Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
szerintem noname házam van, fekete és egy plexi van az oldalán
ha meghozza a futár majd úgy teszem fel, ahogy mondtad előre meg majd megpróbálom valahogy betenni a ventitha kivenném azokat előröl, akkor lehet betudnám valahogy tenni
de valamit tenni kéne az elejére, hogy ne szívja be a port, nem?
szúnyoghálót?ja és az előző képemen úgy van feltéve a venti, hogy kifele fújja a meleg levegőt, jól mondom?
csak hogy biztosan tudjam -
Sarkadi
tag
Direkt rendeltem ezt, többen írták, hogy jól működik ez a hőérzékelős megoldás, csak be kell ügyesen állítani, tehát nem lesz ezzel gond. A házzal kapcs. : alapból tartalmaz elöl és hátul 12cm-es ventiket ami szerintem elég, de még egy 9cm-eset berakok és meg is van oldva a dolog. Legalábbis én így képzelem el.
-
Sarkadi
tag
Időközben sikerült megcsinálom a TX3 elfordítását, így a korábban linkelt képen látható módon már nem a VGA felé néz a rajta lévő venti! Ettől függetlenül beáldozok 1 vagy 2db Arctic F9-re.
bul07: Köszönöm a tanácsot, de a ház oldalán van egy 12cm-es Coolink hűtő, ami tökéletesen elvégzi a légáramlással kapcsolatos dolgokat a maga 800-850RPM-ével.
-
Susana
tag
Azért nem tudtam visszanézni mert telefonról irkáltam. A gépbe meg várom az új vinyót úgyhogy az most jegelve van. Most meg netbookról... ilyen félmegoldások...
Akkor nyugodt szívvel veszem meg. Jól fog kinézni a többi fehér vetik mellett.
Nézegettem még a PRO változatot de az meg kevesebb levegőt szállít. Gyári adatok szerint.
Szerencsére itt nálunk lehet kapni így megspórolom a postát.Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest