Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas
üzenetére
Pontosan
Elég nehéz jó szervert találni főleg meg ahol normális loot is van ,nem csak ilyen vackok a ,itt ezen a szerón nagy volt az esély ,hogy a militaryn találni lehetett AK fegyót nem pedig csak kaját meg esetleg némi ruhát
Igen annyi esze nem volt ennek hogy lezárja a szervert ugyan úgy beengedett mindenkit csak aztán mikor észre vettem hogy többen vannak akkor szépen sorba mindenkit kirúgott
Jól mondod a szerver keresés az katasztrofális kicsit ,meg mennyi de mennyi szerver van ahol semmi loot nincs ,hát az minek ?!
Militaryn vagy a reptéren találtam elvétve pár kaját meg sisakot
Hát az ilyen szerver minek egyáltalán ?!
A kisebb házak teljesen üresek voltak és nem egy ilyen szerver van!
Új hozzászólás Aktív témák

- Háztartási gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mazda topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- VR topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elég nehéz jó szervert találni főleg meg ahol normális loot is van ,nem csak ilyen vackok a ,itt ezen a szerón nagy volt az esély ,hogy a militaryn találni lehetett AK fegyót nem pedig csak kaját meg esetleg némi ruhát
Igen annyi esze nem volt ennek hogy lezárja a szervert ugyan úgy beengedett mindenkit csak aztán mikor észre vettem hogy többen vannak akkor szépen sorba mindenkit kirúgott
Jól mondod a szerver keresés az katasztrofális kicsit ,meg mennyi de mennyi szerver van ahol semmi loot nincs ,hát az minek ?!