Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Akciósan megvettem. A single nekem tetszett, persze picit rövid volt. Grafika teljesen okés. A multiban tényleg kevesen vannak, nagy kár érte, azért egy két meccset lehet tolni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Enigma1945 #2928 üzenetére
Ebben a pillanatban 175 játékos van, szóval multi miatt nem biztos hogy megéri megvenni már. Talán este több játékos is lehet még, de nyilván ezt csak olyan tudja megmondani aki még tolja esetleg. (régi COD-okkal amúgy ez a gond, hogy egy idő után PC-n kihalnak)
-
Enigma1945
őstag
sziasztok, akcios a game steamen, az lenne a kerdesem, erdemes-e megvenni? vannak-e playerek pc-n? de nem ilyen 20-30 playerre gondoltam, hanem szep szammal?
vagy mar haldoklik? koszi a valaszt 24 euro a game -
max56
csendes tag
sziasztok valaki játszik xbox series x-en vanguardot ? mert kíváncsi vagyok lehet-e a játék beállítások között az irányítást meg változtatni mert ugye kontroller van beállítva alapból de én szeretnék billentyűzettel,egérrel játszani ps5-ön ps plus extrában a cod bo cold warban engedte kontrollerről billentyűzetre,egérre váltani a beállításokban és úgy végigtoltam tetszett jó kb400GB rész volt és ebben a vanguard részben is van lehetőség beállítani kontrollerről billentyűzetre,egérre ?
-
Dilikutya
félisten
Meglepően jó kampánya van. Lehet szidni a Call of Duty szériát, de egyszemélyes játékélményhez nagyon értenek. Ráadásul nem is rövid annyira, 10 óra alatt ment végig, előtte a Black Ops Cold War is 9+ órás, majdnem kétszer annyi, mint az amúgy etalonként számon tartott 2007-es Modern Warfare kampánya. Grafikára sincs panasz, FSR1.0-val még az ultra presettel is bírta a 60 fps tempót az idő legnagyobb részében, jól is néz ki. Érdekes, hogy a beállításokkal a VRAM igényt a játék 5 GB fölé jelezte, de 4 GB-al nem vettem észre, hogy kevés lenne, akadások sem voltak.
-
soo277
őstag
válasz
rewtenator #2923 üzenetére
miért nem kérdezed meg ott?elöbb kapsz választ szerintem
-
rewtenator
csendes tag
hello, tetszenek a fegyverek a Vanguardban, főleg, hogy gyors ADS van, a blueprint gun-on szoktam játszani. Ilyen gyors fegyvereket hogy lehet összerakni MWII-ben?? köszi a tippeket...
-
united28
tag
Sziasztok! Megvettem a játékot xboxra, a játék multiplayer offline része érdekel. Az összes pályát, összes fegyvert és fegyverkiegészítőt elérem, melyek a season1-5 során megjelentek. Viszont az operátorokat nem, csak az alap 12-t. A többit már le se lehet tölteni? Van erre valami megoldás?
-
Celithrandi
addikt
13.gen intellel megy rendben nektek?
-
Atla
senior tag
És az uj LMG srácok? Lienna 57. Nálam ki se írja mit kell csinálni ,hogy meglegyen.
-
Nyugis
senior tag
és igen köszönöm szépen a segítséget IGY már elkezdte számolni!!!
-
-
Nyugis
senior tag
válasz
DrTechnoid #2913 üzenetére
ÜDV!
Az a helyzet, hogy se a sunfilterrel se sima optic-al nem adja be hiába van meg a 15 célzott kill-em.. próbáltam SMG-vel és assault rifle-vel IS.
-
-
-
Linem
senior tag
de ha az MW2 tetszik, akkor miért akarod megvenni a Vanguardot?
Ha választani kell akkor most már az MW2-t logikusabb megvenni, mert a Vanguardban már az utolsó szezon végén járunk. Szóval a BP farmolásnak már nincs értelme. Esetleg külön skint venni, vagy csak fegyver farmolásnak még jó.Egyébként szerintem nézzetek a multiról videokat, és azokból megállapítható, hogy érdemes-e megvenni, és azok alapján ahogy érzitek...de az sosem jó, ha mások véleményére vártok, hogy neki tetszett-e, és szerinte érdemes-e megvenni, mert ha emiatt megveszed, és nem fog tetszeni, akkor mi lesz? Mindenről saját véleményt kell kialakítani a látottak alapján.
Az előző hozzászólásomban leírtam a lényeget, hogy erre a kérdésre ahányan válaszolnának annyiféle véleményt olvashatnátok. Olyan ez mint a zenei stílus, vagy film, mindenkinek más tetszik.
Szóval szerintem érdemes megvenni, mert CW óta, azaz 1 éve elég jól elvagyok vele. Hang jó, grafika nagyon jó. Hangulatos, és taktikailag jól kiismerhető pályák. Folyamatosan van benne Ship Haus 24/7 gyorsabb farmolási lehetőségnek. Nem tökéletes, de szórakoztató, és COD-os kikapcsolódásnak számomra megfelel. Addig ezzel meccselek, amíg nem jelenik meg az MW2. Megvárom a végleges, teljes verziót. Az eddig látottak alapján kikapcsolódásnak jó lesz, de szintén nem tökéletes, mint ahogy a Vanguard sem.Jelentek meg cikkek, és nyilatkozatok, hogy a Vanguard nem lett eléggé népszerű, de ez azokat úgysem befolyásolja, akiknek tetszik, és játszanak vele. Én is elolvastam, megvontam a vállam, majd folytattam a HC Ship Haust.
Ha nekem tetszik valami, akkor kit érdekel, hogy kinek mi a véleménye, vagy mit írnak róla. Úgyis játszani fogok vele, és nem tud befolyásolni semmi, főleg nem mások szubjektív véleménye.
Ha pedig valakinek nem tetszik, az az ő baja, az én szórakozásomat nem érinti. -
Linem
senior tag
válasz
Phobion #2900 üzenetére
Ez nehéz kérdés, mert nyilván mindig a legújabb részekkel játszanak a legtöbben. Az MW2019 sikere után várhatóan az MW2 is sikeres lesz. Szóval ha választani kell, és az a kérdésed, hogy melyiket vedd meg a kettő közül, akkor nyilván az MW2, mert most azt érdemes elkezdeni.
Viszont, ha mindkettőt megvennéd, akkor a Vanguardnál már nehéz megjósolni, hogy 1 hónap múlva az MW2 megjelenése után a játékosbázisa mennyire fogyatkozik meg. Biztos maradnak sokan, főleg akik nemrég kezdték el a fegyver és skin farmolásokat, ők biztos folytatják. Nekem az a véleményem, hogy mindenki azzal játsszon, ami tetszik neki. Persze meghallgathat más véleményeket a játékokról, de mivel mindenkinek más az ízlése, stílusa, elvárása, ezért az a legjobb, ha a saját értékrendje szerint dönt. Szóval, ha neked tetszik a Vanguard, akkor vedd meg, és játsszál vele. 1 hónap múlva lehet nem minden játékmódban fog találni azonnal meccseket, de majd kitapasztalod, hogy melyik játékmódban vannak a legtöbben.
-
Phobion
őstag
sziasztok
Vanguard multiplayerről (nem warzone) szeretnék érdeklődni. Nagyon tetszenek a fegyver hangok. Érdemes elkezdeni vagy inkább hagyjam? MW II-t is érdekel, de ugye az modern korszak.
-
Linem
senior tag
válasz
Tomko78 #2896 üzenetére
Azért utolsó szezonként tényleg tovább tarthatott volna. Már hetek óta szinte folyamatosan dupla xp volt. Az 1-2 kimaradt napon pedig saját tokeneket használtam fel. Szóval ez így nem volt igazán kihívás. A challengek is dedószintűek voltak. Nem is kellett megnéznem, játék közben kész lettem velük.
Jöhet az MW II. -
-
Meddig van duplaxp?
-
válasz
laceszgamer #2890 üzenetére
Így van, igaz.
Tényleg hajaz. Nem kedvelem továbbra sem a Vanguard multi részét, de a Treyarc tud zombit csinálni. Az zene meg nagyon bejön, főleg az a rész amit beírtam időtartamra.
-
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejön a Zombi módnak a zenéje. Van egy olyan rész amitől szó szerint libabőrös leszek.
2:00-2:30-ig -
nutella1
őstag
Csórikáim, hogy tolják ezeket a bundle-okat, mondom én, hogy többet foglalkoznak ezekkel az ostob@ skinekkel, mint magával a játékkal.
Minden áldott nap kijön vagy 3-4 új fegyver skin.
-
nutella1
őstag
Challenge-eknél a Call in 10 Dog Killstreaks hibás. Kidob a játékból, ahogy 1 összejön. Kíváló munka.
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #2883 üzenetére
Mindenre 2xp.
-
Linem
senior tag
Már megint dupla xp.
Mindjárt kész vagyok a BP-vel. Mit fogok csinálnil még 75 napig?
-
rezy89
tag
Üdv! Új multis pályáknak menniük kellene már nem? Nekem sosem adta még be
-
BITBOYS
addikt
Ismét van egy számomra érdekes élmény. Tegnap du vettem észre multiban, igazából egyik játékról a másikra érkezett.. az egyik a camera shake, a másik pedig egy folyamatos füst, láng, átláthatatlan köd szerű képződmény a pályán.
Mikor eltalál valaki onnantól kezdve folyamatosan rázkódik a kép szinte megállás nélkül, gránát, stb ugyanez. Egy lövéssel gyakorlatilag azonnal kiszednek, cserébe én késsel átdobom az ellent, átlövöm és nincs találat, egy tár kell lassan egy emberbe.
Mindez ship haus 24/7.
Mi a t@köm ez
Egész jo köröket megyek(mentem), erre nem is panaszkodnék. Viszont így már szinte lehetetlen teljesíteni, vissza is estem az utolsók közé. A folyamatos rázkódástól kifolyik a szemem.. -
Linem
senior tag
válasz
Scholes9 #2874 üzenetére
Az MW2 topikban volt erről szó, hogy még hivatalosan nincs megerősítve az áthozható CP egyik platformon sem.
Az előző részekből áthozható volt, mert battle.net-en belül voltak megvásárolhatóak az utóbbi pár évben. Azt hiszem az Infinite Warfare óta. Most már steam-en keresztül is megvásárolható lesz. Talán aki battle.net-en marad, az tovább viheti majd a CP-t, de ez még nem biztos. -
Scholes9
nagyúr
A CP-k áthozhatóak lesznek az MW 2-be? Vagy érdemes ellőni most az utolsó szezonra vagy hogy szokott ez lenni
-
laceszgamer
addikt
-
Jól sikerült ez az Archon pálya, meg a zombie mód. 39. szint, duplaxp 2 óra, duplaxp fegyó 2 óra. Majd kifagy a gém lost connectionra hivatkozva és ugrik a 2-2 óra duplaxp és szintet nem léptem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
laceszgamer #2868 üzenetére
Én most nézem csak meg, kiváncsi vagyok rá
-
laceszgamer
addikt
Azóta annyit sikerült fejlődni, hogy miután onnan feljöttünk kell próbákat csinálni, az első megvolt, a fő rész közelében megjelenik egy oszlop, meg a falon egy piros pötty, azt use-olva először sima ilyen meoriajáték lesz, különbözö runákat mutat és olyan sorrendben kell őket a földön aktiválni, utána meg 1 percig kibírni úgy hogy a mozgás sebez, közben jön az ellen.
-
Tom456
tag
válasz
laceszgamer #2868 üzenetére
Tegnap nyomtunk egyet gyorsan, de csak körbelestük a pályát, hogy milyen, 30. körnél kimenekültünk... Majd ma megnézzük a storyt is, a map eddig egész jónak tűnik
-
laceszgamer
addikt
Új zombi mapot valaki végigvitte már? Párszor sikerült lemenni abba az alsó részbe, aztán ugye mindenki nyekk, de csak sztori szerint, utána viszont eddig midnen csapttal elhasaltunk 20 körül.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Szellem. #2863 üzenetére
A második lehetőséghez olyan mértékű eladás csökkenés kéne, amit még a CW-Vanguard páros se ért el
(sajnos)
Bár lehet egy idő után csak ráunnak az codra is az emberek.A csaláshoz meg annyit, hogy pl. az új BF-ben legal-wallhack operátor is van, tehát nem elég hogy nem tudnak mit kezdeni a csalókkal még a sok béna játékost is próbálják mindenféle előnyökkel segíteni - már sokadik játékban megfigyelhető ez a jelenség
-
-
Szerintem, ha az ilyen kis csicska csíterekkel, úgy bánnának mint az arab országokban a tolvajokkal, ahol a tolvajokat megszabadítják a kezüktől, akkor egyből nem lenne csalás.Ez hót ziher!
De mint tudjuk, a csodálatos liberalizmusban élünk, és meg kell engedni a szerencsétlen csalónak is, hogy joga legyen azt tenni amit akar, és eltűrni, hogy a normális embereknek beleköpjön a levesébe.
Mindegy. Rájöttem, hogy kár is erre több szót fecsérelnünk. Jelenleg két lehetőség van:
Vagy megveszik az emberek a játékot annak ellenére, hogy sok a csaló és minden megy tovább, vagy nem veszik meg és a gyártó-kiadó megteszi a lépéseket, hogy ne menjen tönkre. De addig amig csak az első eset áll fenn, és nincs gyakorlatiasan megtorolva a nemtörődömségük, addig nincs miről beszélni.
A magam részéről várok az MW 2-vel. Így is eléggé fel tudom bosszantani magam amikor rendre csalók szivatnak meg, inkább a lelkinyugalmat választom, nem nem fog változni a rendszer és megyek Tetrist játszani.Bár, lehet ott még durvábban csalnak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
nutella1 #2860 üzenetére
Lehet a másik oldalról kéne megfogni, mert láthatóan a technikai oldal mindig le van maradva.
Valójában az emberek/gamerek fejében kéne rendet tenni, a sok frusztrált kis csicska csíter gyerekek lelkiéletét javítani és kevésbé csalnának. Rengeteg tanulmány kimutatta már, hogy azok csalnak általában videójátékokban akik a való életben egy lúzer senkik emiatt ott élik ki magukat - mások kárára.
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #2858 üzenetére
Nem fognak azon változtatni, ahogy dedikált szerverek sem lesznek, soha. Ezeknek én már nem tudok elhinni semmit, bármit lengessenek be, hype az van, de minden szavuk tömény hazugság. Esküszöm a trailerek elkészítésével többet foglalkoznak egy aktuális résznél, több időt tesznek bele, mint magába a játékba.
-
válasz
nutella1 #2857 üzenetére
Engem a legjobban inkább az zavar, hogy amiért elkérnek és amennyit, elvárható lenne a tiszta, csalóktól mentes játék. Én szívesen veszek meg dolgokat, mert engem is el lehet vinni a diszkóval. De már jó rég óta nem költöttem pénzt, pontosan az MW óta, mert nem tiszta a játék. Azt a valag lóvét, ami befolyik a vásárlásokból, inkább arra kéne költeni, hogy egy valóban működő csalás elleni rendszert dolgozzanak ki. Engem sokkal jobban zavarnak a csalók, meg a rossz SBMM.
Kiveséztük már számtalan alkalommal, de a Ricochet mint halottnak a csók.
A 30-40 ropis játékért, plusz a szintén drága kiegészítőkért, jogosan várható el, a csalásmentes játék. Nem 2004-ben vagyunk már... -
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #2856 üzenetére
Az a baj, hogy ez igaz. Elszomorító, hogy önmagában nem egy játék tartalmi és ötletes lényege számít (a belefektetett munka) hanem a körítés, amellyel el szeretnék adni a semmit. Gerinctelen húzás. De most ezen röhögni nem is tudok, hiszen minden egyes kiadó erre a felszínes üzletpolitikára épít, mindegy hogy COD vagy nem COD. Ami a legszomorúbb az egészben, mintha kísérleti alany, vagy csimpánz módjára vásároltatnák a tudatlan és egyszerű népséggel a haszontalan tartalmakat. Ezt a sekélyes rendszert már nem lehet megbuktatni, mert az ember csorda szellemben működik, úgy gondolja, ha más megvásárolja ezt a hulladék, semmirevaló BP-t, operatorokat, skineket, fegyvereket, stb, akkor neki is meg kell. Eszméletlen jól ki van ez találva. Hogyan lehet nulla erőbefektetéssel rengeteg pénzt csiholni. Mestermunka. Ez egy bot, ami az ember agyában fut, rejtjelesen rákényszerítve a vásárlásra, ez az ötlet, egy korábbi sikeres franchise-ra építve, tényleg módszeresen felépített, valódi mestermunka. Jó lenne, ha a tömeg erre egyszer rálátna, ráeszmélne, és az ostobaságokat nem vásárolgatná össze-vissza. Csak sajnos az ember ennél egyszerűbb képlet. Nagyon könnyen megtéveszthető és átverhető, tehát ez az üzleti modell nem csak közép, hosszútávon is sikerre van ítélve. Kurv@ jól ki van ez találva.
-
-
-
nutella1
őstag
válasz
DrTechnoid #2849 üzenetére
Ha ilyen nyakatekerten nézzük, akkor persze, van létjogosultsága.
Az a lényeg, hogy ilyen esetekben semmin nem szabad meglepődni, még ha David Hasselhoff is kerülne bele a szériába egyszer. Őt még meg is venném, mert az ilyen esetekre mondják, hogy már annyira xar, hogy jó.
-
Linem
senior tag
válasz
DrTechnoid #2849 üzenetére
Az sem mellékes, hogy a terminátorok bármelyik időbe tudnak utazni. Szóval most itt kell likvidálni az ellenségüket.
-
-
BandiHUN
veterán
Na igen+ a vékonyabb hitbox. Thermallal látni is az ilyesmit, aki nem hiszi.
Egyébként fun is néha 1-1 opit venni, én se viszem túlzásba, de ott van pl a Rose is az MW2019-ben, hasonló előnnyel, stb. Plusz ha nem vennék a birkák a nagy batár, csillivilli jól látszó opikat meg a tracert, nehezebben lehetne őket kiszúrni ugyeNekem pl. a Terminator 2 amúgy örök kedvenc, azért vettem. De nincs Rambóm meg Snoop Dogg-om, stb... Egyébként nekem tetszik a Vanguard is, mint játék. Háborúsdira ott a BF-ek, de én már ráuntam a világháborúkra, és már a gém is inkább fun, mint a cod2-4 idejében. Komolykodni meg ott a Tarkov.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2844 üzenetére
Én az előző BP-t sem csináltam végig, 70 körül hagytam abba, nem öltem bele több időt, a mostani is 90 körül jár, de ezt sem fogom befejezni, annyira hidegen hagy az egész. Nem beszélve arról, hogy semmire nem megy az ember azzal, ha végigtolja a BP-t. Üres, semmirevaló "tartalom". Odáig nem is megyek, hogy operátort vásároljak (akik eleve a játékban voltak, őket mindet kimaxoltam). Minek, úgyis csak a kezét látom?. A csicsás, hupilila fegyverek megint nem érintenek meg. Ezek mind ingyenes add on-ok kellenének legyenek. De nem szeretnék újra belekezdeni abba, hogy mennyire egy sekélyes üzletpolitika ez. Igaz, nem az a hüle aki árulja ezeket a tartalmakat, hanem aki megveszi úgy, hogy előre tudja, gyakorlatilag semmiféle játékbeli haszna nem származik belőle.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2843 üzenetére
Sean Connery jöhetne imkább+James Bondosdi...
Meglett a BP természetesen,keleten lakm,dög meleg volt,úgyse tudtam aludni...
Ennyi letudva.
Egyébként az mondjuk gáz dolog,hogy "elvileg" ugye vásárolható cucc nem ad előnyt,csak pl.bejön a képbe a mostani pénzes csomagban vehető csajszi fekete ruhában+vékony,és igen,a hitboxa is kisebbPlusz még "ingyen" is van,mert az árában benne van a 2400cp,úgyhogy még vettem egy T1000-et is abból...Irtózatosat lehet menni a csajszival shoot house-on,sötétebb mapokon.
-
nutella1
őstag
válasz
BandiHUN #2842 üzenetére
Ennyire azért nem kell túlreagálnod, a játék szimplán gyengén sikerült, xar, de ennyit nem ér, hogy az ember egye magát holmi dupla xp-n. Fos, ez van, lépj túl rajta, ez legyen életed legnagyobb problematikája.
Az MW2 garantáltan jobb lesz, persze ott is bedobják majd ezt a semmirevaló battle pass marhaságot, és God knows, talán Stallone és Schwarzi után még Mickey Rourke is megjelenik valami extra, elérhető operátorként
De attól még az új rész (szerintem) jó lesz. A többivel ne foglalkozz, tojd le.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1 #2840 üzenetére
Lehet. De most morci vagyok, mert igenis Vanguardozni akartam még, nem Cold warozni...
2 hét szopáson vagyok túl szabadságolások miatt, nem tudtam annyit játszani, de izél a bp. Mondjuk meg is vehetném a szinteket, és akkor Vanguard. Vagy mondjuk nem törődni a bp-vel és kész.
De az meg olyan semmilyen, szintben is 131 vagyok csak, nem lesz úgyse kéccáz... Ma Coldozok, sörözök, alszok(bszok) az egészre egyet. Nem tudom, miért fájt bedobni egy bármi duplát, úgyis temetik a gémet, kamu volt a 6 season is, legalább a s... ét nyalják már ki, aki tolja, mikor kezdték, még minden héten volt dupla valami. Kár, hogy a napi küldiket se tették be a Coldból. Ott mindennap esik valami token+jön minden nap új kihívás, még tök sok van, az is 2500xp+valami extra értelmet ad a napnak, most épp 50 killt toltam thermallal a maiért, sokszor sikerült az összeset megcsinálni season végére.
-
BandiHUN
veterán
Egyébként aranyosak, se múlt héten, se most nincs dupla xp... most se ezzel kell játszani, értem én... na ez a hozzáállás, ami miatt nem veszek mw2-t. Meghogy ha végre nem évenként lesz cod, akkor azért mindegy, ha marad+tolják a mikrotranzakciót, akkor meg azért. + én nem is hiszem, hogy ez annyira más lesz, mint az mw2019. Az túl jó volt, túl szép, túl haladós annó, sokmindenre még az obsidiant is megcsináltam, nemhogy a diamondot, és NEM kellett hozzá többet játszani. Egyébként a cold war természetesen szépen pörög, van player, most épp Hardpointozok, kis pinggel van meccs gyorsan, az+a domination a legjobb bp húzó szerintem. Még 9 szint, de hétfőtől nyaralás...
-
k-adi
nagyúr
válasz
laceszgamer #2833 üzenetére
"akinek az II VH feeling kell, a modern hadviselés valahogy annyira nem fog meg igazából. "
én pont ellenkezőleg, a modern hadviselés csak többletet tud adni, új fejlettebb fegyverek, killstreakek, stb.... ezredjére már uncsi normandy -
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #2835 üzenetére
Ennek a játéknak annyi köze van a II.VH-hoz, mint nekem a Miami Dolphins-hoz. Körülbelül. Ez egy ostoba, ultra pop kultúrális VH, amelyben Schwarzenegger figurája az ikon. Elég szánalmas, hogy ilyen és ehhez hasonló ötlettelen húzásokhoz kell folyamodni ahhoz, hogy megpróbálják reklámozni ezt a vackot.
-
Jól látom, hogy az egyik új fegyver az EX1 ami a Szezon 5-ben jön, az lézer fegyver?
Mert ha igen, akkor történelmileg le vagyok maradva a világháborúkat tekintve. -
válasz
BandiHUN #2831 üzenetére
Anno az MW még olyan volt, hogy a 155 szintet ami ugye az elején volt és, majdnem megcsináltam egy duplaxp-s hétvége alatt. Akkor jól adta az Xp-ket. A BP is hamarabb meglett. Nem kellett idegeskedni, meg kényszerből játszani. A CW-vel már változott a helyzet, de még ott is sokkal jobban adja, mint a Vanguardban. Plusz, az is igaz amit írsz, hogy még oda is jöttek pályák, meg extrák azóta mióta kijött ez a csoda játék.
Én várom az MW 2-öt, mert szerintem az Infinity Ward azt fogja folytatni, amit az MW-ben megkezdett. Az viszont más kérdés, hogy az Activison ezt hogy fogja telibe....ni.
Én nem is játszom már a Vanguarddal. -
laceszgamer
addikt
válasz
BandiHUN #2831 üzenetére
Kár, elszórakoztam volna vele még. Bár alapvetően abban reménykedek, mivel ez már cross paltform, remélhetőleg azért az MW2 után is marad valamennyi játékos és nem csak TDM only lesz a játék, mint a régebbi részek, Hardpoint meg Patrol a kedvencek, meg némi Domination, de sima TDM-ért sosem voltam annyira oda.
MW2-vel meg úgy vagyok, hogy azon kisebbséghez tartozom akinek az II VH feeling kell, a modern hadviselés valahogy annyira nem fog meg igazából. Biztos jó lesz MW2 is, de ha marad elég játékos inkább maradok Vanguard-nál. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
laceszgamer #2830 üzenetére
Esélytelen, régiekben se tudsz semmit visszamenőleg, sőt az utolsó seasonnak is van határideje, ugyanúgy lezáródik. Szemét húzás, hogy nem lesz S6. A Cold war bezzeg még mindig kap új mapot, fegyót, vannak napi küldik tokenért, na az példás. Én a mw2-t meg se veszem. Látszik előre, hogy az is csak a pénz. Plusz elég volt a bp farmolásból... cold warban azt is, mert a vanguard duplával se ad semmit normálisan. Megvettem a BF2042-t, na AZ codos szemmel remek lett, a régi BF-esek meg hadd sírjanak, hogy sokkal codosabb lett...
Plusz megvettem a Tarkovot, a kettő kijött 40 dodóból, még a nagy dollárerősödés előtt, soha jobb boltot! 😇 No meg van még mindig mit csinálni ebben is+a régi részekben is. Meghát mindenki shiphouse-t nyom úgyis... mert xp, bp, kill. Hát nagy élmény...
Cold war bármiben jól adja ezeket, és jó mapok, sok mód van HC-n is. Olyan jól indult pedig a Vanguard...
-
laceszgamer
addikt
Most, hogy bejelentették az utolsó szezont... arra van esély, hogy majd ha ennek vége akkor a régebbi szezonok challange része feloldódik?
Nem az elejétől csatlakoztam be S1 és S2 zárolva van nálam, viszont szívesen elszórakoznék azokkal a challangeokkal is. Cold Warban hogy volt pl? -
BandiHUN
veterán
Nekem most is sehol semmi,se warzone,se vanguard,se cold war.De a downdetector is mutatja,hogy gond van...pedig most lenne időm játszani,húzni akartam a passt...
-
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #2826 üzenetére
Másfél órája csatlakoztam, hiba nélkül megy nálam. Isten tudja mitől függ, min múlik ez, valamelyik este nálam nem stimmelt, másoknál meg jó volt.
#2829: Melyik szolgáltatónál vagytok, a földgömb melyik részén?
-
Lehalltak a szerverek? Se MW-be, se CW-be nem lehet belépni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #2824 üzenetére
Kétszer sikerült is lehozni a poén hogy House mapon.
Na persze 22/25 az állás, csak hogy azért még egyszer össze kelljen hozni
-
Linem
senior tag
válasz
laceszgamer #2821 üzenetére
Ship haus 24/7 mindig van. Mióta megjelent a játék szinte csak ott játszom. Júliusban volt az a pár ingyenes nap, amíg kivették, de utána egyből visszarakták.
Gondolom azért nem találod, mert a főmenüből szoktad indítani a meccseket, de nem ott kell beállítani, hogy milyen játékmódban akarsz játszani, hanem a filtereknél kell kiválasztani. Sima Core és HC-ban is benne van. -
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #2821 üzenetére
10-ből, 5-6-szor simán összejön, és szinte mindegy milyen fegyverrel mész, de most is van Shiphaus, legalábbis tegnap még volt.
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #2818 üzenetére
Beállsz kempelni Shipmenten valamelyik konténer mögé, szimplán ennyi, közben pásztázod és szeded az ellent.
-
BandiHUN
veterán
Evyébként dupla battlepass és weapon xp van csütörtök óta +visszakerültek uye a 10+10%-ok,eg~sz jól lehet haladni, tegnap shoti fun volt, +toltam 10 bp-t 2.5 óra alatt...
-
BITBOYS
addikt
Ez a nem lehet tőlük kijönni a konténerből valami extra agyb@szás
Ott nyomorognak, ketten fekszenek a földön csipázva, másik kettő megállás nélkül tüzel mindenre én meg hátul beszorulva karatézok, hogy engedjenek ki.. és ilyenkor nincs nálam molotov.
Más, CTF mod létezett bármikor is a cod-ban? Mert régi Unreal T.-ben létezett, szerintem máig az egyik legjobb mp játékmód. Szuper lenne ha ebbe is beletennék. -
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #2811 üzenetére
Na az volna mindennek a teteje.
Vagy a legalja?
#2812: Szerintem nem maxolták még ki a második világháborús témát, csupán még mindig nincs annyira egyedülálló ötletük, mint anno a MOHA volt (még ha másik cég is). Az visz mindent, elég nagy szégyen, hogy annyi idő óta nem tudnak felmutatni egy legalább annyira eredetit.
-
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #2809 üzenetére
Nekem is furcsák ezek az operátorok, de valójában el kell fogadni, hogy a világháborúsdi gaming szempontjából már szinte alig érdekel valakit. A témát kimaxolták az előző epizódok.
Tehát mivel a Vanguard WW része nem jött át a többségnek, ezért teljesen mindegy, hogy a ship haus meccseken milyen operátorokkal lövöldöznek egymásra.
Egyébként ugyanez volt az MW-ben is. Jigsaw, Rambo, Mclane, meg ki tudja mik jöttek sorban még a meccseken.(Már régen nyomtam.)
Eddig én csak a hiénát vettem meg az MW-ben, mert azzal poénos volt gyilkolni.
Viszont az operátor vásárlás lényegét nem teljesen értem, mert a menün kívül úgysem látja magát a játékos. Akkor miért lényeges, hogy éppen mit választ?
Vagy ez valami "menőzés" féle a többieknek?#2810nutella1 Én folyamatosan nyomom a ship haust, de még nem találkoztam botokkal.
Persze vannak szerencsés meccsek, de nem vettem észre, hogy bármelyik is bot lett volna. Talán maximum azok az idióták, akik miatt nem lehet kijönni a konténerből, mert elállják az utat.
-
-
válasz
nutella1 #2808 üzenetére
Ha már nem megy a játék, akkor csinálnak pénzért kontentet, ami meg ugye az idiotizmus felsőfoka annak tükrében, hogy összekeverik a világháborúval. Be se kapcsoltam a Vanguardot 3 hete. Visszamentem Modern Warferezni és milyen érdekes, a legtöbb XP-t adja a játék még mindig. Mindenesetre azt tudom, hogy ezt a két stúdiót hanyagolni fogom, bár a treyarc nagyon jó a zombiban!
-
-
Linem
senior tag
Mégsem veszek terminatort.
de azért van pííz sok helyen, mert minden meccsen minimum 2-3 terminator megjelent
-
-
nutella1
őstag
Shiphaus-t visszatették hétvégére, ha van kedve valakinek játszani.
#2804: .. az sajnos Nope, Plag.
-
nutella1
őstag
Engem az lepett meg, hogy mit keres Desolation 24/7 alatt Shiphaus (is)? Én egész jó köröket futok Desolation-ön, szerintem átlátható, nem muszáj kempelni rajta, csak amennyit feltétlen szükséges.
#2800: Pár napja olvastam a Terminator skinek-ről egy rövid cikket. Ez valóban a legalja kategória, megint, de már annyira közömbös lettem ezekre a dedós üzleti húzásokra, hogy már nem is foglalkozom vele, legyintek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest