- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz darál0w #10055 üzenetére
a második kérdés az,hogy minek volt a radiátor.
inkább még jeget tett volna a vizbe helyette.
pumpára az egyik cső ami szivja és a prociról jött volna vissza a másik cső.
közvetlenül vissza jegesvizbe.#10056 hackeeeee : én inkább bátornak mondanám,mint keménynek.
nézd meg azt a 3. képet.
én ennél jobban félteném a cuccaimat.
pedig én sem az ijedős kategóriába tartozom.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Erdei88
veterán
-
nagyúr
válasz darál0w #10058 üzenetére
lehet csinálni jegesvizes hütést tesztekhez,csak jobban oda kell figyelni.
én kicsit megrémültem amikor megláttam a 3. képet.#10059 Erdei88 : Üdv!
asszem volt már neked HT-ON is ilyened.
+0.008V és ott a HT
az a fesz már semmiség ilyen MHZ-nél.
jók a hőfokok,nálad,mint mindig[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz darál0w #10061 üzenetére
"kis..."
10062 hackeeeee : ismerek 1-2 bevállalós embert a PH-n
de ők sem igy csinálnák.
végülis az Ő cucca,Ő pénztárcája bánhatja. ennyi...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz darál0w #10064 üzenetére
nahh
alakul a tuninglista,office már van.
lassan meg lesz a szerver is.
aztán irok,ha jöhetnek a listás eredmények.kipróbálás után ki is fizetném,ha megvenném
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
válasz darál0w #10068 üzenetére
majd várom mindenkitől priviben a hsz-t amiben az eredmény található.
a szerver is meg van.
én viszont megyek,holnapután leszek ujra (ha ideér addigra a másik táp),
és megcsinálom a listát.
Jóéjt mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #10047 üzenetére
nv karik több pontot hoznak markban!!!
(#10053) darál0w : Mi a bánat ez? Kié?
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #10072 üzenetére
Se rá fütty!
Jövhét közepétől állítólag jönnek a minuszok, izzik majd a quad meg a vga is
-a ram meg, köszöni szépen, elcsordogál velük-Ákoska! Mi a kankónak Neked 650-en 1:1-be futó ram? Mi a fenét szereztél már, ami tud(hat)650-es FSB-t?
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #9978 üzenetére
Na itt vagyok. A VTT-t nem tudtam mérni, mert a MOSFET-t amin mérni lehet a feszültséget, eltakarja az NB hűtés. De az MCH, SB, PCIE, DRAM fesz-eket ki mértem:
MCH alap (ram 1066-on): 1.35v, +0.25v: 1.27v
MCH alap (ram 800-on): 1.25v
Érdekes korábban még magasabb volt az alap MCH fesz. Mondjuk ez nem ua. a ram mint akkor.DRAM alap: 1.87v
+0.15v: 1.95v
+0.20v: 2.06v
Ezek némileg ellentmondanak a korábbi méréseimnek, nem tudom miért több, bár akkor még csak bios-ban mértem, most meg win alatt.SB: 1.07v
PCIE: 1.53vRivatuner-ben miért nem tudsz tuningolni?
Annyi hogy a Low level system tweaks ablakban pipáld be ezt: Enable low level hardware overclocking. Ha feljön egy ablak, nyomj a Detect now gombra.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz barnam_ #10074 üzenetére
Szia!
Vagy korán van nagyon, vagy alapból hülye vagyok, esetleg félreértettél. RT-vel tudok, csak ütközött az ATT-vel, újraraktam, kapásból ok, csak nekem kevés az az 1,26V, amit tudok ATT-vel adni. Nem lehet szoftveresen egy kis plustz nyomni neki?
(mérések: kicsi vagyok én reggel 1/2 8kor ehez. MCH 1,35+0,25 ből lesz valós 1,27? az 0,33-as feszesés, az kva durva, nem?_most mennem kelllassan, majd sietek haza_
(#10075) subaruwrc : De! Ahogy látom, elszigetelte magát a "normális" emberektől..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, ha minden jól megy, ma meglesz a TwinTurbo a VGA-ra.
Véleményem szubjektív...
-
barnam_
nagyúr
válasz lipi67 #10076 üzenetére
Üdv,
Valószínűleg félreértettelek, nem olvastam el az összes vga-s post-ot a topicban. Az bizony előfordulhat hogy összeakadnak, ilyenkor valamelyiket be kell zárni. Ha ATT-vel a max amit adni lehet 1.26v, akkor nem nagyon lehet már tovább emelni Marad a hardveres mod. Csinálj nagy felbontású képet a kártyáról (eleje és hátulja), és kiokoskodunk valamit!1.35-ből 1.27 az 0.08 Azért lett kisebb a fesz, mert normal-on valamiért megemeli az MCH fesz-t ha 1066-on megy a ram Viszont ha emelek fesz-t, akkor már 1.25v-ról kezdi "számolni".
Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v.(#10077) hackeeeee: meglepődtem az everest-en, 0.01v híján pontosan megadta a ram fesz-t. De volt mikor 0.03-at tévedett...
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz barnam_ #10079 üzenetére
Szia!
Nincs csak teló, de holnap is megyek a csajnhoz akinél ma"szereltem" és neki van..
Jó lenne, mert amit bír az még Katt regjén lévő 815/1000. Ma pl. 830/1000-ren fagytam.."Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v." -Így már értem
Megyek, ma még nem ettem, meg nem láttam a törpéimet sem.
(#10080) darál0w : Minek nekem egy párásító /inhaláló készülék? Bár 1/2 l páleszt ezen felgőzölegtetni..gyáááá
[ Szerkesztve ]
-
johniee
senior tag
Üdv néktek! Valaki próbálta már ezt a "moddingot", hogy a kisebb, 333 gyári FSB alatti procik FSB-jét feljebb húzza a szigszalag? Vagy még feljebb
Logout cikk | Külföldi fórum[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
lizakattila
senior tag
-
-
lipi67
nagyúr
válasz barnam_ #10083 üzenetére
Meg fogom oldani, most meg iccaka úrarakom a Wint, sántít valami és 100x több idő kideríteni (ha sikerül..).
(#10084) darál0w : Mikor a fiam kicsi volt és befulladt, vettem ilyen porlasztó valamit. Maszk a szájára desztvíz meg vmi kütyü bele és go. Hát ha a kütyüt elhagynám és desztvízet lecserélném vegyesre[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #10091 üzenetére
Jó is lenne Meghónám magam, a törpék meg kapnák az árvaságit, én meg egy erősebb esőzés után, mikor laza a talaj, csak kikecmeregnék onnan
-
-
darál0w
Jómunkásember
no ugy érzem nekem ez a 0C megfelel hát megprobálok egy ujabb max FSBt. nembírom már estig
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #10097 üzenetére
gyorsvoltam, megvagyok, de semmi jo...
a proci 495FSB felett már nem stabil, de ez lehet a lap miatt van, mivel 500FSBnél többet nem is tudok neki adni semmilyen feszekkel...500FSBnél meg kb 5 perc után fagyi bármit is csinálok. mehet felőle IBT is vagy akár egy egyszerű mozilla, vagy semmi. csak kifagy
szoval vége
de bőven elég egyenlőre
(#10099) Aggregátor hát sok állítolagot hallottam már. a vodkás fültisztíto az ánuszba is ilyen
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest