Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Volna egy minimális problémám a tuning terén... Megvan az új gép, beizzítottam (adataimnál levő), de persze tuningnál probléma van. Van egy E6600 proci és egy Gig G33M-DS2R deszka. Namost az már bizonyos, ha már G33, akkor vinnie kéne minimum az 1333 FSB- t, azaz 333Mhz- et tuningnál. Nos, kis lépésekben nem probáltam meg tuningolni. Először belőttem 3G- re (9x333), de semmi, BIOS vissza alapra. Gyanús volt, nem tudtam mivan. Azt hittem, hogy rosszul pasztáztam be a procit, vagy valami, de nem, minden müxik, a gyári procihűtő van rajta (egyelőre). Netán ennyire kis teljesítményű lenne a gyári hűtő? A tesztek nem ezt mondják
Próbáltam kül. órajeleken, a legkisebb eddig 2800Mhz volt (9x311), de azt se vitte. Na most akkor mivan? Lehetséges, hogy ennyire antituningos legyen egy proci?
Hihetetlen... Van vmi ötlet? És ha van, akkor megoldást is kapok?
Na köszi előre is! 
üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam kül. órajeleken, a legkisebb eddig 2800Mhz volt (9x311), de azt se vitte. Na most akkor mivan? Lehetséges, hogy ennyire antituningos legyen egy proci?
Hihetetlen... Van vmi ötlet? És ha van, akkor megoldást is kapok?
Na köszi előre is!