- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
akoska07 #7861 üzenetére
igen, próbáltam, ekkor feljön egy kis ablak, hogy mit töltsön be/mit tegyen, vagy nem ennek kéne bejönnie?
próbáltam régi vinyóra feltenni a bios-t és bekapcsolásnál clr cmos, akkor újraindul (-nia kéne) majd inser-t nyomogatására újra kéne írnia a vinxóra másolt biossal a main-t, de feszt egyik vinyóm se ismeri fel, amit felismer azt meg win alatt nem látom..ilyen 10-20 éves vinyókholnap szétszedem, kitakarítom, clr cmos-re rádugom a jumper-t vagy fél órára, hátha, ekkor az elemet vegyem ki szerinted?
tényleg nincs semmilyen lehetőség, hogy visszaállítsa a backup bios-t? akkor minek van rajta kérdem én? csak ez a rövidrezárós bűvésztrükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest