Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Köszi a tippet, de kis utánajárás után kiderült, hoy a lapom tudja kezelni a cuccot...ugyhogy remélem nem lesz ilyen ketyerére szükségem.
Az viszont zseniális, hogy ha az ember számítástechnikai terméket akar vásárolni, nincs egyetlen bolt sem, ahol lenne, vagy ha van is csak utánvéttel meg miegyébbel lehet megoldani.... megértem hogy nem lehet mindenből felszerelkezni, de hogy valamit vásárolni ennyire körülményes és nehézkes legyen...
-
-
ProEvoFan
nagyúr
új bios van a gigabyte alaplapomon
már mondták h ez nem támogatja.... akkor most mit csináljak? ma vettem, ez tiszta szívás, mindenki ez ajánlotta azt nem tudom szabályozni, így hangos egy kicsit...
valami potit ajánlottak, fingom sincs mi az, de állítólag a Cooler Master Hyper TX2-t nem támogatja
-
SirKero
őstag
Igazad van nem vettem észre van ott egy PWR_FAN csati is ami három tűs
Hogy vannak nálad a bios beállitások a M.I.T menüben? Mármint melyik mire van állítva / már amin változtatni kell /
Kazimir ha gondolod lefényképezem neked a biost. Egy cpu fan control lehetőség van benne az enabled álásban van. -
SirKero
őstag
A memoria és az FDD között van nekem egy SYS FAN2 csati. Már gondoltam rá én is csak ha húzva van a proci nem lesz kevés neki az állandó 1400-as fordulat?
Most adtam el a régi gépem abban Zalman proci hűtő volt és vele adtam a potit is amivel a sebességet lehetett szabályozni
-
Psych0
őstag
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Mi sajnos nem sokra jutottunk, annyi történt, hogy felhúztuk a procit 3.2GHz-re (10x320MHz) 1.4V mellett (CPU-Z szerint 1.376V), a hátsó házventit elölre raktuk, és az Everest (3.50.761) stabilitástesztet ráeresztettük. Érdekes módon csak 50%-os terhelést írt az Everest, de még így is max. 39 fokot mértünk úgy, hogy a TX2 1050-et forgott.
Üdv. -
elfelejtette
veterán
Hy!
A tiédhez hasonló gépet rakok össze holnap havernak, tehát CM Elite 331 ház + Giga P35-DS3 lap + CM Hyper TX2, csak a hűtő alatt egy E2180 lesz, meg FSP BS2 lesz a táp.
Nálad hogyan müxik a rendszer? Milyen tuning mellett milyen hőfokon megy a proci? Tettél plusz ventit elölre?
Üdv. -
Kloden
senior tag
Mindent tudsz, 3pines a csatija, oda (is) tudod dugni ahová a CPU-t kell, nálam ott 1900-at forog de ha 3pines csatiba dugom bele (chasis fan) akkor ott 1400-at pörög. Szabályozni egyiket sem sikerült BIOS-on belül. (én télen hagyom a chasis csatiban, majd nyáron átdugom a cpu-ba hogy jobban hűtsön)
Ezen is pont olyan rögzítők vannak mint a gyárin, de erről érdemes levenni a ventit a műanyag borítással egyetemben (csak fölfele kell húzni óvatosan vigyázva a lamellákra) mert így sokkal könnyebb a felszerelése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest