Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• subaruwrc

félisten

egyébként nem akarok senkit megbántani mert én is elkezdtem valamikor de kicsit olvassátok már el a kezdő hsz-t amikor ide írtok.állítom sokatoknál nem volt meg és nem tudjátok miről szól ez a topik.segítünk persze ha valami nem megy de haladó szinten nem az alapoktól :( van erre is topik amire utaltam de ide az eredményeket kell bepostolni amiket utána kibeszélünk hol lehet javítani rajta még kicsiholni egy két mhz-et.kicsit k@rva dühítő amikor ilyeneket olvasok hogy nem tudom húzni a procim pls help :W ez azért húz fel mert ha már ennyit beírtok legalább a tüneteket is be lehetne írni hogy mit csinál a gép mit állítottál és mondjuk hogy milyen cuccaid vannak.azért van a cuccok menüpont az adatlapodon hogy kitöltsd ha már arra lusta vagy hogy leírd mid van legalább tudjak tippelni és elirányítani a megfelelő topikba. ha valakit elküldök egy másik topikba az többnyire nem azért van mert nem akarok segíteni hanem vagy azért mert nem tudok vagy mert baromira nem ide illik a kérdése és szétoffol egy előző beszélgetést.mellesleg az off gomb is hasznos hogy ne kelljen minden ez nem megy az nem megy hsz-t végigolvasni.....
    akinek nem inge....

Új hozzászólás Aktív témák