Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
válasz
Kempo11 #4198 üzenetére
Köszi, így legalább megerősítettél a házzal kapcs.!
A ventik pedig megjöttek, Hyper TX3 EVO bordájára rárakva, a hőérzékelőt a bordák közé raktam, így alapjáraton 900-1000RPM-en pörög, Battlefield 3 alatt 1800RPM és a procit 54 fokon tartotta még így is! Szóval tökéletesen megfelel az elvárásaimnak. A VGA-ról már nem is beszélve, a dupla ventijének köszönhetően hangtalanul végzi a dolgát 99%-os kihasználtságon is max. 50 fokon.
-
Sarkadi
tag
Direkt rendeltem ezt, többen írták, hogy jól működik ez a hőérzékelős megoldás, csak be kell ügyesen állítani, tehát nem lesz ezzel gond. A házzal kapcs. : alapból tartalmaz elöl és hátul 12cm-es ventiket ami szerintem elég, de még egy 9cm-eset berakok és meg is van oldva a dolog. Legalábbis én így képzelem el.
-
Sarkadi
tag
Na, 2db Arctic F9 Pro TC megrendelve, a holnapi napon már rakom is be. A következő lépés pedig egy CM Silencio 450-es ház beszerzése lesz és tökéletes minden.
-
Sarkadi
tag
Időközben sikerült megcsinálom a TX3 elfordítását, így a korábban linkelt képen látható módon már nem a VGA felé néz a rajta lévő venti! Ettől függetlenül beáldozok 1 vagy 2db Arctic F9-re.
bul07: Köszönöm a tanácsot, de a ház oldalán van egy 12cm-es Coolink hűtő, ami tökéletesen elvégzi a légáramlással kapcsolatos dolgokat a maga 800-850RPM-ével.
-
Sarkadi
tag
Itt egy kép az enyémről :
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
CM Hyper TX3 EVO CPU hűtőm van, amin a gyári venti a tengelyén eléggé kotyog, így egy ARCTIC COOLING F9 TC ventire cserélném a gyárit. Mi a véleményetek róla?
ill.milyen módon tudnám felhelyezni a képen láthatóan a hűtőt az alábbi alaplapra:Gigabyte GA-970A-D3 -ha egyáltalán megoldható-, mert jelenleg a VGA-ra keveri a levegőt.
Kép :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest