- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
válasz
Kempo11 #4198 üzenetére
Köszi, így legalább megerősítettél a házzal kapcs.!
A ventik pedig megjöttek, Hyper TX3 EVO bordájára rárakva, a hőérzékelőt a bordák közé raktam, így alapjáraton 900-1000RPM-en pörög, Battlefield 3 alatt 1800RPM és a procit 54 fokon tartotta még így is! Szóval tökéletesen megfelel az elvárásaimnak. A VGA-ról már nem is beszélve, a dupla ventijének köszönhetően hangtalanul végzi a dolgát 99%-os kihasználtságon is max. 50 fokon.
-
Kempo11
csendes tag
Hidd el, jobban járnál PWM változattal, legalább egyiket ki kellene cserélni, ahogy a kolléga mondta!
-
Sarkadi
tag
Direkt rendeltem ezt, többen írták, hogy jól működik ez a hőérzékelős megoldás, csak be kell ügyesen állítani, tehát nem lesz ezzel gond. A házzal kapcs. : alapból tartalmaz elöl és hátul 12cm-es ventiket ami szerintem elég, de még egy 9cm-eset berakok és meg is van oldva a dolog. Legalábbis én így képzelem el.
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4192 üzenetére
Ahogy Kempo11 is írta nem pwm-est rendeltél
Annak amit rendeltél 3pin-es lesz a csatlakozója és lesz egy szálon egy kis hőérzékelője, ami vezérli hőfok alapján
Ez jó ház hűtő ventilátornak de nem igazán alkalmas processzor hűtőventilátoránakVagy mond le a rendelést vagy változtasd meg hogy az egyik pwm-es legyen
Amúgy lehet hogy a új házadba kicsi lesz a 9cm-es ház hűtő ventilátor -
Kempo11
csendes tag
Hopsz, nem láttam az utolsó kommentedet, ....kicsit elkéstem :S..
-
Sarkadi
tag
Na, 2db Arctic F9 Pro TC megrendelve, a holnapi napon már rakom is be. A következő lépés pedig egy CM Silencio 450-es ház beszerzése lesz és tökéletes minden.
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4189 üzenetére
Vagy én vagyok lemaradva vagy ez nem pwm-es
Mert ha jó látom csak 3pin-es a csatlakozó, de lehet hogy a kép a rossz
COOLINK SWiF2 120P a pwm-es -
Sarkadi
tag
Időközben sikerült megcsinálom a TX3 elfordítását, így a korábban linkelt képen látható módon már nem a VGA felé néz a rajta lévő venti! Ettől függetlenül beáldozok 1 vagy 2db Arctic F9-re.
bul07: Köszönöm a tanácsot, de a ház oldalán van egy 12cm-es Coolink hűtő, ami tökéletesen elvégzi a légáramlással kapcsolatos dolgokat a maga 800-850RPM-ével.
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4185 üzenetére
Hát..
Ez az elrendezés annyiban jó hogy a táp ventije szívja ki közvetlenül a processzor melegét , viszont így a táp kap plusz hőterhelést mert eleve meleg levegő megy neki
Ha elforgatod hogy hátrafelé fúja akkor kicsit kevesebb meleget kap a táp viszont törik az áramlásÉn tudod mit tennék a helyedben
Ha jól látom a ház hátújában 9cm-es ventilátoroknak van hely
Vennék 2db Arctic F9 PWM-et és egyiket a processzor hűtőre a másikat meg a gép hátuljába tenném hogy szívja ki a meleget, és az Arctic szabadalmazott bekötési módján(PST) összekötném, hogy az alaplap egyszerre szabályozza mind a kettőt
És kapnál egy igen jó áramlási rendszert ami csak akkor növeli a szállítási teljesítményt ha elNem tudom hol laksz de ha keleti régióba akkor ha innen veszed ingyenes a posta pont vagy a Pick Pack pont is van
-
Sarkadi
tag
Itt egy kép az enyémről :
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4178 üzenetére
Ha fent nincs ventilátor akkor úgy rakd vissza a hűtőt ahogy a képen van , mert a hátsó ventilátor egyből szívja ki a meleget , ha meg felfele fújná megtörne az áramlás
Ventilátor jó választás
Sőt ha veszel egy Arctic F12 PWM(Keleten ingyenes a szállítás) a ház ventilátorod helyet(úgy néztem a képen hogy 12cm-es) még azt is tudod ugyanúgy szabályozni mint a processzor ventilátorát, bár ennek a ventinek elég rövid a vezetéke de szerintem elérne
Az alaplapod jobb sarkában van SYS_FAN1 csatlakozó és arról tudnád szabályozni -
Sarkadi
tag
Sziasztok!
CM Hyper TX3 EVO CPU hűtőm van, amin a gyári venti a tengelyén eléggé kotyog, így egy ARCTIC COOLING F9 TC ventire cserélném a gyárit. Mi a véleményetek róla?
ill.milyen módon tudnám felhelyezni a képen láthatóan a hűtőt az alábbi alaplapra:Gigabyte GA-970A-D3 -ha egyáltalán megoldható-, mert jelenleg a VGA-ra keveri a levegőt.
Kép :
-
bul07
nagyúr
Most hogy ajánlottam a ventilátort úgy döntöttem és is fejlesztek vettem egy ház hűtőt is, F12 PWM-et
Úgy állítottam be a SpeedFan progit hogy ha emeli a processzor hűtő fordulatát akkor ezt is emeljeF12 min ford ~525 max ~1350, csendesebb a F9-től
-
Kempo11
csendes tag
bul07
Teljes mértékben igaza van! Nekem is TX3 EVO-m van, Q6600 3 GHZ re felhúzva alapjáraton 38-40 C MAX terhelés 63C , még így is eléggé meleg :S... őszintén szólva, jobb eredményre számítottam, azt hittem több hőt levesz majd a prociról , a gyári STOCK hűtőnél lényegesen , jobb amivel a proci max terhelésnél 78 C volt. (Persze 3GHZ -en)
A CM ventit ( ami max fordulaton rendkívül hangos) lecseréltem egy ARCTIC F9 PWM 92mm -re. Ég és a föld, alig hallatja magát.
Nagyon jó kis hűtő ez, megéri a pénzét! -
bul07
nagyúr
www.pickpackpont.hu/atveteli-pont
Itt:
Inmedio-Nyíregyháza Korzó 4400, Nyíregyháza Nagy Imre tér 1-Korzó bvkp. 2-4
Inmedio-Nyíregyháza Plaza 4400, Nyíregyháza Szegfű u. 75.
Inmedio-Nyíregyháza TESCO 4400, Nyíregyháza Pazonyi u 36.-Tesco 2
Relay-Nyíregyháza MÁV 4400, Nyíregyháza Állomás tér 2.
Inmedio-Nyíregyháza Dózsa Gy. u. 4400, Nyíregyháza Dózsa György u. 5.
OMV-Nyíregyháza Kert u. 4401, Nyíregyháza Kert u. 47
OMV-Nyíregyháza Tiszavasvári út 4400, Nyíregyháza Tiszavasvári út-Alkotás u. sarok (2
OMV-Nyíregyháza Debreceni u. 4400, Nyíregyháza Debreceni u 99.Inmedio az újságárus helyek
Megrendelésnél kiválasztod hogy hova kéred, majd jön a sms hogy átveheted bemész oda ahova kérted kifizeted és meg is vagy -
bul07
nagyúr
Akkor neked is ingyenes a szállítás, posta pontra(kiválasztott postafiókban lehet átvenni) vagy Pick Pack Pontokra
Viszont elég sok időre szállítják ki 2-4 munkanap nem kamu annyi idő kell nekik
Ha teheted Pick Pack Pontot válaszd, ha nyitva vannak átt lehet venni akkár esti órákban vagy vasárnap is, amúgy a postán többet is kell sorbanálniNem hiszem hogy olcsóbban megtalálod helyben
-
bul07
nagyúr
Igen
Én is ere cseréltem
Ha rendelni akarod akkor innen ted
shopline.hu/product/home.action?id=156616&type=5183&_v=Arctic_F9_PWM_9cm_rendszerhuto
Ha kelet-magyarországról vagy még ingyenes is lehet a szállítás
shopline.hu/atvetelipontokSzemélyes vétel esetén meg itt talán
pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-stock.tpl&product_id=7306&category_id=480&option=com_virtuemart&Itemid=6&vmcchk=1&Itemid=6Telefonról így megy a linkelés
-
Zsocó
aktív tag
Cooler Master Hyper TX3 hűtőm van.
A gyári ventilátoron a gumi bakok csak bele vannak dugva a ventibe, vagy rá van ragasztva? -
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4159 üzenetére
Üresjáratban én se halom, de terhelve főleg a gyári ventilátorral volt hangja rendesen
És azért azt nem lehet elvárni hogy megvétel után egyből ventilátor cserével kezdje az emberFélreértés ne esék én szeretem a tx3-as hűtőmet , sz@r gagyi hütőtt váltott nálam amit a helyi boltos ajánlott, mikkor eldöntöttem hogy nekem ez kell még nem is hallot róla
Megváltás volt, már több mint három éve használomDe ha most kellene ajánlanom a tx3-ast csak olyan processzor mellé teném ami nem termel sok hőt, így a ventilátor alacsony fordulaton is elég lenne hogy mennyen, így halkan tenné a dolgát
Minden más esetben egy jó 12cm-es ventilátoral szerelt példány -
bul07
nagyúr
válasz
zolka95 #4153 üzenetére
Hát szerintem ha tuningolni is akar akarsz érdemesebb egy nagyobb hűtőt venned valamilyen 12cm-est , meg ugye a 12cm ventilátorúak általában halkabbak is
Itt tudnak neked bővebben is válaszolni hogy milyet
Én is a következő gép csérnél már cserélem a hűtőt is, kicsinylem a 9cm ventilátort
-
zolka95
őstag
i7-es procikra jó ez a hűtő?
mert a weboldalán írja azt írja, hogy LGA 1156 / 1155 / 775 foglalatokra jó
de viszont a prociknál nem írja az i7-est csak az i5 és az i3 vanaz i7-es pedig 1155-ös foglalatú
-
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4151 üzenetére
Beállítás gomb alatt van egy olyan hogy
Automatikus ventilátor sebesség
Na ez elé tegyél kis pipát és automatikusan beállítja a megadott paraméterek szerintÉs hogyha azt akarod hogy rendszer indulásakor automatikusan induljon megfogod a Parancsikonját az asztalon és a Sart menü/Minden program/Indítópultba bele húzod , így egyből indul mikkor a gép
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy CM tx3-at. Nekem kicsit hangosnak tűnik. Tudtok hozzá valami cpu fan kontrollert?
-
GlissKur
csendes tag
válasz
GlissKur #4146 üzenetére
Hozzáillesztettem egy azonos méretű ventilátort a hűtőborda bal oldalára és lemértem, hogy milyen távolságra lenne a két ventilátor (a házon lévőn, ami kifele fújja a levegőt). 6cm. Ezért bizonytalan vagyok, hogy érdemes-e lenne így beszerelni a bal oldalra is.. Szerintetek?
-
GlissKur
csendes tag
válasz
GlissKur #4145 üzenetére
Mert ha igen akkor 2db-ot rendelnék!
Alaplapom: AsRock 970 Extreme4
Processzor: AMD FX-8120A teljesítménye így jobb lenne (hűtési teljesítményre gondolok) ? Mert akkor szerelek bele 2-t ha értelme is van. Mert a ház oldalán van egy ventilátor ami kifelefújja a levegőt, és a proci hűtőborda bal oldalára ha rárakom a ventilátort akkor egymás mellett lesz kb 7-8cm-erre. Eddig csak a jobb oldalon volt ventilátor.
Várom a válaszokat!
-
bul07
nagyúr
válasz
kidpepi #4143 üzenetére
Ha meg rendelni akarja akkor innen
Amúgy bármilyen PWM-es ventilátor jó , csak ugye az egyik zajosabb mint a másik
-
kidpepi
tag
válasz
GlissKur #4142 üzenetére
Az Arctic Cooling F9 PWM - et többen használjuk megelégedéssel
-
GlissKur
csendes tag
Sziasztok!
Cooler Master Hyper TX3 EVO ventilátorja megrepedt/eltört ezért lecserélném.
Milyen ventilátort ajánlotok? Olyanra lenne szükségem amit belehet állítani feszültségszabályozásra, úgy mint az eredeti ventilátorját.A lényeg, hogy a teljesítménye ne legyen rosszabb az eredetinél.
Köszi a választ előre is!
-
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Cooler Master Hyper TX processzorhűtőre vettem egy Artic F9 PWM ventilátort. Az eredeti CM ventilátor 3 pin.es, így az a BIOS-ban feszültségszabályzásra van állítva. Ha ezt kicserélem az Artic F9 PWM ventilátorra akkor átállíthatom a BIOS-t PWM szabályzásra? Az Artic-nál három vezeték van egy csatin, a sárga külön csatin van. A PWM szabályzáshoz elég az alaplapra rádugnom a háromvezetékes csatit? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Susana
tag
Azért nem tudtam visszanézni mert telefonról irkáltam. A gépbe meg várom az új vinyót úgyhogy az most jegelve van. Most meg netbookról... ilyen félmegoldások...
Akkor nyugodt szívvel veszem meg. Jól fog kinézni a többi fehér vetik mellett.
Nézegettem még a PRO változatot de az meg kevesebb levegőt szállít. Gyári adatok szerint.
Szerencsére itt nálunk lehet kapni így megspórolom a postát.Köszi a választ!
-
bul07
nagyúr
válasz
kidpepi #4131 üzenetére
Ennél az eladónál aztán rendesen fogott a ceruza mikkor a szállítási díjakat megállapították
Igaz hogy 890Ft a ventilátor árra de ara még rájön 1500Ft(előre nem szoktam fizetni) szállítási díjSokat kerestem én is hogy szállítással is jól jöjjek ki, ezért vettem itt , és elég sokfajta szállítási módi is van náluk elég olcsón
-
kidpepi
tag
Ha TX2-n valaki ventit cserélne repedés/törés miatt, ajánlom ezt:
Arctic Cooling Arctic F9 PWM - 92mm
Én erre váltottam, miután kétszer elrepedt az eredeti (amit még megragasztottam, és még egész sokáig bírta), azután csapágyas lett
Hőmérsékletben nem vettem észre változást, és ez még talán egy picit halkabb is, mint a gyári.Szerk.: Most látom, hogy ez másnak is bevált
-
bul07
nagyúr
Fentebb van egy terjedelmes hozzászólásom én is Arctic F9 PWM tettem rá
Ventilátor teljesítménye kisebb mert lassabban is pörög , nálam 3-5fokkal lett melegebb mind üresjáratban mint terhelés alatt, igaz alapjáraton 200-al terhelve meg 600-al pörög kevesebbet a Arctic így sokkal halkabb is terhelés alatt(ez nálam igaz mert én szabályoztam a gyári ventilátor max sebességét is)Nézd meg a hozzászólásomat fentebb , vagy klikk ide , az is ott van hogy én honnan vettem olcsóban ilyen szállítási díj mellet nem találtam
-
Susana
tag
Üdv!
Vettem egy fractal design core 3000 házat. Felül - hátul van 14és12cm ventik. A tx3 függőlegesre állítottam és belefúj a 14 ventibe amitől nagy a hangja főleg ha felpörög. Az előző házamban nem volt felül venti ráadásul felül volt a táp és kevesebb hang jött ki.
Ha le szeretném cserélni a tx3 ventimet egy halkabbra az arctic f9 pwm jó választás lenne?
A lényeg hogy halkabb legyen a teljesítményre rosszabb ne legyen. -
zolka95
őstag
Tegnap szedtem szét a gépet
Kifújtam kint a hidegbe
A ramok tovább kint maradtak azt meg se vártam hogy átvegye a szoba hőmérsékletét
És nem indult a gép
Egy darab rammal elindult aztán betettem mindet aztán úgy is elindultA gépház hátulján fordítva tettem fel a ventit
Úgy 30 fok helyett 40 fok volt az alaplap
A proci 20-30 volt asszem de már nem emlékszemVisszafordítottam a hátsó ventit és úgy 30 fok lett az alaplap
A proci pedig 15
Elég közel van a hátsó venti a proci hűtőjéhezAmúgy ezelőtt olyan 25fok körüli volt a proci alapjáraton
A szobában levettem a hőmérsékletet
-
zolka95
őstag
állati jó a tx3-as hűtő
c2d e8400-as procim most 15°C
ha maxra állítom a venti fordulatszámát akkor még 1°C-al lemegy a hőmérséklete
a gyári venti van rajta 1db
plusz még egy 12centis venti van hátul -
bul07
nagyúr
válasz
olivera88 #4124 üzenetére
Ugyan az mint a TX3-rom csak modernizálták kicsit könnyebb lett és többfajta felfogatást támogat
Evo , Sima
Amúgy a 9cm-es ventilátor terhelés alatt tud zajongani, ha terhelés alatt is csendet akarsz akkor vagy cserélni kell a ventilátorát vagy 12cm-es ventilátorral szeret hűtőt veszel
Amúgy inkább méretezd túl, és ha később veszel másik processzort akkor azt is szolgálni fogja a most vett hűtőd -
olivera88
veterán
A Hyper TX3 EVO ról van valakinek tapasztalata? Ilyent szeretnék venni lehet.
-
R3laX
addikt
Nem tudom miért nem szabályozza.
-
R3laX
addikt
Asus P5KC lapban Silent módban próbálkozom.
-
R3laX
addikt
Heló megint. Na kicseréltem egy Zalman FM2 ventire a Hypertx2 hűtőjét. A bajom csak az, hogy 2800-3000rpm-el süvít. Alaplapban próbáltam korlátozni, de nem igazán akarja az igazságot. Túl akarok majd adni rajta, mert új proci/lap/hűtő, de így hogy sikít nehéz lesz. Egyébként a hypertx2 egyik lapátja meg is volt repedve.
-
R3laX
addikt
Sziasztok!
Az.lenne a kérdésem, hogy a Hypertx2 ventijét le akarom cserélni. Lenne egy 9centis zalmanom, ezt akarom a helyébe. A hűtőt le kell szedni a lapról, vagy hogy lenne a legegyszerűbn?
-
bul07
nagyúr
Mivel a gyári ventilátora néha kerregett(3év után) és féltem hogy egyszer akkor áll meg mikkor nem vagyok itthon (a gép 24órába megy) így ventilátor cserét hajtottam végre
Így vásároltam egy Arctic F9 PWM 9cm ventilátort (990Ft+ 490Posta)
Leírom hogy én hogy vezérlem
SpeedFan 4.40 programot használok az alaplapi vezérlés számomra nem elég pontos
100%-os hajtást Prime95 csináltamGyári ventilátort beállításai úgy voltak hogy max. 67%-ig mehetett a ventilátor fordulat és 49°C volt megadva cél hőfoknak tehát amikor elérte akkor kezdet felpörögni alapjáratról
Alapjárat 0% 1090 körüli fordulat 67%-os 2300 fordulat és itt már rendes hangerőn bömböl
Üresjáratban éjszaka(vagyis amikor alszok) 32°C, sima nettezés közben 35°C
100% terhelés alatt ez jött kiTehát pont a határon tartotta a hőfokot fel le kapcsolt a fordulat
És most az új ventilátor
Beraktam és megrökönyödve tapasztaltam hogy nem forog, és rá is jöttem miért mert nagyon kevés energiát kapot fel kellet vennem a min sebességet 0%-ról 25%-ra és így pörög 659-703 fordulattal(hol ez hol azt mutatja) és a max 63% lett beállítva 1507 fordulat a cél hőfokot hagytam 49°C-on
Üresjáratban éjszaka(vagyis amikor alszok) ?°C ezt még nem tudom, sima nettezés közben 37-38°C
100% terhelésnél 54°C állt meg a hőfok és ezt tartotta semmi hang melletÚj ventilátor 20%-on 500fordulat de már olyan alacsony hogy nem tudja mérni és nullára ugrik 15% már nagyon lelassul alig pörög 10% meg is áll
0fordulatról kezdve 20%nál majdnem megmoccan és 25% el kezd pörögni és beáll 659fordulatraAzt kell mondjam hogy megérte cserélni , nem is tudom miért vártam
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Prime95 Blend alatt reális ez a hőfok különbség az Athlon II X3 450 processzorom saját hűtése és a TX3 Evo között azonos magfeszültségen?
gyári: 52 (2500 RPM) TX3: 46 (1300 RPM)
Lehet, én vagyok telhetetlen, de kicsit kevésnek gondolom.
-
giz
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon nagy szükségem lenne egy AMD leszorítóra a Hyper TX 2-ömhöz. Most cseréltem gépet Core2Duo-ról AM3+-ra és szerettem volna átrakni a hűtőmet is, de sehol sem találom a régi kiegészitőket hozzá.
Tud valaki segiteni, akinek nincs szüksége rá, mivel Intel procit használ!?
Nagyon köszi!
Üdv., giz -
djdaniel
senior tag
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h egy Cm Hyper TX3 Evot használok egy core I5 3570-esen alap órajel automatikus feszültségek mellett és játékba terhelve vagy más egyéb processzor igényes alkalmaz esetén Aida 64 szerint 60 fok környékéig melegszik a cpu, a magok külön külön meg 70-7x C-ig képesek felmelegedni! A rögzítés jó, gyári pasztával is próbálkoztam amit a hűtőhöz adtak, illetve a Cooler Master IC Essential E1 szürke hőpasztával is összeraktam de különbséget nem igazán tapasztaltam! Az érdekes az, hogy maga borda illetve a talpazata nem meleg kb kéz meleg! Véleményem szerint mintha lefogatás volna gyönge, vagy nem túl jó hatásfokkal kerül át a hő a cpu-ról! Lefogatáskor a rögzítést átlósan csináltam és mind a 4 fül bepattant! Valakinek van-e ötlete vagy találkozott-e hasonló problémával, de szerintem ezek a mag és cpu hőmérsékletek magasak! Köszönöm előre is mindenkinek!!
-
sgergi
veterán
válasz
hoffman_ #4101 üzenetére
Gyárilag nem tudsz lefogatót szerezni, csak használtan apróról. Vagy, ha megy a barkácsolás, akkor 4 csavarral és anyával is fel tudod szerelni a hűtőt.
Bármilyen másik 9 cm-es ventit rá lehet tenni. Ráadásul a tx2 gyári ventije általában egy idő után elrepedt az egyik lapát tövében, amitől jóval hangosabb lett. Ha nem akarsz újat venni, akkor csak kifújni tudod, mást nem nagyon lehet vele kezdeni.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Úgy fest elkallódott a Hyper TX2 s775-ös lefogatója, évekig csak AM2-n volt. Ilyet hol tudnék venni mostanában?
Illetve elég régi, vagy 6-7-8 éves, és a ventije már nem kifogástalan. Ezt le tudom cserélni egy másikra(esetleg ugyanilyenre), vagy ki tudom takarítani valahogy, ha még nincs rommá kopva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest