- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- OLED TV topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xardas
tag
hello mindenki!
nekem kb 8 hónapja van egy tx2-sem amin ma láttam h elrepedt(érsd:maga ventilátor, két lapát közül indul a venti közepe felé majd ugy "fordul vissza " h két ill három venti letörne/repülne ha végig érne -meg persze szanaszét a venti másik része- de hál isten egyben van. továbba van rajta még egy repedés de az még sehol nem "nyílt meg"). ez csak érdekes mert tegnap a lapom(tegnap volt bios csere...) elkezdte 2600-2700-n járatni, borzalmas hangja volt ma szétszedtem és akkor meg láttam mi helyzet. csupán kiványcsivolnék h járt-e még rajtam kivül vki még igy, mert szerintem ennyi +RPMtöl nem kéne még adnia magát.
Jah és vki megtudná mondani h mennyi ennek a ventinek a CFM-je?
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest