Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Elég ..., besokalltam!!!

Nagyon valószínű, hogy nem csak az e8400-es procimat hanem az ep45-ud3r lapomat is eladom.

Mert igaz, hogy az eddig újratesztelt régi eredményeimnél lényegesen jobb eredményeket érek el (pl. régi: 1,168V@4266MHz, új: 1,168V@4311MHz ), általában plusz 45-70MHz-el, de hihetetlenül bosszant, hogy nem értem ennek a lapnak a tuningolási-logikáját.
Ráadásul míg megtalálom az "optimálisnak" vélt beállítást, egy-egy teszt olykor 3-5 óráig is eltart ..., mint a fenti is.Szinte biztosra veszem, hogy ez a lap + proci páros, ha nem is sokkal (de még az is lehet), de többre képes, mert azt nem tudom elképzelni, hogy így a kellő ismeretek és tapasztalatok hiányában, az újratesztelt eredmények (kb. tíz) mindegyikénél a maximumot tudtam volna ebből a párosból kihozni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest