- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Degresszíven kell fékezni, azaz ahogy lassulsz, emeled el a féket. Akkor nem blokkol.
-------------------------
Nos, kipróbáltam végre én is. Hát, szokni kell keményen, meg vannak benne elég nagy szamárságok. Most ha már mindenki kínában nyomja, ott toltam kicsit én is. 1:34:9xx-et sikerült összekaparnom, szóval egyelőre nem túl acélos
Van még benne az tuti, de hogy hogy mentek ti 2-3 másodperccel jobbakat, elképzelésem sincs..Viszont az első rohadtul idegesítő dolog. Mi az már, hogy lesodródok a külső ívre a pálya szélére, és 30-al lehet visszadöcögni az aszfaltozott bukótéren? Arról nem is beszélve, hogy a kocsi fele se megy le, de már szórja az invalid lap-ot, bezzeg a célegyenes ráfórdítón úgy szánkázok keresztbe, ahogy jólesik, azért semmi

Van olyan kanyar, hol meg lelóg fél kerék, és már érvénytelen kör..
Ja, és DFGT, 360°, linearity 50%, a többi ízlés szerint 1-5% között. Profilerben azt lőttem be, amit fentebb Trihorn mutatott, plusz az FFB is úgy van állítva.
Viszont a 300° nekem túl direkt, azért 360-ra tettem, de lehet 400 lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van még benne az tuti, de hogy hogy mentek ti 2-3 másodperccel jobbakat, elképzelésem sincs..