- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Szobaakusztika
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #15008 üzenetére
Hát ez egy általam tákolt cucc!
Szökőkút szivattyú, réz Cpu blokk, ezt még régen egy embertő vettem, aki maga csinálta és fejlett internetes oldala is volt de a nevére már nem emlékszem, de sok mindent árultCpu blokk:
[link]
ilyesmi lessz:
[link]Arkar:
Én is nagyon kíváncsi vagyok mit fog tudni!
A régi x4 620-as procimnál +200Mhz-et jelentett a jég.[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
Stoykie
tag
Tisztelet mindenkinek!
Eléggé kezdő vagyok tunning terén ezért szeretnék majd segítséget kérni, igazándiból megvagyok elégedve a vasam képességeivel, de kíváncsi vagyok még is mit bír...
PH nickname: Stoykie
Processzor típusa/ Stepping fajtája:amd/am3/Phenom II X2 -> X4 ("ACC MODDING"); Stepping 3
Alaplap típusa:Gigabyte GA-MA 790X-UD4
Memória típusa
ingstone 800
Hűtő típusa: [link]
ez itt az első próbálkozásom, feszültség emelés nélkül... Remélem mindent jól csináltam...
Tisztelet!
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?
-
akoska07
nagyúr
válasz
Stoykie #15014 üzenetére
Hi!
Üdv a topicban!nahh megérkeztél.
először is javasolnám olvasd át a honlapot alaposan.
nézd meg a listában a táblázatokat és az eredményeket,láthatod hogyan kell kinéznie egy tesztnek,ill. minden egyes fesz alatt (csak katt rá) ott van minek és hogyan kell szerepelnie a tesztképen. amiket beküldtél,nem igazán voltak jók.mindenképp olvasd el a honlapon az információkat (ezért dolgoztam rajta
).
de...sok segitőkész ember van itt,és elmondják neked ha nem értenél meg mindent.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
akoska07
nagyúr
most néztem csak a képet...
ne használj ilyen hosszú csöveket.
páralecsapódás és lefolyás-cseppenés veszély
rövidebb csővel hamarabb megfordul a viz a blokkon.
és a szigetelést a gépben kicsit át kellene gondolni-tervezni#15017 darál0w : szerkesztés gomb ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kimi02
őstag
Alulfesz
i5-750 @ 3.2 GhzDe ez még szerintem lesz jobb is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Küldtem én is újabb eredményt. Majd lesznek még újabbak is, már amennyire telik tőlem.
-
kop8
őstag
Ma már nem tesztelek mert mostanra raktam áta a gépemet mésik házba és már nincs kedven mégegyszer szórakozni a géppel
Talán majd holnap!GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
akoska07
nagyúr
ma ezt a fotót sikerült csinálnom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
akoska07
nagyúr
-
ntraxxx
tag
Hali tudna valaki adni nekem egy részletes leírást hogy tudom húzni a procimat (Q9300)
Idiot kérdés de nah.... valahol el kell kezdeni!
Mindannyiunkban lapul egy közülünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Prohardver topikfigyelő Android alkalmazás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ukrajnai háború
- [Re:] Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 100 laptop- Intel 4x2.25, 8GB, 500GB, 14" HD, kamera, HDMI, jó akksi
- MSI RX 6700 XT MECH 2X 12G videokártya - 3 év magyar kisker garancia - névre szóló ÁFA-s számla
- Nagyon szép független Iphone 12 black 64GB + Pitaka carbon + kábel eladó!
- GAMER PC : i9 12900KF /// 32 GB DDR5 /// RTX 3090 24 GB/// 1 TB NVME /// 1 TB HDD
- 12700 RTX3080Ti 32 GB DDR5 1,5 TB Samsung PM9A1 + LG 27GN950B
- IPHONE 6 PLUS 128GB FÜGGETLEN , IOS8, ÚJ, 0 perces , GARANCIÁVAL
- Kingston KVR16N11/4 - 8GB DDR3 1600 CL11
- Saints row/Dead Island 2/The Callisto Protocol/MARVEL - Midnigh sun
- Panasonic Lumix G6, 14-140mm objektív
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 256GB SSD I FirePro I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest