Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
Vasinger! #2252 üzenetére
Hali
Nekem is van TX2 és alatta E8400-as proci.
Nekem Giga P35-DS3 lapom van, nekem állitj a venti fordultaszámát.A biosban van beálitva, Voltage-ra van belöve(800-1200rpm közöt megy)
Ha biosban nem sikerül állitani akkor lehet potméterrel is Zalman Fanmate 2-vel kb 800-900ft
92*92mm-es venti -
Dr.Én
veterán
válasz
--Disztroj-- #2225 üzenetére
Az jó
Az enyém is kezeli a venti fordulatát hála a zégnek
Én ilyen körül ményesen a vga hütö vásárlásánál jártam igy sajnos
-
Dr.Én
veterán
válasz
--Disztroj-- #2223 üzenetére
Én ezt ajánlom hozzá.Zalman Fan mate 2 jó kis venti fordulatszám szabályzó
Ha már szoftveresen nem tudod állitani -
Dr.Én
veterán
válasz
d@minator #2214 üzenetére
Én amikor, elösször raktam fel a TX 2-t akkor levettem a veentit és frankón fe tudtam 10 perc alatt rakni a hütöt, óvatosan csináltam
.Nem vettem kia lapot
Igaz az még az AGP-s lapom volt, az uj lapomra a boltban raktál felxbombs
Ha jo emlékszem csak a giga lapok biosában van benne a TX2 vezérlése, asusban nincs
Aprobáld potméterrel.Zalman fan mate 2 800-900ft körbe van és ezzel tudod manuálisan a ventijét állitani -
Dr.Én
veterán
válasz
katt777 #2125 üzenetére
Nekem meg frankón szabályozza a gaiga lap a ventit, igaz nekem a Rev 1.0 A/2-es verziója van
De az ujjabakban valamit ezekszerint nagyon eltoltak valamitNa igen ebben eggyett értek veled
De szerintem mindegyik gyártó termékében van valami hiányoság vagy kaki dolog sajnos
-
Dr.Én
veterán
-
Dr.Én
veterán
válasz
ProEvoFan #2119 üzenetére
Hanyas bios van az alaplapodon?Ezzel meg tudod mondani hanyas
Ja és milyen a lapod verzioja Rev 1.0 vagy rev 2.0 vagy rev 2.1?
Ha más megoldás nincs akkor marad a potméteres megoldás -
Dr.Én
veterán
válasz
Oibacsi #1549 üzenetére
Ahogy hallom az ujjab Giga lapok nem akarják szabájozni a ford.számát.
remington2:A Cpu fan mellet van egy olyan csati az mellé irva pedig SYS fan vagyon irva, nekem ez 1400RPM-en hajtja a TX2-t.
A memori a foglalat mellet van.DE a Zalman Fanmate 2-is jó megoldás
Más: TX2-vel hütöm az E4500-as procim, két három hete még olyan 45-50C volt terhelve höje, most felmegy 60C-ra.(rendszeresen takaritom, portalanitom a gépet)
Ajánlatos ujrapasztázni a hütöt? -
Dr.Én
veterán
válasz
SirKero #1415 üzenetére
Ha tuningolni akarsz akkor olvasd át Gorneck oldalát, nekem sokat segitett.Neked más a memoriád mint az enyém, nekem 800mhz-es ezért nem tettem oda a memoria idözitéseket(az enyém 4-4-4-12-ön megy)A cpu fesz az nekm azért ilyen magas mert gebaszos az alaplapom, másnak kisseb fesszel is megy a CPU fesz.A procit terhelni kell néhány órát pl Orthos nevű progival
M.I.T
Bios frissités nem nehéz pár perc alatt meg van -
Dr.Én
veterán
Na majd este visza nézek, remélem addigra megjavul a gondod
-
Dr.Én
veterán
válasz
SirKero #1409 üzenetére
Hali
Azt nem probáltad hogy a venti csatiját átdugod az alaplapodon a másik cpu csatira?(ott van az IDE és a memoria csati közt, nekem az fix 1400-as fordulaton hajtotta)
Ha más nincs akkor ajánlom mellé a Zalman Fanmate 2 nevü ketyerét ezzel tudod szabályozni a fordulatszámát Fanmate2 -
-
Dr.Én
veterán
válasz
SirKero #1393 üzenetére
A Biosban nézted már?Gorneck oldala
a bioson bellül "PC Health Status" részben lehet állitgatni -
Dr.Én
veterán
válasz
elfelejtette #808 üzenetére
Majd én is kiprobálom hogy mit bír tuning terén(csak elöbb a VGA hütöt cserélem le).
-
Dr.Én
veterán
válasz
elfelejtette #804 üzenetére
Na megnéztem a Coretemp-et, mellette az Orthos-t futattam 5percig és a magok 42Cnál nem mentek feljebb, a TX2 1300rpm.en ment ez alatt.
-
Dr.Én
veterán
válasz
elfelejtette #801 üzenetére
Hali
A tuningot még nem kezdtem el, majd valamikor neki állok a tuningnak is.(amint veszek a VGA-ra VF900-at)
A rendszer nálam tökéletesen megy, idáig semmi probléma vele.
A házhoz nekem gyárilag adtak egy 12cm-es ventit, amit alapbol elöre szereltem,és hátra tettem egy picivel erösebb 12cm-es ventit.
Mivel a TX2-t az alaplapom a fordulat számát tudja szabályozni, (ennek nagyon örülök)Alapban 800-900rpm-en 25-30C, terhelve 40-41C-nál eddig nem ment feljebb
Magok höjét nem tudom leírni mert a speedfan egyikre -2C-ot ir a másikra 12c-ot,(Everest szerint most a magok 15 - 15C-ak)Majd még valami megfelelö progit szerzek ezen mérérsekre. -
Dr.Én
veterán
Hali
HA minden jol megy akkor a TX2 alá új procit rakok(E4300)
De attol tertok hogy ezzen cserével uj hövezetö pasztát kell tegyel a TX2 alá.Most a fiokomban van egy SPIRE ezüst paszta, erröl mi a véleményetek?vagy inkább vegyek rá mást?
elöre is köszi -
Dr.Én
veterán
Hali
Végre nekem is megjött a HYPER TX2
Megvagyok vele elégedve.
Sajna a lapom nem irja jol ki a proci höjét de amig a régi hütö rajt volt addig 20C-ot irt most 10C(netezés alatt)
Most már nyugodtan merek procit huzni, amig az alaplapom engedi.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Nagy nehezen tudtam rendelni egy CM Hyper TX2-t(pénteken jön meg)
Ugye ezen csak 3pines tápcsati van?
Ezt ugyan oda tudom dugni a hova lehet a gyári 4pines hütöt?
Ja és ezen is ugyan olyan pattintos rögzitök vannak mint a 775-ös intel gyári hütön?
Elöre is köszi -
Dr.Én
veterán
Köszi mindenkinek a segitséget
-
Dr.Én
veterán
Hali
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha a procirol leveszem az gyári hütöt és a TX-et rádobom, akkor azért a procirol a pasztát ugye lekell pucolni ha maradt rajt? (Mivel hogyan lehet legegyszerübben lepucolni?)E téren nem vagyok otthon.
Elöre is köszi -
Dr.Én
veterán
Hali
Csak anyit szeretnék töletek kérndezni ilyen melegben hogy a Hypert TX2(intel) hogy viselkedik ily melegben?mennyire hangos,hogy hüt?
Mert a gyári Pentium D 915 proci hütöm kib@szott hangos és ily melegben 3500rpm-en megy.Mindenképp le akarom cserélni egy hyper TX-re.
Elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest