Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4159 üzenetére
Üresjáratban én se halom, de terhelve főleg a gyári ventilátorral volt hangja rendesen
És azért azt nem lehet elvárni hogy megvétel után egyből ventilátor cserével kezdje az emberFélreértés ne esék én szeretem a tx3-as hűtőmet , sz@r gagyi hütőtt váltott nálam amit a helyi boltos ajánlott, mikkor eldöntöttem hogy nekem ez kell még nem is hallot róla
Megváltás volt, már több mint három éve használomDe ha most kellene ajánlanom a tx3-ast csak olyan processzor mellé teném ami nem termel sok hőt, így a ventilátor alacsony fordulaton is elég lenne hogy mennyen, így halkan tenné a dolgát
Minden más esetben egy jó 12cm-es ventilátoral szerelt példány
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest