- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78 #2340 üzenetére
Antibiotikum kívül nincs ellenszer arra ha jól tudom
de még lehet az sem segít , minap én is így jártam ,hányattam a karaktert kétszer is de semmi javulás, más megoldást mivel nem találtam megkértem miazmá barátomat hogy vessen véget ennek a kínzó szenvedésemnek
Szóval respawn lett belőle -
hun-man
tag
válasz
PETEE78 #2320 üzenetére
Vannak Public és Private szerverek. Ha a barátoddal Public szerveren találkoztatok és a szerver "külső" nézetes, de te szeretnél ugyanúgy külső nézetes szerveren játszani, akkor ugyan úgy kezdhetsz egy új karaktert egy Privát szerveren. Vagyis vegyük azt hogy csak 3rd playeres szervereken játszol. Ha a szerver Public (ebből van a legtöbb) akkor ugyanazt a karaktert tölti be. Bármelyik szerver ami Public ugyan azt tölti be. Ha Privát akkor csak egy szerverre vonatkozik a karaktered, vagyis ha felmész például a WOBO Privát szerverére akkor csak azon marad meg a karaktered a többi Privát szerveren más, mind-mind különböző lesz.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78 #2320 üzenetére
Nem hülye a kérdés! De amúgy igen , megmarad a karakter ha visszalépsz az előző karakteredre
Ahol új karaktert indít a gép , ott csak belső kameraállás van ,régen ha jól emlékszem ezt hívták "hardcore" szervernekTehát összességében 2db karaktered lehet, amivel csak sima normál szerverek játszol, a másik meg az úgy nevezett "hardcore " szerveren ,lényegébe a 2 karakter teljesen külön álló.
-
miazmá
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest