Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronnie12
tag
válasz
#20584850 #2313 üzenetére
Sajnos a BIOS-ba sem tudok belépni. Mikor elkéne, hogy induljon a BIOS, akkor újraindul az egész gép. Megint felpörögnek a ventik, kéne, hogy induljon a BIOS és a bootolás, de nem, mert megint újraindul. És ezt még jó párszor eljátsza. Szerintem kevés feszt adtam neki mikor CL4-re állítottam a késleltetést. Ugyanis most olvastam, hogy CL4-hez 900Mhz-en +0.4 V-t kell. Nekem meg csak +0.3-on van. Nincs valami mód, hogy töröljem az adatokat a BIOS-ból, és egy teljesen új BIOS-sal kezdjek?
Előre is Kösz a választ,
Ronnie
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusi hardverszuflé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest