Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
azt tudom hogy a magas fesz alacsony trd nem ajánlott 24/7re.Nekem ez ölte meg 3 nap alatt. Tesztig elmegy,de hagyd 8on vagy épp auton.általában 6oson még megy 2.3Val,de az biztos ha úgy hagyod nem lesz hosszú életű.
2.2V-on elvileg megy 1100 4-4-4-12 vagy 8on.
Előtte azért nézd meg hogy a bordák rajta vennek-e rendesen,mert találkoztam (és mások is) olynnal amin túl szoros volt a rögzítő pecek és alul szétnyomta a bordát,kicsit meglazítod fennt és szuper.Szal nem probléma,csak melegedésnél szerepe lehet,hogy nem illeszkedik rendesen. -
Laraxior
titán
igazából oly' mindegy milyen gar van rajta.Gondolom nem személyesen viszed majd be. Hacsak nem kiskerben veszed.
Ha postázni kell akkor meg 2000 pénz lesz.A Crucialt Angliába kell elküldened,de ne aggódj elég nehéz megölni. Nekem sikerült,de még üzemel
1100 CL4 trd auto akkor nem lehet baja.Tekintve hűtése is van (enyémnek is volt)
CSX az nem a Diablo ugye?Ha CSX akkor diablot végy,bár az meg drága.Nincsen mese ballistix a nyerő. Go Ősember -
Lacika25
tag
-
A legtöbb modul elindul alacsonyabb feszen is SPD szerint, csak vannak, amelyek 1.8V-n némi droppal már nem. Például az én CellShockjaim nem indulnak el 1.8V-n, így CMOS klír után egy mezei Geil Value-val indítok, majd BIOS-ban adnom kell egy magasabb VDimm-t, aztán kiszed, berak, és utána mehet a dolog. Az említett Ballistix-ekkel szerintem nem lesz ilyen gond, legalábbis nem olvastam még, hogy vki belfutott volna ilyenbe. Ez egyébként akkor szokott elődordulni D9-es Micronnal szerelt modulok esetében, ha magas feszen voltak nyúzva, és megnőtt a feszigényük.
-
subaruwrc
félisten
esetleg mehet de 4modul nagyobb megterhelés a chipsetnek ezért mindennek nagyobb fesz kell mint 2 modulnál.hogy milyen feszültség mellett azt neked kell kitapasztalni de 2.35v-nál ne adj nekik többet a mindennnapokra. tapasztalataim szerint nem melegednek vészesen.gyári hűtés maradhat csak legyen jó a szellőzés a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged