Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Úgy tűnik, ez a vége..., legalább is VCore tekintetében, feljebb nem merem engedni.
A Ramok most kicsit visszavéve..., de megpróbálhatom úgy is, hogy nem 1:1...Akkor a NB jó 1,36-on is? - itt stabil
"24/7" magyarázatát kértem volna, csupán, mert sokszor találkoztam vele, de sehol sem tudták rendesen leírni, mi is az
A max. a GTL-nél 0,65x..., arra tettem.
Csak az 1,10-es SB van még fixálva a Ram (2,2V), a Proci (1,36) és a SB (1,36) mellett.Közel 10 fokot ugrott a hő felfele..., még nem olyan vészes.
LoadLine és C1E bekapcsolva, mindkettő..., tényleg nem azokon múlik, igazad volt. Sztem. más miatt dobta el magát..., lehet, azon, hogy nem volt 1:1-en.:.

Akkor? Fsb termination-értékkel nem kell foglalkozni?
SATA-PCI?
ilyenek vannak még...
Meg a legalján... "Optimized"-ra van állítva egy érték, ill. a Ramoknál "tuningbarát" biosbeállítás. Kilőve Disabled-re 2 menüpont, 1 Enabled...igaz, ezek nem sok vizet zavartak eddig sem... várj, keresek egy bios-képet
Ja, nem. Akkor fagy nagy eséllyel, ha csak a LoadLine van bekapcsolva magában, vagy a C1E és a LoadLine sincs... gyorsabb, de fagy egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest