Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrosuttii

aktív tag

Húú,de kihalt a fórum

Több mint 1 hó. után a véleményem a játékról:

Nem lenne rossz,de még mindig kevés.A gumikopást nagyon jól szimulálták.A benzin fogyását is jól szimulálták,de még mindig hülyeség ez,hogy +1 kört jelez.Ez az F1 Challenge 99-02-ben jobban meg volt valósítva.Tehát 65 liter/2 kör.Ami még engem zavar,az az AI.Túlságosan is tökéletes.Alig-alig hibázik.Lassulni lassul egy idő után,de akkor is:Túl erős.Persze lehet azt mondani,hogy vegyem le a nehézségi szintet.Tök mind1,mekkorán van,akkor sem hibázik,csak sokkal lassabb.A büntető rendszer valamivel jobb lett,mint az előzőnél,de még mindig van olyan,hogy azért büntet pl.,mert át mentem a szellem autón.Vagy a random büntetések oszt,mikor kereket cserélek,és kapok egy +10mp-s büntetést a semmiért.A kanyar vágásokért meg alig büntet legenden.Ha pedig büntet,akkor kizár az első esetnél.Az irányítással sincs különösebb bajom,jól megoldották.KERS,DRS is okés.A többi része a játéknak arcade.Pozitívum,hogy 80'-as 90'-es évkebeli autókkal és pályákon lehet menni,de a játék hibáit ezzel nem javították ki.

Még azt sajnálom,hogy 2010 óta csomó jó dolgot nem hoztak át.Pl. a 2010-ben az interjúkat,meg amikor dobogós lettél,akkor is ott volt az interjú szoba,ott is kellett adnod interjút.A 2010-ben még mást jelentett az,hogy ki offoltad a Pit Assist-et.Ha rosszul fékeztél,elütötted a nyalókás embert.Most meg már csak a boksz bemenetelnél van az,hogy nem segít kanyarodni,illetve a kimenetelnél sem.A 2010-ben csak egy hiba volt,a gyenge AI.Az irányítás volt még egy kicsit adagolt.A 2011 volt számomra a 2010 után egy gyenge eresztés,főleg az irányítás miatt,a büntető rendszer miatt is,az AI pedig gyenge volt megint.A 2012-es egyértelműen a legrosszabb lett,tele volt bugokkal,az irányítás nem volt jó,és random megcsúszott a semmin az autó,olyan volt,mint ha nem is te játszanál,hanem mint ha te lennél maga az AI,és teljesítettél volna egy scriptelt megcsúszást.

Az EGO motort szerintem ideje lenne cserélni a CM-nek.A 2014-es játékukhoz egyébként nagy reményeket fűzök.

Új hozzászólás Aktív témák