- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Kinyomtattattam (de szép szó
) ezt a térképet [link] A3-ban (+laminálás)
Még ropogós -
PETEE78
senior tag
napi kérdés
"sick" státuszra az antibiotikumon kívül van valami gyógymód? valami finomat ehettem...
-
PETEE78
senior tag
válasz
hun-man #2325 üzenetére
Köszi, igen tegnap be is bizonyosodott amit most írtál. Sajnos a karakterem éhen halt, mire eljutottunk volna az "oázisig"...
Később felhúztam egy új karaktert amivel a mai cél egy kamion elérése, aztán irány megnézni valami katonai bázist, mivel odáig még nem jutottam el soha...
Meg jó lenne valamilyen sátrat is összehozni, hogy le lehessen rakni a speckó cuccokat későbbre. Remélem nem túl bonyolult megépíteni. Majd utánanézek. -
PETEE78
senior tag
Hülye kérdés..
Ha van egy karakterem és kilépek a szerverről, majd váltok egy másik szerverre, ahol új karaktert indít a gép majd arról a szeróról is kilépek és visszamegyek az előzőre, akkor megmaradnak az első karakterem cuccai illetve a helyzete a térképen, ahol kiléptem?
Magyarán lehet több karaktert futtatni? Csak azért kérdem, mert haverral összefutottunk az egyik szerveren, és azt együtt szeretnénk vinni ameddig lehet, de nem érünk rá mindig ugyan akkor játszani, ettől függetlenül én külön játszanék még, de így nem merek új szeróra belépni. -
PETEE78
senior tag
Haverral próbálunk összetalálkozni, de egyszerűen lehetetlenségnek tűnik. Vagy ő nem jön rá hol spawnolt,
vagy én nem találok semmi útbaigazítást..
Ám, ha valamelyikünk esetleg rájön hol is van, akkor biztos, hogy valaki vagy valami betalál minket.
Mondjuk múltkor vicces volt, betámadt 2 unatkozó német bandita. Jól van mondom esélyem sincs.
Gyorsan bemenekültem egy faházba és becsuktam az ajtót, beálltam az ajtó elé, azok meg néztek be az
ablakon és magyaráztak, hogy éhesek...
Az egyik csak nem bírt magával bejött, én meg lecsaptam baltával
A másik meg szimplán lelépett..
Szóval visszakanyarodva van valami jól bevált trükkötök ilyen összetalálkozásra? Egyáltalán a spawn
mennyire random? Van fix terület ahol kezdhetek, vagy bárhol lerakhat a gép?
-
PETEE78
senior tag
válasz
PeeterssoN #2269 üzenetére
esetleg az online-ra egy linket kérhetek?
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a Dayzben a kérdésem a következő volna: Ha nyomva tartom a caps lock-ot megjelenik a mikrofon jele, ilyenkor aki a közelembe van azzal tudok beszélni a játékban?Egyébként tegnap felmásztam egy panelháztetejére és a fejem felett 5m-re lebegett egy kalap a levegőben
Kíváncsi leszek mennyi idő mire rendbe rakják az ilyen és ehhez hasonló hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Milyen légkondit a lakásba?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest