Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
ja, itt egy kép róla: http://pcekspert.com/jpg/articles/cebit_2007/cebit_2007_133.jpg
-
neumanki
tag
pont attól féltem, hogy olyan iszonyat erővel kellett odanyomnom, hogy nem úgy nézett ki, mint ha az a 1-2mm műanyag kitülemkedés vissza tudná tartani. Egy csomószor volt, h azt hittem bepattant, aztán huzom le a túloldalt, és kiugrott. Most rajta van, csak félek, nehogy kipattanjon.
-
mycso
veterán
Van 2 azaz kettő darab kezem ;)
Összerakásnál nem kell semmit tekergetni, csak beállítom a lukba mind a 4 lábat, majd benyomkodom a pöcköket.
Leszedés --> mindegyiket eltekergetem, felhúzgálom majd leveszem a coolert....
Tény a szoknyánál főleg az egyik pöcöknél ügyeskedni kell de semmi extra, már rájöttem hogyan lehet hozzáférni...
-
D@ni88
addikt
hát jah, nagyon faszán megy csak 2 gond van vele.
1. a ramok így nem mennek 1000et csak 925öt...
2. több mint 1 óra után akár prime 95, akár orthos. kékhalál lesz, és valamilyen memóriacímer hivatkozik... és újraindul.
pedig a memó csak 925. és ekkora fesszel megy az többet is... a vcore meg nem fogyhat el, mert azt hibának jelezné ki.
sztem a lap adja fel.
esetleg egyéb 5let?
sőt a ramok mennének 1110en, csak nincs mch fesz a biosban -
Elmör
őstag
Még nem tudom, mert most kúszik fel csak lassan a Vista....
Az első indításkor a BIOS szerint a kis 6320-as 37 fokos volt. De hogy ez mennyire mérvadó nem tudom...szerintem alapon lehetne hidegebb is egy ekkora hűtővel.
Remélem sikerül majd 3Ghz-en is 50 fokig tartani, max 60-ig.
-
Elmör
őstag
A végén rájöttem én is, megnéztem tüzetesebben a cuccost a műanyag nélkül és bizony még csavarhúzóval sem volt olyan egyszerű a művelet. 3 tuti biztosan fogja, 1 viszont csak 99%-os, mert kb pont 1 tizedmilliméter hiányzott, de nem mertem tovább nyomni az alaplapot.
Majd figyelgetem, hogy nehogy gond legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest