- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78 #2340 üzenetére
Antibiotikum kívül nincs ellenszer arra ha jól tudom
de még lehet az sem segít , minap én is így jártam ,hányattam a karaktert kétszer is de semmi javulás, más megoldást mivel nem találtam megkértem miazmá barátomat hogy vessen véget ennek a kínzó szenvedésemnek
Szóval respawn lett belőle -
hun-man
tag
válasz
PETEE78 #2320 üzenetére
Vannak Public és Private szerverek. Ha a barátoddal Public szerveren találkoztatok és a szerver "külső" nézetes, de te szeretnél ugyanúgy külső nézetes szerveren játszani, akkor ugyan úgy kezdhetsz egy új karaktert egy Privát szerveren. Vagyis vegyük azt hogy csak 3rd playeres szervereken játszol. Ha a szerver Public (ebből van a legtöbb) akkor ugyanazt a karaktert tölti be. Bármelyik szerver ami Public ugyan azt tölti be. Ha Privát akkor csak egy szerverre vonatkozik a karaktered, vagyis ha felmész például a WOBO Privát szerverére akkor csak azon marad meg a karaktered a többi Privát szerveren más, mind-mind különböző lesz.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
PETEE78 #2320 üzenetére
Nem hülye a kérdés! De amúgy igen , megmarad a karakter ha visszalépsz az előző karakteredre
Ahol új karaktert indít a gép , ott csak belső kameraállás van ,régen ha jól emlékszem ezt hívták "hardcore" szervernekTehát összességében 2db karaktered lehet, amivel csak sima normál szerverek játszol, a másik meg az úgy nevezett "hardcore " szerveren ,lényegébe a 2 karakter teljesen külön álló.
-
miazmá
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Visual Basic
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest