Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
PH-User
üzenetére
Szuper!!!Nekem ehez 1,5v valós kellett prájmolásnál. Hátha nálad kevesebbel is beéri!!!
PuttPutt-zoo8800: remélem,nem gondoljátok, hogy személyes okai vannak. Putt,tudod jól, amiben tudtam, mindíg segíteni próbáltam, remélem nem gondoltad a soraidat komolyan. Először elmondom, h mi van. Én szívesen frissítgetném, de benyeltem valamit (kva vírus) és nem megyek fel a serverre. Most jön a fiam műtéte-ma kellett volna, de belázasodott és visszalökött a prof.- , áprilisban nem lesz időm újratelepítgetni, vírusozni. (mintákat is küldtem, senki nem tud semmit..
)
Krammerka mikor tud időt szakítani rá, tuti megteszi. Ha nem, az azért lehet mert:
vagy régebbi és elsiklott felette,s most nem szembeötlő, vagy valami hiányzik. nézzétek! nekünk csak jó, ha új eredmény kerül fel, nem 1x "toboroztam2 az embereket, hogy léccci-lécci csinálják..
Ha lehetne egy utolsó kérésem...
Tegyétem már fel most ide azokat az eredményeket amik nem kerültek fel, hogy meg tudjam nézni, hogy miért. Ha minden ok, igérem, addig nyúzom Krammerkát amíg fel nem kerül.(ezt értsd úgy, míg el nem érem..mert mint mondtam, neki is jó ha felkerül)PuttPutt, memtest:
(meg fogsz ölni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(meg fogsz ölni)