Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Apple asztali gépek
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoiZz
tag
Sziasztok!
Vásárláshoz szeretnék kis segítséget kérni.
Össze szeretnék rakni egy olcsó gépet főként játékra.
Szeretnék tanácsot kérni hogy milyen cpu-alaplap-ram trio-t lenne érdemes venni, ha a legolcsóbban szeretnék kijönni de még tisztes teljesítmény mellett, természetesen a tuningot figyelembe véve(3,6-3,8GHz-et úgy hallottam könnyen ki lehet hozni bizonyos példányokból még gyári hűtővel is). Sajnos nem követtem a Core2 különböző szériáit így nem vagyok teljesen tisztában h mit érdemes venni(mindig vannak ilyen tuningbajnok olcsó tipusok ugye)
Alapként a Gigabyte DS3 körül gondolkodtam de ebből is annyi verzió van h fogalmam sincs h meik lenne a nyerő.
Örülnék ha tudna valaki tanácsot adni mit lenne érdemes összeraknom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest