Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn
üzenetére
Igen, ezt most az USA videódban megfigyletem, az 1-es fokozatot nem is használod kigyorsításkor, de még fékezéskor sem nagyon, én meg mindenhol úgy gyorsítok ki, 2esben alulkormányzott az autó és nem tudom bevenni a kanyarokat.
Ha a kanyarban azonnal felpakolom 1-ből 2-esbe ott meg nincs fordulat és alig akar gyorsítani.
A másik pedig, hogy nálam rengeteget blokkolnak az elsők, ugyan az a setup mint nálad, a pedálom rendben van, tehát nem azt csinálja, hogy kisebb benyomásra is már maximálisat fékez, ezzel szemben néha már egy kisebb fékezésnél is blokkolnak a kereke a kanyar bejáratán. Ez azzal van összefüggésben, hogy hanyadik sebességi fokozatban fékezel??
Bár nekem DFGT van, a G27nek gondolom komolyabb a pedál része is.
Mindenesetre várom majd a videót, van még mit tanulni

Új hozzászólás Aktív témák

- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest