- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12544 üzenetére
Ezzel mindent tudsz csinálni. Fúrni, vágni, csiszolni, csak attól függ, milyen fejet teszel bele, de ez ott a képeken ez látszik is.
Haverral paktáltam, úgy tűnik áprliisban indul a móka, csak valszeg vennem kell korongot, mert havernak már csak 1 fél dremel korongja van, bár az lehet kibírja még az enyémet..
-
bzs73
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
ez nagyon jo...senki nem tudja
(#12544) lipi67 tudom én...megy ez szépen
muskinok meg...eddig nem volt velük baj..4 lapot jártak meg, igaz mind a 4 "intelféle" volt. 1 p31es, 1 p35ös és 1 p45ös giga meg egy p45ös asus. minden szépen ment...ebben meg...amit tudott és ugy is használtam a 1000mhz 5-5-5-15 1.9V..ebben meg 1000mhz 6-5-5-15 2V...szal csere...ezek meg tudják azt, mint a muskin és minimálisan kisebb feszen
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12540 üzenetére
Hát mert kiteszteltem és tovább nem volt érdekes nekem.Tavaly kb 10-12 wolfit szereztem,mind válogatott kiváló db volt,de ez volt a legjobb.Végül is jobbat azóta se láttam,meg nem is találtam.Sokat eggyiken se gondolkodtam,de ezen az e5200-n nagyon filózok,mert teccik.Ólcsó és nagyon megy,és tartalék procinak jó lenne,de majd meglátom.Sajnos nem vagyok annyira eleresztve hogy több procit tartsak.9x400-on tökéletesen kihajtja a 4770-t,full hd-ba.Pont ma nézegettem hogy dirt2-be feltettem 10x400-ra és 2+ fps lett.52fps-ről 54 lett.Na mondom akkor nem kell 4ghz.Bőven jó a 3.6 is.Szépen haladok lefelé.Volt q9550 is gtx270-el,sok volt.Vissza e8xxx-ra,utána e5xxx-re,meg vga-n is gyengítettem és még így is hasít minden,de azért már határon vagyok.Igazából most mondom azt hogy kihasználom a gépet.
Persze tunningal,mert magába az e5200 igen gyenge a 12.5x200-al.De hát ezért van értelme a tuningnak.
-
bzs73
őstag
Köszi mindenkinek.Á az kéne még csak.
AMD
Maradok én intelnél.Nem tudom még mi legyen.Majd lessz valami.
-
bzs73
őstag
Ha valakit érdekelne egy brutál tuningos e5200.
-
sz.j
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12517 üzenetére
Ez a Dremel kütyüje, de az enyém nem ilyen, de lényegében a "szerkezet" ugyan ez, csak felépítésre olyan mint egy kisebb fúró. Ócsóbb vót, mint ez.
Meg van 1 akksis is belőle, de az lókakira nem elég, max kisebb fúrásokra.
Sztem vágni nagyon jó ezekkel. Haverom asszem pont ezzel a típussal vágott modding talin TT Armor-t, ami ugye acél.
@darál0w: Energiagazd-ban jobb az AMD, mint az Intel, ez tény...
CnQ sokkal jobban működik ilyen téren.
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12517 üzenetére
na amire leírtam, meg is találtam...
annyi, h ezek még a mushkinok voltak(vmiért nem jött be az uj lapnak...)...most a crucialok 5-5-5-15ben mennek 1000et 1.85Von.
hőfokokat figyeld...mai napig nemértem, miért magasabb a kupak hő, mint a magok
itt meg ugye az ACC miatt a maghő nemlátszik, de mivel a kupak maradt ugyanannyi, gyanítom a magok is
alapfeszem 1.3250V és ezek a csodák 2600mhzen mennek alapbol. tehát ez egy alulfeszelős tuning
-
lizakattila
senior tag
Lassan el kell kezdeni gyúrni a hűvösebb beállításokra, ahogy az időjárást nézem.
(#12512): Hát ez érdekes, őszintén megmondom ilyennel még én nem találkoztam. Eredetileg is ez a bios volt a lapon, vagy Te frissítetted erre? Esetleg még érdemes lenne megpróbálni egy másik biossal is (értelemszerűen eggyel régebbivel), hátha. Ha így sem, akkor valszeg lapcsere javasolt. Bár, nyári beállításra elég lehet az az 1,1125v is.
(#12513): vagy egy jó Biostarra. Kezdem kiismerni és elég jól megindult benne minden.
Ment 1 privi.
-
ztarget
csendes tag
válasz
lizakattila #12510 üzenetére
Na Re!
Lecsekkoltam a gyári progival, 1.1125 ig 45 ill 50 fokos a 2 mag, 1.1875 re emelve ugrásszerűen 90 fok fölé megy a hőmérséklet : ilyenkor a benchamrk progik (( gyári és mas is) 1.55 voltot jeleznek.
nem jo ez hosszu tavon szal amig nincs megoldas addig pihi...
-
ztarget
csendes tag
válasz
lizakattila #12505 üzenetére
CSá!
1.9 es a biosom
CSekkolom a dolgokat, kosz a tanácsot majd jelentkezem!
az int vga hoz pedig kulon grat! azt olvastam nagyon negativan befolyasolja a tuning eredmenyeket!
Üdv
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
krammerka #12507 üzenetére
így is megy 3700mhzen
(BE procival nemkellene szarakodni...emeled a szorzot, oszt jonapot)
csak mindig megszívom intellel és AMDvel is, mert sose bírom megnézni a végüket...Q8200nél is a lap adta meg magát, meg itt is...
megvárok még egy jo Thubant, aztán visszatérek
-
lizakattila
senior tag
válasz
ztarget #12504 üzenetére
Hali!
Köszi! Am én is integrált vga-val nyomom jelenleg.Szerintem az valami bug lehet, kizárt dolognak tartom, hogy nem azt adná neki, amit biosban beállítasz.
Bios melyik van a lapon? Néztem és van egy viszonylag új (februári) 1.9-es, érdemes lenne megpróbálni.
Illetve a saját progijával is ezt mutatja (OC Tuner)? Mert még azok, amik normálisan tudják kezelni a dolgokat, legalább is monitorozni.Ha egyik sem jön be, akkor azt érdemes megpróbálni, hogy beállítod azt a feszt, amit még normálisan mutatnak a progik is. Nyomsz rá egy primeot, vagy IntelBurn Testet és megnézed a hőfokokat terhelés alatt. Aztán emelsz a feszen (elég pont annyit, amire már a tesztprogik behülyülnek) és újra nyomsz egy primeot vagy ibt-t és megnézed itt is a hőfokokat. Ha nem emelkednek drasztikusan, akkor valszeg csak tényleg valami bug lehet. (Ha valami oknál fogva nagyon megemelkedne a hőmérséket, akkor természetesen állítsd le a tesztet.)
Hirtelen ennyi ötletem van.
-
ztarget
csendes tag
válasz
lizakattila #12488 üzenetére
Hali és GZ!
Szép eredmény, sajnos nekem ezt integrált VGA val megkozelitenem sem sikerult, pedig vízhűtésem van...
Nem nagyon merek tuningolni mert ha a V core t 1,1 fole allitom, akkor CPU-Z es egyeb benchmark progik szerint is 1.5 V felé ugrok a cpu fesz.... mi a franc lehet a baj? sima bug? mindenesetre 4ghz eddig megválasztotta a core i-5 530 ast.
Alaplap asrock H55mpro
Core I-3 530 + int VGA
Kimgmax 2gb 1600 mhz
ZalmaN ZM 500 HPfranc tudja mi lehet a gáz... valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest