- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntraxxx
tag
Hali tudna valaki adni nekem egy részletes leírást hogy tudom húzni a procimat (Q9300)
Idiot kérdés de nah.... valahol el kell kezdeni!
-
kop8
őstag
Ma már nem tesztelek mert mostanra raktam áta a gépemet mésik házba és már nincs kedven mégegyszer szórakozni a géppel
Talán majd holnap! -
törölt tag
Küldtem én is újabb eredményt. Majd lesznek még újabbak is, már amennyire telik tőlem.
-
kimi02
őstag
Alulfesz
i5-750 @ 3.2 GhzDe ez még szerintem lesz jobb is
-
-
válasz
Stoykie #15014 üzenetére
Hi!
Üdv a topicban!nahh megérkeztél.
először is javasolnám olvasd át a honlapot alaposan.
nézd meg a listában a táblázatokat és az eredményeket,láthatod hogyan kell kinéznie egy tesztnek,ill. minden egyes fesz alatt (csak katt rá) ott van minek és hogyan kell szerepelnie a tesztképen. amiket beküldtél,nem igazán voltak jók.mindenképp olvasd el a honlapon az információkat (ezért dolgoztam rajta
).
de...sok segitőkész ember van itt,és elmondják neked ha nem értenél meg mindent. -
Stoykie
tag
Tisztelet mindenkinek!
Eléggé kezdő vagyok tunning terén ezért szeretnék majd segítséget kérni, igazándiból megvagyok elégedve a vasam képességeivel, de kíváncsi vagyok még is mit bír...
PH nickname: Stoykie
Processzor típusa/ Stepping fajtája:amd/am3/Phenom II X2 -> X4 ("ACC MODDING"); Stepping 3
Alaplap típusa:Gigabyte GA-MA 790X-UD4
Memória típusa
ingstone 800
Hűtő típusa: [link]
ez itt az első próbálkozásom, feszültség emelés nélkül... Remélem mindent jól csináltam...
Tisztelet!
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #15008 üzenetére
Hát ez egy általam tákolt cucc!
Szökőkút szivattyú, réz Cpu blokk, ezt még régen egy embertő vettem, aki maga csinálta és fejlett internetes oldala is volt de a nevére már nem emlékszem, de sok mindent árultCpu blokk:
[link]
ilyesmi lessz:
[link]Arkar:
Én is nagyon kíváncsi vagyok mit fog tudni!
A régi x4 620-as procimnál +200Mhz-et jelentett a jég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest