Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Gyááááá!

Mondjuk ez átvetítve az én gépembe: ram-vga nálam jobban terheli a lapot, p45-ben picit több fesz, Te már kitapasztaltad, tehát..
Ezt úgy 1,425-ön hozná..s utána meg..bele se merek gondolni.
Prájmolni.. Én nem tenném!
Ez a proci már bizonyított, s ki járatná 24/7-ben 5GHz-en? ------ Ok, hazudtam, én 1,5v felett is megteszem ha kell, de mi van ha nálam köt ki? Jó az úgy ..csak óvatosan 
Bagira: Ez tart vissza (többek közt). Megtartani nem szeretném, itt a quad. Tesztelem 1-2 hétig, s utána el köll adni..

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Saab, Volvo topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gitáros topic
- Napelem
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a proci már bizonyított, s ki járatná 24/7-ben 5GHz-en? ------ Ok, hazudtam, én 1,5v felett is megteszem ha kell, de mi van ha nálam köt ki? Jó az úgy ..csak óvatosan