- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- Teclast Tablet Topic
- Everest / AIDA64 topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na de érted, hogy hogy értettem.
Értelemszerű, hogy a fordulatszámtól függ a hang, akármilyen lapra is legyen rákötve a venti, csak - ezek szerint, amiket írsz - van olyan lap (ami ma már nem is kapható, mivelhogy Abit), ami jól szabályozza a 3-pines ventiket is, így ezt is. Én erre értettem, hogy nehogy már hűtőhöz kelljen választani alaplapot (tehát csak azért hülye lennék Abit lapot venni, hogy a TX2-m hangtalan legyen). Úgyhogy a hűtővel kellett volna valamit csinálni már a gyárban, pl. nem hinném, hogy nagyot dob az árán egy normális venti (vagy ugyanez PWM-esben, mint tudjuk, a régi TX-hez olyat adtak, mégse volt drágább - szerintem totál hülyeség volt ilyenre cserélni
).
De ahogy mondtad is, másfelől is meg lehetne ezt közelíteni, mert szerintem marha egyszerű lenne beleírni a BIOS-okba, hogy CPU-hőmérséklet alapján szabályozza a CPU-fan-ra kötött 3-pines ventit. Úgyhogy mindkét oldalon kib*sztak velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged