Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
hello mindenki!
nekem kb 8 hónapja van egy tx2-sem amin ma láttam h elrepedt(érsd:maga ventilátor, két lapát közül indul a venti közepe felé majd ugy "fordul vissza " h két ill három venti letörne/repülne ha végig érne -meg persze szanaszét a venti másik része- de hál isten egyben van. továbba van rajta még egy repedés de az még sehol nem "nyílt meg"). ez csak érdekes mert tegnap a lapom(tegnap volt bios csere...) elkezdte 2600-2700-n járatni, borzalmas hangja volt ma szétszedtem és akkor meg láttam mi helyzet. csupán kiványcsivolnék h járt-e még rajtam kivül vki még igy, mert szerintem ennyi +RPMtöl nem kéne még adnia magát.
Jah és vki megtudná mondani h mennyi ennek a ventinek a CFM-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest