- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NAS problémák
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Igen, valahogy filigránabbnak néz ki a TX de saját tapasztalatom szerint is jobban hűt. Volt AMD-s rendszereken mindkettő, volt inteles rendszereken ez is az is, de valahogy mindig a TX lett a végén, mert az lett a jobb, pedig én eddig mindig mindkettő hűtőt direkt 5V-on járatom, szóval ezen teljesítményen jobb számomra.
-
ZCoyote
őstag
Azt írtam hogy 850-hez képest nem hangosabb 2 méterre 1500-ön.
2 méterről 850-nél ~néma tehát 1500-nél is az.
Persze nem akarok senkit félrevezetni mert egy vájtfülű passzív táppal hangszigetelt szobában biztos hallja de én nem hallottam.Na jó ennél bonyolultabban már nem is írhattam volna.

-
-
Alex123
senior tag
-
Alex123
senior tag
Szia!
Én nem találom "hangosnak" de nálam "csak 950-1100-on forog, mivel nem tesztelek egyfolytában, hanem weboldalakat szerkesztek, internetezek és ehhez ugye nem kell nagy teljesítmény - így a venti is kevesebbet pörög és halkabb is...
De az én fülem nem etalon, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy nekem bevált...

- Alex -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi