- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
AusWolf #3629 üzenetére
"lusták voltak a gyárban 1066-os profilt csinálni neki" tévedsz....biztos, hogy van benne ha utánanézel 1066-os csak az nem szabvány.....max. 800@1.8v a szabvány tehát auto beállításnál ezeken az értékeken indul a ram......hogy egyáltalán elinduljon a géped....
raskolnikoff mennyire friss a CPU-Z amit használsz?
-
Rusher
őstag
válasz
Ősember #3592 üzenetére
Ugye? Én gondoltam, hogy jó lesz reménykedtem benne....és jó lett két napja használom így tehát stabilnak veszem...memsettel nem szórakozok
Lehet még kevesebb feszen is megy, de ez sem sok nekik...ja és NB 1.4v tehát az sem sok (a másik pár G.Skill az asszony gépébe ment azért a vegyes...a Teameket meg nem adnám el amúgy sem soha
). Majd megnézem az 1200-at is sztem simán
-
Rusher
őstag
G.Skill F28500CL5-PK
900Mhz/4-4-4-12@1.95v
1125Mhz/5-5-5-15@1.95v -
Rusher
őstag
válasz
Bagira01 #3386 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani, de Team-ből Xtreem-et vegyél ne X.Dark-ot....az nem fog menni lehet még 1000-et sem.....Crucial is esélyes, de azt majd a kollégák megmondják neked aki olyat használ, hogy mit is tudnak......sztem abban is benne van persze itt is modulja válogatja
mod.:Ősember az nem semmi
Milyen lapban? Ez valami újfajta? Hogyé mérik ezt?
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Láttátok az új Teamgroup ramokat? Tetszetősek nagyon
Új weboldal, új csomagolás.....
-
Rusher
őstag
válasz
Ősember #2181 üzenetére
Szép
Régóta fáj a fogam egy Crucial kitre, de nem szívesen válnék meg a ramjaimtól
-
Rusher
őstag
válasz
subaruwrc #2118 üzenetére
Szép...
Az én TG800-am ezt viszi 2.2v-al a 2.15v-ot nemtudom majd megnézem
-
Rusher
őstag
-
-
Rusher
őstag
Ezt még Beteg cimborám vette MC-ról januárban és tőle vettem meg januárban
2006-WEEK 33
1106 sry[link] ja és a legszűkebb subtimingsokkal.....
CL3-at nem nagyon nézegettem csak még régebben P5B Dlx-ban de arra nem emlékszem a mostani lapban meg nem is ment CL3-at még
CL4 2.4v? passz de olyan 1050-ig kb. megy 2.4v-al de persze azért függ attól is milyenek a subok mert hát lehet 1100-on is menne 2.4v-al csak lazább subokkal
CL5 kb. az az 1260-körül lehet....de én most az 1300-ra gyúrok -
Rusher
őstag
Na ugye....
Igen nekem is ilyen van 1105 CL4 2.5-2.55v-al de ment 1120-on is, 1260 CL5 de majd kitesztelem a végétFigyu egyszer felszorozva belőttem 1300@CL5 no lássuk mi lesz újraindul post lemegy win bootol és ott lefagyott tehát CL6 ban esélyes lehet
u.i.:sztem az egyik legjobb ramok soha nem cserélném le...bár mondjuk ez azért nem rossz......tetszik[link] -
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Nekem szakadt már el még mielőtt cseréltem volna de egyszerűen lecsúszott a videókártyára és ott állt rajta nem kaszált semmit
mod.: egyszerűbb megoldás nem jó?[link] sry kicsit nagy.......azóta egy Noctua 8-as van rajta, halk, csendes és a ramok hűvösek tőle
[Szerkesztve] -
-
Rusher
őstag
válasz
laragirl83 #106 üzenetére
Milyen meglepetés érheti ha már egy napja így használja? Ha a ram nem bírná akkor azalatt a 6 perc alatt simán kijönne szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest