Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, vagy egyik, vagy másik megoldás jó lehet.

Ám örömömet szeretném kifejezni, hogy a gyengébbik nem is képviselteti magát általad az F1 2012-es játékban.

Ha igazán élvezetes futamokat szeretnél futni, gyere és regisztrálj a gocompete.hu-ra ott még ligázni is tudsz, ha szeretnél, de mindenképpen sok ismerőst tudsz begyűjteni, akikkel online tudsz gurulni ilyen-olyan időpontban. Én szívesen gurulok veled, esténként szoktam steam-en lenni, Will71 a nicknevem, ha felveszel barátnak játszhatunk egy-egy futamot és szívesen segítek is bármiben.

Új hozzászólás Aktív témák

- RENNSPORT
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest