Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
ztarget #12504 üzenetére
Hali!
Köszi! Am én is integrált vga-val nyomom jelenleg.Szerintem az valami bug lehet, kizárt dolognak tartom, hogy nem azt adná neki, amit biosban beállítasz.
Bios melyik van a lapon? Néztem és van egy viszonylag új (februári) 1.9-es, érdemes lenne megpróbálni.
Illetve a saját progijával is ezt mutatja (OC Tuner)? Mert még azok, amik normálisan tudják kezelni a dolgokat, legalább is monitorozni.Ha egyik sem jön be, akkor azt érdemes megpróbálni, hogy beállítod azt a feszt, amit még normálisan mutatnak a progik is. Nyomsz rá egy primeot, vagy IntelBurn Testet és megnézed a hőfokokat terhelés alatt. Aztán emelsz a feszen (elég pont annyit, amire már a tesztprogik behülyülnek) és újra nyomsz egy primeot vagy ibt-t és megnézed itt is a hőfokokat. Ha nem emelkednek drasztikusan, akkor valszeg csak tényleg valami bug lehet. (Ha valami oknál fogva nagyon megemelkedne a hőmérséket, akkor természetesen állítsd le a tesztet.)
Hirtelen ennyi ötletem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest