- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h egy Cm Hyper TX3 Evot használok egy core I5 3570-esen alap órajel automatikus feszültségek mellett és játékba terhelve vagy más egyéb processzor igényes alkalmaz esetén Aida 64 szerint 60 fok környékéig melegszik a cpu, a magok külön külön meg 70-7x C-ig képesek felmelegedni! A rögzítés jó, gyári pasztával is próbálkoztam amit a hűtőhöz adtak, illetve a Cooler Master IC Essential E1 szürke hőpasztával is összeraktam de különbséget nem igazán tapasztaltam! Az érdekes az, hogy maga borda illetve a talpazata nem meleg kb kéz meleg! Véleményem szerint mintha lefogatás volna gyönge, vagy nem túl jó hatásfokkal kerül át a hő a cpu-ról! Lefogatáskor a rögzítést átlósan csináltam és mind a 4 fül bepattant! Valakinek van-e ötlete vagy találkozott-e hasonló problémával, de szerintem ezek a mag és cpu hőmérsékletek magasak! Köszönöm előre is mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 7
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest