Sztem... -
Zé_Mester
őstag
köszi, ez tetszett :
de vannak hálisten userek akik megmutatják hogy hogyan is lehet xarból
várat csinálni.. (na ez a tudás, nem a tuningramot tuningolni +100mhz-t)
gondolok itt :Zé_Mester-re meg dokar-ra is..
na meg jómagamra is... akik ezt megmutattákamúgy nagyon sokat szarakodtam vele, amíg felment 1224MHz-re, végül úgy alakult hogy 2,25V-tal megy ennyit. feljebb hiába emeltem a feszt, nem engedte (2.3V-tal próbáltam még).
valószínűleg itt a vége, de így is nagyon korrekt eredmény, ahoz képest hogy 15e-ért vettem a 2GB-ot, semmivel se lassabb mint a 30e ft-os ramok.úgyhogy maximálisan elégedett vagyok.
és nagyon felhúzom magam amikor jönnek nekem hogy a Kingmax így meg úgy szar.
ilyenkor kb ennyi a hozzáfűznivalóm hogy : ok, ha te mondod, No Comment
és amikor belinkelem neki a teszteredményt, akkor meg el van hülve, meg csak néz hogy most ez milyen rendezvény. -
aboriginal74
tag
Bármennyire is szeretnék neked segíteni nem hiszem, hogy velem beljebb leszel, nekem pl. A-DATA vista
(én hívom csak így) extreme 1066+ van 2giga még nem húztam, de állítólag 1200-1250 körül van a vége...mintha Brekk fórumjában olvastam volna valahol...keresgélj és kérdezd ott...
-
Anthony28
őstag
Látom menő vagy a géped előtt ülve.Én nem személyeskedtem, és nem is sértegettelek, hozzáteszem senki se vette idáig bátorságot hogy így beszéljen velem személyesen, bár a gép előtt ülve senki se tudja ki ül a másik gép előtt.Ezen most inkább nem is idegesítem magam mert addig fogok kattogni amíg eröltetni fogom a személyes találkozót is...és az neked nagyon nem lenne jó egy ilyen kis faxságból.
Megpróbálom poénra venni...oké? Most látom a te gépedben is mars! van.Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.
-
Anthony28
őstag
A xart senkire se fogom rábeszélni.
Szted az normális hogy a specifikációban adott mhz-t fesz emeléssel tudja?
Sztem elég blamás! Amiket én felsoroltam azok klasszisokkal stabilabb és jobb ramok.Aki megteheti vegye meg.Nincs mindenki azonos anyagi helyzetben, és nem arról volt szó hogy nincs lé és a legolcsóbbat akarja. Elmondtam a véleményemet aztán eldönti hogy melyiket válassza.Részemről ennyit.
Nem fikázásból de még a neve is sugallja hogy ne vedd meg...Kingmax->->mars! -
Brumi˘
addikt
A kövi szitu volt. Beraktam a kingmaxokat amikor vettem, és nem akartak 1066on menni 1,8-2,3V-ig. Ekkor egy kicsit aggódni kezdtem, majd beállítottam 1066 5-5-5-18-ra AUTO fesszel. És jött a megváltás ment. Aztán eljátszottam vele és 4-5-5-15-ön auto fesszel stabil volt. Utánna jött a proci polír és a ramok 1066mhz-e kevés lett. Akkor toltam neki egy 2,4V 1125mhz 5-5-5-18-at. Vígan mentek, nem is melegedtek úgyh nem aggódtam csak a proci hőfoka nem éppen volt megfelelő, ezért visszább vettem. Nem nézegettem kisebb fesszel, mert a proc ugye nem bírta úgy tartósan. Auto-ba mennyit kapnak lövésem nincs, de úgy se melegedtek még venti nélkül se nagyon.
-
Ősember
őstag
excuse me.... beleszolhatok?
Brumi egyedi eset volt. cseréltem neki a ramot elöre leteszteltre is és mint utolag el is mondta a lapja nem volt teljesen kibékülve velük. ráadásul a 28k-s ár sem valos már, igy kár összevetni a geilekkel. overlocker leteszteli elöre minimum 1000 4-4-4-8-ra és 25k-bol kijön, sött mondok jobbat... most még olcsobb is lesz
kérdezz utána hány ember örül a ramjának
mod: amugy köszönöm a ballistixes ajánlást
-
tlac
nagyúr
szedd ki a 2 512-est és próbáld újra ezt:
"350fsb x 8 (2.8ghz) PSB1066 (4:5) 900 mhz a ramoknál"ha nem megy rakd át a másik 2 slotba és próbálkozz újra
előfordul, hogy a slotok sem egyformán működnek, de a 4 modul is nagy falat a 965p-nek sajnos
(giga 965p ds4-ben pl. a sárgákban jobban megy a ram) -
Vandit.
addikt
Régi Geil Ultrám
-
hossszú
őstag
Nálam az 1000+ EE A-DATA ramok gyári alapfeszen (2,2V) eddig 1236MHz-en mentek a legtöbbet.Egy hosszabb teszt erejéig 1200MHz-en hajtottam egy egész napon át felváltva játék, net, hiba nélkül mentek.Napi használatban 1100Mhz-re van beállítva minden gond nélkül működnek.Szerintem az egyik legjobb ár-érték ram a piacon.1066+-ost akartam venni de nem találtam sehol így vettem meg az 1000-es rampárt. Teljesitményben alig marad el nagyobb testvérétől árban viszont 10k-val olcsóbb.
-
S*Tom*
aktív tag
-
-
mint írtam, nem vagyok egy nagy tuningos, sőt semmilyen...
de az everest szerint akkor sem egyformán dolgoztak, hiába volt azonos a beállításuk (időzítés és mhz) a külömböző típusú moduloknak. én is csodálkoztam
az a-data vitesta extreme edition valahogy mindig rávert a ''sima'' a-data és kingmax lapkákra, főleg olvasásban... akkor ez miként lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest