Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Elég idegesítő, ha valaki beböki, hogy meddig érdemes húzni a procit és társai. Van itt pár ezer hsz és nagy valószínűséggel a kérésére a válasz már el is hangzott. Ez nem várjuk a sültgalambot meg stb. Az meg hogy egyesek nem bírják kitölteni a konfig részt és úgy kérdik hogy most mi legyen egyenesen
Azért nem minden esetben kell leoltani a pácienst
, szépem keressen vissza azt ha nem leli a módot akkor térjen vissza
az adataival és konkrét problémával
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
végre valakinek. korábban gondolkoztam rajta én is hogy jó lenne beírni,de nem tettem, mert a10 újjamat is elátkozták volna ha ilyet beírok.
nem arról van szó valóban hogy lusták vagyunk segíteni, de emberek!!! ha annyit írnak ide egyesek hogy nem megy a tuning, plít help, attól még senki nem lesz okosabb, mivel azt se tudjuk hogy mi az ami épp nem akar menni.
úgyhogy nem ártana akkor a fáradtségot venni és leírni a problémát, nem csak ennyit befirkantani aztán várni a szebb jövőt, mert így nem fog menni.
hsz gyűjtögetésre nagyon jó, mert utána úgyis kell még egyszer írni, amikor megkérdezik hogy mi nem megy, de ha lesz +10 hsz-ed akkor még a gép nem fog egy mhz-el se többet menni, mert még mindig csak arról lesz szó, hogy mi van beállítva, milyen bios....blablabla.
úgyhogy örülök hogy beírtad ide, itt volt az ideje.
polo20 : a kingmax ramok ismertek arról hogy utálják az alacsony időzítéseket, úgyhogy a 4-4-4-12 sztem villámgyorsan felejtős. fesz 1,95V-2,05V között maradhat 1000MHz-ig, de 5-5-5-15-be. gyanus hogy ezért nem megy rendesen. állítsd át, utána sztem mennie kell.
qMAGICq - A ram timing jó.
dehogy jó, így az életbe nem fog szerencsétlennek stabilan menni

-
polo20
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszi a segítséget, az SPD-t elfelejtettem. Tudom, hogy nem helyes hogy teleírom a topicot hülyeségekkel, de gondolom nem úgy születtett mindenki hogy jártas lenne a tuningban. Ha nem lenne kit kérdezni, akkor sosem mertem volna elkezdeni.
Ha érdekel vkit:9x333 és 10x300-at nem bírta, most 10x277 a proci, 100 a pcie, 3 az SPD, 1,25V CPU, 831MHz mem freki.
Proci 58-60C körül mozog, az orthos folyamatosan fut és az everest is, úgy néz ki ezt bírja.még1x köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért nem minden esetben kell leoltani a pácienst
, szépem keressen vissza azt ha nem leli a módot akkor térjen vissza