- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! Érdeklődnék h egy Cm Hyper TX3 Evot használok egy core I5 3570-esen alap órajel automatikus feszültségek mellett és játékba terhelve vagy más egyéb processzor igényes alkalmaz esetén Aida 64 szerint 60 fok környékéig melegszik a cpu, a magok külön külön meg 70-7x C-ig képesek felmelegedni! A rögzítés jó, gyári pasztával is próbálkoztam amit a hűtőhöz adtak, illetve a Cooler Master IC Essential E1 szürke hőpasztával is összeraktam de különbséget nem igazán tapasztaltam! Az érdekes az, hogy maga borda illetve a talpazata nem meleg kb kéz meleg! Véleményem szerint mintha lefogatás volna gyönge, vagy nem túl jó hatásfokkal kerül át a hő a cpu-ról! Lefogatáskor a rögzítést átlósan csináltam és mind a 4 fül bepattant! Valakinek van-e ötlete vagy találkozott-e hasonló problémával, de szerintem ezek a mag és cpu hőmérsékletek magasak! Köszönöm előre is mindenkinek!!
-
Gtaati
őstag
Helló! Nemsokára nekem is megérkezik a TX3-am 1156-os laphoz! Egy kérdésem lenne, hogy gondolom adnak hővezető pasztát hozzá, és a gyári intel hűtőjét azt le kell törölni és a gyárit fel de mennyiségre mennyit érdemes a hűtő alá tenni? Illetve régről van titán ezüstös pasztám az jobb lehet-e? Köszönöm válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Milyen NAS-t vegyek?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest